31 Ocak 2013 Perşembe

Pamuk Prenses Ve Avcı Film izle

Pamuk Prenses Ve Avcı izle 2012 ABD Kristen Stewart,Snow White, Chris Hemsworth, The Huntsman, Charlize Theron, Ravenna, Sam Claflin,William, Sam Spruell Özeti: Destansı aksiyon-macera Pamuk Prenses ve Avcı’da Kristen Stewart , ülkede kötü kraliçeden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses’i canlandırıyor. Onu ortadan kaldırmak için fırsat kollayan kötü kraliçenin aklına bile gelmeyen bir şey var: Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcıdan savaş sanatı konusunda eğitim alıyor olması.İyi seyirler dileriz.

İtaat – Compliance Film izle

İtaat – Compliance izle 2012 ABD Ann Dowd, Sandra, Dreama Walker, Becky, Pat Healy, Officer Daniels, Bill Camp. Özeti: Becky ve Sandra en iyi arkadaş sayılmazlar. Sandra bir fast food restoranının orta yaşlı yöneticisidir. Becky ise gerçekten işe ihtiyacı olan tezgahta çalışan genç bir kızdır. Stresli bir iş gününde, bir polis memuru arar ve Becky’i bir müşterinin cüzdanından para çalmakla suçlar. Ancak Becky bu suçu inkar eder. Yöneticilik sorumluluklarının altında ezilen Sandra ise Becky’i gözaltına almak isteyen polise karşı gelmez. Bu seçim önlem ile sağduyu ve yasaya uygunlukla mantık arasındaki çizgileri belirsiz hale getiren bir kabusa dönüşür.

50/50 – Şansa bak Film izle

50/50 – Şansa bak izle 2011 ABD Joseph Gordon-Levitt, Adam, Seth Rogen, Kyle, Anna Kendrick,Katherine, Bryce Dallas Howard Özeti: 27 yaşındaki bir adama konulan kanser teşhisini konu alan ve onun hastalığı yenmek için yapmış olduğu mücadele üzerine yapılmış gerçek bir hikayeden uyarlanmış insanlara mücadelede bazı mesajlar veren dram yüklü bir film.İyi seyirler dileriz..

Tom ve Jerry Korsanlar Arasında Film izle

Tom ve Jerry Korsanlar Arasında izle 2007 ABD Özeti: Yeni yıl ruhu hiç, Tom ve Jerry’nin tatilde kapıştıkları bu orjinal filmdeki kadar hissedilmemişti. Boş bir opera binasında Jerry bir performans sergilemeyi diler ve sihirli bir şekilde hayalleri gerçek olur. Küçük fare hızla her şeyin mümkün olduğu o görkemli krallığa fırlar: şeker ağaçları, şarkı söyleyen kar taneleri, hatta canlanan oyuncaklar. Jerry yeni arkadaşlarıyla harika zaman geçirir ve müzik kutusundan çıkan bir balerinle dans ederken mutluluktan uçmaktadır. Malesif şehirli sokak kedileri Tom’un önderliğinde Jerry’nin kıskandıkları tatil krallığını dağıtırlar. Her şeyi düzeltmek Jerry’ye düşer. Jerry, Tuffy adındaki fare arkadaşı ve yeni bir çok arkadaşının da yardımıyla bunu başarabilir!

Büyük Macera Film izle

Büyük Macera izle 2012 Philip Olsson, Mik, Feline Andersson Pi, Lisbeth Johansson, Socialworker Linda,Malin Morgan Özeti: Mik’in (Philip Olsson) annesi ölmüş, içkiyle vaktini geçiren babası ise hastaneye kaldırılmıştır 11 yaşındaki çocuk akrabasının yanına, İsveç’in kuzeyindeki küçük bir kasabaya gönderilir Burada kendine yeni arkadaşlar edinir ve doğal yaşama ayak uydurmayı öğrenir. iyi seyirler dileriz.

Hobbit:Beklenmedik Yolculuk Film izle

Hobbit:Beklenmedik Yolculuk izle 2012 ABD,YeniZelanda Elijah Wood,Cate Blanchett,Hugo Weaving,Ian McKellen Özeti: Bilbo Baggins sakin hayatını rutin bir şekilde sürdürürken kapısı çalınır ve içeriye Gandalf girer. Bilbo Baggins ve beraberinde 13 cüce, Ejderha Smaug’un zamanında cücelerden çaldığı hazineyi kurtarmak üzere uzun bir macera için ilk adımlarını atacaklardır.Gelecek neslimize güzel mesajlar veren bir film.İyi seyirler dileriz.

Yeniden Ölmek Film izle

Yeniden Ölmek izle 2011 ABD Michael McKiddy … Mike Kellerman, Ross Kidder … Brent Guthrie, Markus Taylor … Cheese, Thomas Galasso … Thomas Jeremiah, Natalie Victoria Özeti: Mike ve Brent zombiye dönüşmüş iki yaşayan ölüdür. Zombi olarak yaşamayı kabullenen Mike, önceki hayatını bir şekilde devam ettirmeye karar verir ve kaybettiği büyük aşkını bulmak için yola çıkar. Arkadaşı Brent’in de eşlik ettiği bu yolculuk boyunca başları beladan kurtulmaz.İyi seyirler dileriz.

İnziva – Retreat Film izle

İnziva – Retreat izle 2011 İngiltere David Tennant,Cillian Murphy,Thandie Newton,Jason Isaacs,Jamie Bell Özeti: Çocuklarını kaybetmiş bir çiftin araları bozulmuş ve eski günlerine dönebilmek için daha öncede güzel günler geçirdikleri bir adaya gelmişlerdir. Adada dış dünyayla bağlantı kurmak için sadece jeneratör ve bir telsiz vardır. Bir gün aniden çıka gelen yaralı bir askerle adadaki güzel günleri bulma çabaları sona ermiş ve kendilerini hayatta kalma mücadelesi içinde bulmuşlardır.

30 Ocak 2013 Çarşamba

Muhteşem Kahramanlar Film izle

Muhteşem Kahramanlar izle 2003 ABD,Almanya,ÇekCumhuriyeti,İngiltere Sean Connery, Shane West, Stuart Townsend, Richard Roxburgh, Jason Flemyng. Özeti: Allan Quatermain, dünya çapında, parmakla gösterilen macera tutkunlarından biri olmakla kalmayıp aynı zamanda dünyanın hiç görmediği tüm süper kahramanların dahil olduğu birliğin başında bulunmaktadır. Quatermain’in sıradışı birliğinde her biri kendine özgü güçleri ve yetenekleri ile öne çıkan Kaptan Nemo, Dracula Mina Harker, görünmez adam Rodney Skinner, Amerikan gizli servis ajanı Sawyer, Dorian Gray, Dr. Jekyll/Mr. Hyde ve birliğin esrarengiz üyesi M yer almaktadır. İnsanlığın umudu olabilecek tüm dünya liderlerinin bir araya gelerek oluşturacakları komisyonu sabote etmeyi planlayan maskeli Fantom’un planlarına engel olmak için zaman kaybetmeden Kaptan Nemo’nun olağan dışı denizaltısı Nautilus’a binerek savunma hattına, yani İtalya’nın Venedik kentine doğru yola çıkarlar. Birliğin dünyayı kurtarmak için yalnızca 90 saati vardır.

Asla Teslim Olmak Yok Film izle

Asla Teslim Olmak Yok izle 1986 ABD, HongKong Jean-Claude Van Damme, Ron Pohnel, Kent Lipham, Dale Jacoby, Kurt Mckinney Özeti: Jason ailesiyle birlikte Seattle’a taşınır. Buradaki kung-fu meraklısı serseriler tarafından sürekli taciz edilirler. Delikanlı, bir pasifist olan babasından gizli dövüş sanatlarına merak salar. İşin sanatını ise pek alışılmadık bir hocadan, bizzat Bruce Lee’nin hayaletinden öğrenecek ve Rus şampiyonu Ivan karşısında kendini ateşle imtihan etmek zorunda kalacaktır.

Kahraman – Hero Film izle

Kahraman – Hero izle 2002 Çin, HongKong Jet Li, Donnie Yen, Ziyi Zhang, Tony Leung Chiu Wai, Maggie Cheung Özeti: Çin’in Savaşan Krallıklar döneminde ülke 7 krallığa bölünmüştür: Qin, Zhao, Han, Wei, Yan, Chu ve Qi. Qin Kralı, Çin’in tamamını ele geçirmeye ve ilk imparator olmaya kararlıydı. Uzun süredir diğer altı krallığın suikastlerine hedef olmuştu. Tüm katil adayları arasında hiçbiri üç efsanevi suikastçi Kırık Kılıç, Uçan Kar ve Gökyüzü kadar korku salmamıştı. Bu üç suikastçiyi yakalayacak kişiye Qin Kralı büyük bir güç, altın dağları ve kralın kendisiyle arkadaşlık vaadediyordu. Ve birgün bu üç suikastçiyi öldürdüğünü iddia eden isimsiz bir savaşçı kralı ziyarete gelir.

Yetimhane Film izle

Yetimhane izle 2007 İspanya, Meksika. Belén Rueda, Geraldine Chaplin, Fernando Cayo, Roger Príncep, Mabel Rivera. Özeti: Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura’nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir yetimhanede geçirmiştir. Yetimhanenin çalışanları ve Laura’nın birlikte büyüdüğü arkadaşları ona her zaman ilgi ve sevgi göstermişlerdir. 30 yıl sonra Laura, kocası Carlos ve 7 yaşındaki oğlu Simon’la, çok güzel yıllar geçirdiği yetimhaneye geri döner. Hayali, uzun süredir kapalı olan yetimhaneyi restore ettirip engelli ve hasta çocuklar için bir yaşam alanı haline getirmektir. Bu yeni evlerindeki gizemli atmosfer, küçük Simon’ın hayalgücünü fazlasıyla canlandırır. Küçük çocuk kafasında hayali hikâyeler canlandırmaya ve çok da masumane olmayan oyunlar oynamaya başlar. Simon’un görünmez arkadaşları gün geçtikçe artınca, Laura da oğlunun başlangıçta önemsemediği bu yeni alışkanlığının etkisine girer. Simon’un bu ilginç dünyası, Laura’nın uzun süredir unutulmuş olan, tedirgin edici çocukluk hatıralarıyla yüzleşmesine yol açacaktır.

Ölümsüz Arkadaşlık Film izle

Ölümsüz Arkadaşlık izle 2009 ABD Bella Thorne, Cody Linley, Carly Schroeder, Chloe Bridges, Kenton Duty. Özeti: Mezuniyet günü yaklaşmaktadır ve Sandy Channing de sınıfının popüler başkandır ve hayatının en güzel zamanını yaşaması gerekirken arkadaşları teker teker kaybolmaya başlar.Sandy araştırdıgında arkadaşlarının uzun zaman önce rahatsız ettikleri bir kızın intikam isteyen ruhu tarafından isteksizce uyandırıldıklarını keşfeder..Sandy geç olmadan bu olayın gizli sırrını çözmek zorundadır.www.filmizlefullhd.org İyi seyirler diler.

Göklerin Hakimi Film izle

Göklerin Hakimi izle 2004 ABD,Almanya Leonardo DiCaprio, Jude Law, Kate Beckinsale, Cate Blanchett, Willem Dafoe. Özeti: Senaryo genç Hughes’un,Scorsese’in favori filmlerinden biri olan Hell’s Angels-Cehennem Melekleri filmini yönetmesiyle başlar.Mükemmelliyetçi bir kişilik olan Hughes,uzun zamandan beri bekleyen ve süper bir kondisyonda olan hava dizilerini kendisine saplantı haline getirmiştir.The Aviator 1946 senesinde bitmiştir.Bittiginde efsane yönetmen ve havacı Hughes Ava Gardner ve Katharine Hepburn gibi romantik aktrisler ile birlikte halen genç bir adamdır.İyi seyirler…

Özgür Willy Film izle

Özgür Willy izle 2010 Fransa Beau Bridges, Matthew Dylan Roberts, Jeanne Neilson, Mike Falkow, Darron Meyer. Özeti: Kirra büyükbabasının eğlence parkının yanındaki deniz kenarında yavru balinanın karaya vurdugunu görür.Kirra bu balinanın sırtına binerek bir maceraya atlar.İyi seyirler dileriz..

Yumruğun Efsanesi Chen Zhen’in Dönüşü Film izle

Yumruğun Efsanesi Chen Zhen’in Dönüşü izle 2010 Çin Donnie Yen, Qi Shu, Shawn Yue, Yasuaki Kurata, Anthony Wong Chau-sang. Özeti: Film hakkında kısa bilgi: Japon işgali altında olan Shangai’daki ögretmeninin ölümünden kimin sorumlu oldugunu bulması üzerine vurulan Chen Zhen’in ölümünün üstünden 7 sene geçmiştir. Gizemli bir yabancı yerel mafyanın patronuyla dost olur. Chen Zen’in yerine geçen bu adam, Japonyayla ittifak kurulunca mafyaya sızarak intikam alma niyeti taşır.İyi seyirler..

Dogma Film izle

Dogma izle 1999 ABD Ben Affleck, Alan Rickman, Salma Hayek, Chris Rock, Jason Lee. Özeti: İsa’nın yüzbilmemkaçıncı kuşak torunu olan genç bir kadın, iki tane postmodern peygamberler Jay ve Silent Bob, az tanınan 13. havari zenci Rufus el ele verip dünyayı bir felaketten kurtarmak zorundalar. Zamanında cennetten dünyaya sürgün edilmiş iki meleğin, kendini yenilemiş katolik kilisesinin kapısından girip suçlarını restore etmek suretiyle Tanrı’nın arzusuna karşı gelmek ve dünyayı bir paradoksa yol açıp yoketmek arzusunun önünde sadece bu uyumsuz çete durmaktadır.Yeni bir kiliseye girerek ruhun restore olması Katolik Dogma’nın bir parçasıdır ve bu yolla kanundışı melekler cennete geri dönmenin bir arkakapısını bulmuş olacaklardır. Bu şekilde Tanrı’nın kusursuz olmadığını kanıtlayarak tüm yaradılışı sıfırlanmaktan kurtarmak mümkün olacak mı?

29 Ocak 2013 Salı

The Dark Is Rising Film izle

The Dark Is Rising izle 2007 ABD Ian McShane, Christopher Eccleston, Jonathan Jackson, Alexander Ludwig, Amelia Warner Özeti: The Dark is Rising; 11 yaşına bastığında karanlık güçlere karşı savaşan ölümsüz savaşçıların sonuncusu olduğunu keşfeden Will Stanton adında bir çocuğun yaşadığı fantastik olayları konu alıyor. Will doğuştan sahip olduğunu öğrendiği inanılmaz güçlerle doğmuştur ve bu tanrısal güç sayesinde bir kahraman olacaktır. Bir işaret avcısı olan Will altı büyülü işareti bulmalı ve Karanlık ile aydınlık arasındaki savaşta ölümsüzlere bu işaretlerle yardımcı olmalıdır. Will’in macerası ve işaretleri bulma çabası onu tehlikeler, mucizeler ve ödüllerle donanmış bir yola sürükler. Bu macera boyunca düşmanları ve müttefikleri olacak ve işaretleri bulması düşmanları tarafından engellenmeye çalışılacaktır. Will bundan yüzlerce yıl önce Kral Arthur tarafından yapılan son savaş hakkında da çok önemli bilgilere ulaşacaktır.

Üç Başlı Şeytan – Cerberus Film izle

Üç Başlı Şeytan – Cerberus izle 2005 ABD Greg Evigan, Sebastian Spence, Garret Sato, Catalin Paraschiv, Mihaela Elena Oros. Özeti: Efsaneye göre savaş tanrısı’nın kılıçı Atilla’ya verilmiştir ve Atilla öldüğü zaman bu kılıçla gömüldüğüne inanılır. Çok özel güçlere sahip olan bu kılıcı, yüzyıllardır yer altı dünyasının koruyucusu olan 3 başlı köpek Cerberus korur. Dünyaya hakim olmak isteyen terorist elebaşı Marcus Cutter de bu kılıcın peşindedir. Bunu haber alan CIA tüm gücüyle kılıcın kötü güçlerin eline geçmemesi için seferber olacaktır.

Mercury Man Film izle

Mercury Man izle 2006 Tayland Wasan Khantaau, Parinya Jaroenphon, Jinvipa Kheawkunya, Anon Saisangcharn Özeti: Ay taşı ve güneş taşı adında iki özel güçlere sahip element Tayland’ta özel bir tapınakta korunmaktadır. Amerikan askerleri tarafından yanlışlıkla ailesi vurulan bir terörist ise Amerika’dan ve Amerikan askerlerinden intikam almaya yemin eder. Taşları ele geçirip bundan çok özel bir silah yapmaya çalışmaktadır ancak karşısına hiç ummadığı bir engel çıkacaktır.İyi seyirler..

Nabız 1 Film izle

Nabız 1 izle 2006 ABD Kristen Bell, Christina Milian, Riki Lindhome, Jonathan Tucker, Octavia Spencer. Özeti: Bir grup yakın arkadaşın arasından Josh adlı bir genç intihar etmiştir. Fakat, bir kaç gün sonra gençler Josh’dan e-mailler almaya başlarlar. Önce bunun bir bilgisayar virüsü olduğunu sanırlar. Oysaki ölüler diğer taraftan internet aracılığıyla gençleri izlemektedir.İyi seyirler dileriz.

Hiç Bitmeyen Öykü Film izle

Hiç Bitmeyen Öykü izle Özeti: Bastian okulundaki salak çocuklar tarafından sürekli dalga geçildigi için mutsuz bir yaşam sürmektedir.Bir gün yine böyle oldugunda Bastian hemen kitapçıya gider burada satıcı kendisine antik bir hikaye kitabı verir ve bu kitap konusunda da onu uyarır.Kısa zaman sonra bu kitabı okulun çatı katında okumaya başlar.Kitabı okudukça Fantasia adı verilen mistik bir yere gider. Buranın yok olmaması için bir kahramana ihtiyaç vardır ve bu kahraman belki de Bastian’dır.İyi seyirler dileriz.

Ziyaretçiler Film izle

Ziyaretçiler izle 2008 ABD Liv Tyler, Scott Speedman, Gemma Ward, Glenn Howerton, Sterling Beaumon, Özeti: Şampanya. Gül yaprakları. Mum ışığı. Kristen McKay için o gece James’in ailesinin gözlerden uzak yazlık evinde bir kutlama gecesi olacaktı. Bir dostlarının düğününden eve dönen mutlu çiftin planları hiç de bekledikleri gibi gelişmedi. Sabahın dördünde kapı çalındı ve rahatsız edici bir ses sordu: Tamara orada mı? Maskeli yabancılar tarafından kuşatılan ve kaçabilecekleri çıkışlar dehşet veren terör alanlarına dönüşen bir çiftin gerilim dolu hikayesi. Bu yüzleşme Kristen ve James’i kurtulabilmek için yapabileceklerinden çok daha fazlasını yapmaya zorlar.İyi seyirler dileriz.www.filmizlefullhd.org

Politik Oyunlar Film izle

Politik Oyunlar izle 2012 ABD Julianne Moore, Woody Harrelson, Ed Harris, Sarah Paulson, Ron Livingston, Özeti:Amerika genel seçimlerinde Obama ve Mccain çekişmesine daha sonradan da Sarah Palin’in mücadeleye katılmasını anlatıyor.Amerikan seçimlerinin perde arkası adlı kitaptan uyarlanmıştır.İyi seyirler..

Aşk Perisi Film izle

Aşk Perisi izle 2011 Kanada Dominique Abel, Philippe Martz, Bruno Romy, Emilie Horcholle, Lenny Martz, Özeti:Dom, Le Havre limanına yakında yer alan küçük bir otelde gece vardiyasında çalışmaktadır. Bir gece, eşyasız, ayakları çıplak bir kadın otele gelir. Kadının adı Fiona’dır ve Dom’a bir melek olduğunu, kendisinin 3 dilek hakkı olduğunu söyler. Dom dilekleri diler, Fiona ikisini gerçekleştirdikten sonra birden ortadan kaybolur. Dom ise bu periye delicesine aşık olmuştur, her yerde onu arar.İyi seyirler..

28 Ocak 2013 Pazartesi

Şiddetin Tarihçesi Film izle

Şiddetin Tarihçesi izle 2005 Viggo Mortensen, Maria Bello ve Ed Harris Özeti: Küçük ve kendi çapında güzel bir kasabada lokanta işletmeciliği yapan Tom Stall,Günün birinde iki soyguncu gelir ve insanları soymaya başlar, bu gangsterleri gören Tom, bir şeyler yapmak ister ve onları bir şekilde etkisiz hale getirir. Bu durumda tom kasabanın kahramanı olarak görülür. Fakat bu kahramanlık olayı oldukça büyüyecektir. Bu olay tom’un yaşadığı küçük dünyasının dışından bir takım karanlık adamların dikkatini çeker. Bu karanlık adamlar Tom ile geçmişte bir bağlantısı olduğunu ifade eder ve ısrarla araştırmak için tom’a yakınlaşırlar. Bu arada tom kanlı bir hesaplaşmaya doğru çekilmektedir. Bunu yaparken de değerli ailesini korumaya çalışacaktır.

Yaratıklar Film izle

Yaratıklar izle 2006 Nathan Fillion, Elizabeth Banks ve Michael Rooke Özeti:Amerika’nın en iyi kasabalarından biri olan Wheelsy de her şey yolunda gitmektedir. Fakat günün birinde bilinmeyen bir kötülük kasabanın üstüne çökecektir. Her şey yolunda giderken, kasabada garip olaylar dönmeye başlar. Kayıp olan hayvanlar, tuhaf davranan insanlar ve kaybolan bir genç kadın, her şeyin anlaşılmasına neden olacaktır. Kasaba polisi Bill ve adamları bu olayların neden olduğunu araştırmak için kasabanın derin ve sessiz yerlerine ineceklerdir. Kasabada derinlemesine oluşan karanlık gücün kaynağını bulacaklardır. Dünyadaki tüm hayatı sonsuzluğa erdirecek bu şey bir uzaylı organizmasından başka bir şey değildir.

Kafa Avcıları Film izle

Kafa Avcıları izle 2011 Aksel Hennie, Synnøve Macody Lund ve Nikolaj Coster-Waldau Özeti:Hayatı boyunca, lüks içinde yaşamış zeki bir iş adamı. Bu lüks hayatını bazı yasal olmayan işlerden kazanmaktadır. O normal işinin yanında, en nadir bulunan tarihi eserleri bulup, satmaktadır. Roger, yine bir gün güzel bir tarihi eser bulur ve onu almak için gerekli plan ve hazırlıkları yapar. Fakat bilmediği tek şey onu takip eden bazı ajanlardır. Tam eseri ele geçirmişken peşine eli silahlı paralı askerler çıkacaktır. Roger’ın bu adamlardan kurtulması bir şans olacaktır. Büyük kaçışlar, silah ve patlamalar hepsi roger’a doğru hedeflenmektedir.Ölü veya diri ele geçirmek için hata yapmamaya gayret göstereceklerdir.İyi seyirler dileriz.

Paranormal Activity 1 Film izle

Paranormal Activity 1 izle 2007 ABD Katie Featherston, Micah Sloat, Ashley Palmer, Amber Armstrong, Crystal Cartwright, Özeti: Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor. İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece.

Cani -Monster Film izle

Cani -Monster izle 2003 ABD, Almanya, Charlize Theron, Christina Ricci, Pruitt Taylor Vince, Bruce Dern, Scott Wilson, Özeti:1989-1990 yılları arasında çok sayıda insanı öldürerek, dünyanın ilk kadın seri katili olarak ünlenen Aileen Wuornos’un gerçek hikayesi.Yakalandıktan sonra, 1992′de 7 kişiyi öldürmekten suçlu bulunan Wuornos’un öyküsü ABD ve dünya kamuoyunu epey meşgul etmişti. Aynı zamanda bir lezbiyen de olan ve hayat kadınlığı yapan Wuornos, kurbanlarını ilişkiye girdiği insanlar arasından seçiyordu. Dehşet verici kadın katilin kurbanlarını ormana götürüp sakladığı ortaya çıkmış, ancak benzer şekilde öldürdüğünden şüphe duyulan 2 kişinin daha cesedi bulunamamıştı. Wuornos’un eski kadın aşığı mahkemede aleyhine tanıktık etmiş; avukatının sanığın çocukluğunda maruz kaldığı kötü muamele ve tacizi hafifletici neden olarak öne sürmesi jüriyi ikna etmemiş ve 2003′te gerçekleşen idamına karar verilmişti.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler.

J.Edgar Film izle

J.Edgar izle 2011 ABD Leonardo DiCaprio, Naomi Watts, Ed Westwick, Josh Lucas, Dermot Mulroney, Özeti:1935′te FBI’ın kurulmasında etkin rol oynayan Hoover, 1972′ye kadar kuruluşun başında kalmıştı. FBI’ın güçlerini sık sık kendi lehine kullandığı, acımasız taktiklerle birçok sol görüşlü insanı ABD dışında yaşamaya ittiği (Charlie Chaplin de dahil), komünist parti konusundaki operasyonunu iğrenç bir cadı avına dönüştürmekle suçlanan Hoover, amerikan tarihinin en çarpıcı figürlerinden biri. Tüm bu nefretin gay olduğunu bir türlü açıklayamamasından doğduğu da sıkça tekrarlanan ancak bir türlü doğrulanamayan bir söylentidir.Bu söylentiler sıkça Hoover’in kulağınada gider fakat bu söylentilerden rahatsız olmaz.

Avatar Film izle

Avatar izle 2009 ABD,İngiltere Michelle Rodriguez, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Giovanni Ribisi, Özeti: Yarı-felçli bir savaş gazisi olan Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan, barış ve doğa ile örtülü bir çevrede yaşayan Na’vi halkının arasına gönderilir. Askeri bir şirket uzaktaki bu gezegeni ve barındırdığı kaynakları incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur. Bu program ile insanlar genetic mühendislik sonucu yarı insan yarı Na’vi haline getirilir ve misyoner olarak Pandora’ya gönderilirler.Botanist Dr Grace Augustine ile programa gönüllü olarak katılmış Jake’in bedenlerinin Avatar’I yaratılacak ve böylece Jake’e de felç olmuş bedenini başka bir formda kullanma şansı verilmiş olacaktır. Na’vi halkından Prenses Neytiri ile tanışan Jake, kendisini Pandora’ya gönderen tehlikeden bu halkı savunurken bulur.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler.

Koralin ve Gizli Dünya Film izle

Koralin ve Gizli Dünya izle 2009 ABD Dakota Fanning,Teri Hatcher,Jerome Ranft Özeti: Yeni evindeki gizemli bir kapıyı açarak paralel gerçekliğin serüvenine giriş yapan genç bir kızın hikayesi. Kendi hayatına benzese de çok daha fantastik olan bu diğer dünyada Caroline, buranın sakinleri olan egzantrik Miss Forcible ve Miss Spink ile karşılaşacaktır.İyi seyirler dileriz.

27 Ocak 2013 Pazar

Çelik Yumruklar Film izle

Çelik Yumruklar izle 2011 ABD Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Kevin Durand, Anthony Mackie, Hope Davis. Özeti: Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler. Çelik Yumruklar”, teknolojik bir hâl alan robot boksu sporuna kusursuz bir yarışmacı yapıp yetiştirmek için kendisinden ayrı yaşayan olan oğlu Max’le (Dakota Goyo) ile birlik olan ve bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde eden eski bir boksörün konusu edildi bir aksiyon dram filmidir.İyi seyirler..

Savaşçı Musa Film izle

Savaşçı Musa izle 2001 GüneyKore Ziyi Zhang, Woo-sung Jung, Jin-mo Ju, Rongguang Yu, Jeong-hak Park Özeti: Çöle sürgün edilen bir grup Koreli diplomat ve muhafız grubunun geri dönme mücadelesini anlatıyor. Grup zor doğa şartları ile mücadele ederken, yolda Moğollar tarafından kaçırılan Çin Prensesi ile karşılaşırlar. Grubun komutanı,Çin Prensesin´i kurtarabilirlerse hem ülkeleri arasındaki husumete son verebileceklerini hem de ülkelerine rahatlıkla dönebileceklerini düşünmektedir. Planlarını başarı ile gerçekleştirip, prensesi Moğolların elinden kaçırırlar . Moğollardan kurtulmak sandıkları kadar kolay olmayacaktır.İyi seyirler..

Wizards Of Waverly Place : The Movıe Film izle

Wizards Of Waverly Place : The Movıe izle 2009 ABD Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Maria Canals-barrera, Jennifer Alden. Özeti: Alex olaylardan ve yaşadıklarından sıkılmıştır..Öyle bir şey diler ki aileyi parçalamaya sürüklemiştir..Alex anne ve babasının hiç tanışmamış olmasını dilemiştir..Ve dileği ne yazıkki kabul olmuştur..Artık anne ve babası birbirlerini tanımıyolardır.Bir zaman sonra Alex yaptıgına pısman olur ve nasıl duzeltebılecegını dusunur..Ve kardeslerıyle bu olayı duzeltmek ıcın maceraya atılır..Bakalım küçük büyücülerimiz olayı nasıl düzeltecekler…

200 Mph Film izle

200 Mph izle 2011 ABD Annamaria Demara, Darren Thomas, Jaz Martin Özeti: Hız tutkunları, Adrenalin,modifiyeli araçlar,heyecan dolu yarışlar, güzel kızlar ve bitmek bilmeyen bir macera…

Ölüm Defteri Film izle

Ölüm Defteri izle 2006 ABD,Japonya Ken’ichi Matsuyama, Erika Toda, Tatsuya Fujiwara, Shido Nakamura, Nana Katase Özeti: Yagami Light, üniversite giriş sınavlarına hazırlanan bir lise son sınıf öğrencisidir. Light (Raito), Japonya’nın belki de en yetenekli ve zeki öğrencisi olmasına rağmen, yaşadığı dünya ona tat vermemektedir. Her gün gittikçe artan suç oranı ve adalet sisteminin çökmüşlüğü, onun için bu dünyayı daha da anlamsız ve çürümüş kılmaktadır. Bu yüzden de, hiç bir şeyde anlam görmemektedir. Light, bu buhranlarını kendi içinde yaşarken, ders sırasında bir defterin gökten düştüğünü görür. Okul çıkışı elinde olmadan defterin düştüğü yere yönelir. Defterin üstünde ‘Death Note’ yazmaktadır. Defteri yerden alıp incelediğinde hiç de inanacağı şeylerle karşılaşmaz.’Bu deftere ismi yazılan insan ölecektir.’Nedenini kendi bile bilmeden, defteri alıp evine döner. Evde haberleri izlerken, bir adamın bir anaokulundaki öğrencileri ve öğretmenleri rehin aldığını izler. Defterin gerçekliğini test etmek için rehin alan adamın adını deftere yazar. Ve 40 saniye sonra adam ölür. Defterin gerçekliği karşısında şaşkına dönen Light, kendi ideal dünyasını yaratmak için diğer suçlulara yönelecektir. Ama ya dünya onun varlığını öğrenip peşine dünyanın en iyi dedektifi L’i takarsa? İyi seyirler dileriz.

Kadın Tuzağı Film izle

Kadın Tuzağı izle 2005 Fransa, İtalya, İngiltere Thomas Kretschmann, Charlotte Rampling, Linda Hardy, Augustin Legrand, Gary Cowan Özeti: 23′üncü yüzyılın başları…New York şehrinin üçüncü seviye bölgelerinden birinde mavi saçlı, mavi gözyaşı ile ağlayan bir kadın yaşamaktadır. Adı Jill Bioskop’tur. Horus ; şahin başlı tanrı, evrenin diğer ucundan onunla buluşmaya gelecektir… Fakat onun bundan henüz haberi yoktur. Lordlar Horus’u ölüme mahkum etmişlerdir. Yaşayacak sadece 7 günü kalan Horus, bu zaman içinde Jill’i şehrin labirentlerinde bulup baştan çıkarmalıdır. Bunu gerçekleştirebilmek için bir insan bedenine ihtiyacı olan Horus, eski bir politik suçlu olan Alcide Nikopol’ü seçer.Nikopol 30 yıl önce New York’un segmentlerine ayrılması ile ilgili detaylı bilgiye sahip olduğu için dondurularak cezalandırılmıştır. Horus, Nikopol ve Jill Bioskop … Bedenleri, sesleri ve hatıraları birbirine karışmış garip bir üçlü…Beklenmeyen ve ortaya çıkan tek şey ise aşk olacaktır. Bu arada tanrıların piramidi Manhattan’ın gökyüzüne varmıştır, bu arada uzaylılar gökdelenlerin tepesinde gizli bir plan yapmakta ve birinci seviyede insan olmayan bir seri katil sokaklarda dolaşmaktadır. Tüm bun olaylar seçimlerin yaklaşmakta olduğu şehrin senatörü Kyle Allgood Jr. ve yarı hayatlı polis Jonathan Froebe’yi korkutmak ve harekete geçirmek için yeterli olmuştur.İyi seyirler.

Gia Film izle

Gia izle 1998 ABD Angelina Jolie, Mila Kunis, Elizabeth Mitchell, Faye Dunaway, Mercedes Ruehl Özeti: Amerika’nın ilk süper top modeli Gia Marie Carangi’nin hayatını anlatan bir film. Başrol Angeline Jolie’nin.Angelina Jolie 1998 yılında Gia adlı filmde ünlü top modeli canladırmış ve aynı yıl bu performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Altın Küre almıştır. Jolie bir ropörtajında, “canladırırken kendime en yakın hissettiğim rol Gia’dır” demiştir.

26 Ocak 2013 Cumartesi

Tom Sawyer Film izle

Tom Sawyer izle 2011 Almanya Benno Fürmann, Heike Makatsch, Jaymes Butler, Joachim Król, Marvin Jaacks Özeti: Tom Sawyer, her türlü yaramazlıkları yapan, ele avuca sığmayan bir çocuktur. Missisipi ırmağı kıyısında bulunan St. Ptersburg kasabasında, kendisini çok sevdiğine inandığı Polly Teyze’sinin yanında yaşamaktadır. Bu yüzden teyzesinin kendisini azarlamalarına ve zaman zaman kamçıyla dövmelerine aldırış etmez. Üvey kardeşi Sid, zaman zaman teyzesini kışkırtıp dayak yemesine sebep olduğu için, Tom onu hiç sevmemektedir. Ama teyzesinin kızı Mary’yi ise kendisine yakın bulmakta ve sevmektedir. Çünkü Mary ona karşı çok şefkatli davranmakta, onun her işinde yardımcı olmaktadır… Yeni taşınan komşunun Becky Thatcher isimli güzel bir kızları vardır. Tom, daha önce sevdiği Amy Lawrens’i unutarak, bu kızla ilgilenmeye başlar.

Dehşet Gecesi Film izle

Dehşet Gecesi izle 2011 İspanya, İtalya, Kanada Maria Grazia Cucinotta, Michael Ironside, Jonathan Keltz, Carlos Bardem, Yon González. Özeti: Kolay paranın peşindeki dört hırsızın evlerine girdiği Matthew ve Elen, hayatlarının en kötü gecesini yaşamaktadırlar. Ama işler planlandığı gibi gitmez. Heyecan, korku ve gerilim hem kurbanları hem de suçluları etkilemeye başladıkça, güvensizlik, ihanet ve beklenmedik yalanlar, en olmadık zamanlarda ortaya çıkmaya başlayacaktır.İyi seyirler dileriz..

Anneme Dokunma Film izle

Anneme Dokunma izle 2010 ABD Marisa Tomei, Jonah Hill, Catherine Keener, John C. Reilly, Katie Aselton. Özeti: Karısından yeni boşanmış, hayat boyu kaybetmeye mahkûm John, bir partide gayet hoş, seksi Molly’yle tanışır. İşler iyi gider, sonra Molly’nin 21 yaşındaki oğlu, filme adını veren Cyrus, sahneye çıkar. Ana-oğul arasında öyle sıkı bir ilişki vardır ki John epey rahatsız olur, ama ikisi arasında kendine bir yer açmak için mücadeleyi elden bırakmaz.İyi seyirler dileriz..

Vampir Köpek Film izle

Vampir Köpek izle 2012 ABD,Kanada Amy Matysio, Norm Macdonald, Kimberly Elek, Lauren Laschuk, Julia Sarah Stone, Özeti: Ace dedesinin Transilvanyalı köpeği Fang ona miras kalmadan önce okuldaki her yeni çocuk gibidir. Ama Fang sıradan bir köpek değildir. O gerçekten kaseden marmelat yalayan ve hatta İngilizce konuşan bir vampir köpektir. Bu uyumsuz ikili bir araya geldiğinde, takım çalışması ve cesaretle her şeyin mümkün olduğunu keşfederler.İyi seyirler dileriz..

Sevimli Balık Pupi Film izle

Sevimli Balık Pupi izle 2011 Malezya Kennie Dowle, Andrew Susay, Mike Swift, Adila Shakir, Chi-Ren Choong Özeti: Korkunç Beyaz Başlı Köpek Balığı Julius tarafından şakacı bir şekilde kovalanan sevimli Bambu Köpek Balığı Pup kendini her zamankinden daha fazla denizden uzak hisseder. Mercan kayalıklarının orada Bamboo Köpek Balığı yumurtaları bulmasıyla heyecanlanır. Fakat yalnız değildir: İki dalgıç yumurtaları toplamaya gelmiştir. Tüm çabalarına rağmen, Pup yumurtaları kaçak avcılardan koruyamamıştır. Julius, dostunu keyiflendirmeye çalışmaktadır. Pup’ı altın paralarla dolu bir batık gemi olan evine götürür. Evinde onun için çalışan üç palamut ona taze balık olarak menüde: Kılıç balığını, Turna balığını, uskumruyu ve vatozu sunmaktadır. Ama Pup aç değildir ve Julius dostunu neşelendirememektedir. Pup, Julius ve yemekleri su altındaki yaşamları farkına bile varılmadan siyah zehirli endüstriyel çöp atıklarıyla gaspedilmektedir. Bunlar yavaşça mercan kayalıklarını geçerek yakınlardaki bir fabrikadan gelen atıklardır.İyi seyirler dileriz…

Dünyalar Çarpışıyor Film izle

Dünyalar Çarpışıyor izle 2011 ABD,Kanada Kirk Acevedo, Jessica Parker Kennedy, Diane Farr, Andrew Airlie, Juan Riedinger. Özeti: Bir uzay aracı yörüngesinden çıkıp dünyaya doğru çarpmak üzere yönlenince gözden düşmüş bir bilim adamı gezegeni kurtarmaya çalışacaktır.Olağan üstü çabaları herkesi hayrete düşürür.Bilim adamının başarısını medya günlerce övgüyle bahseder.İyi seyirler dileriz..

25 Ocak 2013 Cuma

Şüpheci Film izle

Şüpheci izle 2009 ABD Zoe Saldana, Andrea Roth, Tom Arnold, Edward Herrmann, Bruce Altman. Özeti: Güçlü bir avukat olan Bryan Becket, teyzesinin gizemli ölümünden sonra yaşlı kadının perili olduğu iddia edilen Victoria dönemine ait köşküne taşınır. İflah olmaz bir şüpheci olan kahramanımız, peş peşe esrarengiz kazalar atlatır. Bu durum rahatsız edici ve saldırgan bir hale dönüştüğünde, Becket’ın sakin ve duygusuz görünümü çözülmeye başlar. Gece fısıltıları, karanlıkta gördükleri ve korkunç bir sırrın ipuçları, rasyonalist kahramanımızın dehşete kapılmasına ve isteksiz bir arayışa yönelmesine sebep olur.İyi seyirler dileriz..

Aşk Kliniği Film izle

Aşk Kliniği izle 2012 Fransa, Belçika, Lüksemburg Héléna Noguerra, Vernon Dobtcheff, Sofia Essaïdi, Artus De Penguern, Natacha Lindinger, Özeti: Romantik ve sadık John (Artus de Penguern) ile düşüncesiz ve bencil Michael (Bruno Salomone) babalarının özel hastanesinde cerrah olarak çalışan iki kardeştir. John güzel hemşire Priscilla’ya (Helena Noguerra) aşık olur. Ancak Michael, sevdiği kızı elinden alır. Hayata küsen John Kanada’ya gider. Michael’ın yeni projeleri hastaneyi iflas noktasına getirince John geri dönüp her şeyi düzeltmeye karar verir.İyi seyirler dileriz.

Guliver’in Gezileri Film izle

Guliver’in Gezileri izle 2010 ABD Emily Blunt, Jason Segel, Jack Black, Amanda Peet, Billy Connolly Özeti: .Yaptığı seyahatleri yazan Lemuel Gulliver, bağlı olduğu acente ile Bermuda’ya gitmek üzere anlaşır. Ancak yolculuğu beklediği gibi geçmez ve Gulliver gözünü küçük insanların yaşadığı Liliput Adası’nda açar.İyi seyirler dileriz..

Kasırga Sezonu Film izle

Kasırga Sezonu izle 2009 ABD Forest Whitaker, Taraji P. Henson, Bonnie Hunt, Lil Wayne, China Anne Mcclain. Özeti: New Orleans eyaletine gelen katrina ve kasırga tüm şehri telef etmişdir.. Bu afet 200 binden fazla evi yıkıp harap ettigi bu kentte Al Collins John Ehret Lisesinde basketbol koçluğu yapmaktaydı.. Fakat bu felaketten sonra Al Collins’in takımı dagılmak üzereyken tüm kötü şartlara ve olanaklara ragmen takımın tekrar toplar ve kısıtlı oyuncuya ragmen inançlarını kaybetmeyerek çok sıkı ve azimle çalışarak büyük işler başarırlar..Al Collins’in ve ögrencilerinin kimselerin inanmadıgı ama kendilerinin inandığı olağanüstü azmi ve başarısını anlatan dram spor tarzında bir film.İyi seyirler dileriz…

Zor Karar Film izle

Zor Karar izle 2008 ABD Nicolas Cage, Panward Hemmanee, Charlie Yeung, Shahkrit Yamnarm, Dom Hetrakul, Özeti: Joe (Nicolas Cage), Surat adlı acımasız suç patronunun dört düşmanını öldürmek üzere Tayland’ın başkenti Bangkok’a iner. Bu ülkeyi hiç tanımadığı için kendisine yardım etmesi ve yol göstermesi için Kong (Shahkrit Yamnarm) adlı bir dolandırıcıyla anlaşma yapar. İşini tamamladıktan sonra onu da öldürüp bütün izleri yok etmeyi planlamaktadır. İşin tuhafı, tam bir yalnız kurt olan Joe kendisini bu genç adama akıl hocalığı yaparken bulacak, bu arada yerel bir dükkanda çalışan sağır ve dilsiz bir kıza adım adım aşık olacaktır. Bangkok kentinin sarhoş edici güzelliklerinde ilerlemeye çalışan Joe kendi varoluşunu sorgulamaya başlar. Surat’ın katliam zamanının geldiğini düşündüğü sırada Joe artık değişmiş, bambaşka birisi olmuştur.İyi seyirler dileriz..

S.Darko Film izle

S.Darko izle 2009 ABD Jackson Rathbone, Ed Westwick, Briana Evigan, Matthew Davis, James Lafferty Özeti: Donnie Darkonun; ölümünden 7 yıl sonra ablası Samantha Darkonun başından geçenler anlatılıyor. Düşen bir meteor Samantha’yı etkiler ve mental açıdan Donnie’nin durumuna gelir. Bu esnada ailesiyle ilgili bazı gerçekleri de öğrenir ve olaylar gelişir.İyi seyirler dileriz…

Huzursuz Ruhlar Film izle

Huzursuz Ruhlar izle 2006 GüneyKore Woo-sung Jung, Tae-hee Kim, Yi-hyeon So, Jeong-hak Park, Kwang-il Kim Özeti: İsa’dan Sonra 924′te, Birleşik Shilla Hanedanı’nın sonu gelmiştir. Yozlaşmış bir yönetimin hüküm sürdüğü toprakları sonu gelmez isyanlar silip süpürmüştür. Şer güçler şahlanmış, acımasız iblisler kol gezmektedir. Ruhları görme yetisine sahip YI Kwak, nişanlısı Yon-hwa’yı köy halkının ihanetiyle kaybettikten sonra kraliyet iblis avcıları birliği Chuyongdae’ye katılır. Onun da katılımıyla karanlığın güçlerine karşı güçlü savaşçılarla üstünlük sağlamış olan kraliyet birliğinin lideri Ban-chu karısının ölümünden soyluları suçlamakta ve intikam almak için sadık askerleriyle başkente saldırmayı planlar. Ancak ani bir baskın her şeyi mahveder. Kurtulmayı başaran YI Kwak, tuhaf bir tapınak aracılığıyla ölülerin dünyası olan Jungcheon’a sürüklenir. Jungcheon, Budist inancına göre Cennet ve Yeryüzü arasında olan bir ara dünyadır, yeniden doğmak için hazırlanan ruhların 49 gün boyunca kaldığı bir yerdir. Ancak YI Kwak’ın eski silah arkadaşları ve hala intikam ateşiyle yanıp tutuşan lideri Ban-chu bu Aracennet’i cehenneme çevirmeye kararlıdır.İyi seyirler dileriz..

Yargısız Film izle

Yargısız izle 2011 Fransa Philippe Torreton, Noémie Lvovsky, Farida Ouchani, Olivier Claverie, Raphaël Ferret. Özeti: Bu film, zamanımızın en önemli hukuki hatası olan Outreau davasında acımasızca mahvedilen Alain Marécaux ile karısının gerçek hikâyesini anlatıyor. Aile babası Marécaux ve karısı 2001 yılında, küçük bir Fransız köyü olan Outreau’da on iki kişiyle birlikte, çocuklara karşı cinsel istismar suçlamalarıyla tutuklanırlar, fakat gerçekte böyle bir suç işlememişlerdir. Masumiyetini ispat etmeye çalışsa da kimse bu “pedofil”i dinlemez ve Marecaux son derece adaletsiz ve insanlık dışı bir hukuk sisteminin kurbanı olur.İyi seyirler dileriz.

Çıplak Yumruklar Film izle

Çıplak Yumruklar izle 2010 ABD Joanne Baron, Martin Kove, Louis Mandylor, Bridgett Riley, Jeanette Roxborough, Özeti: Genç bir Anne, kızıyla kendisine daha iyi bir hayat kurabilme hayalleriyle boks turnuvasına katılır.Konuşmakta güçlük çeken işitme sorunlu kızı için dövüşerek para kazanan bir annenin mücadelesini anlatmaya çalışan bir yapım.İyi seyirler dileriz..

Risk Altında Film izle

Risk Altında izle 2010 ABD Andie MacDowell, Ashley Williams, Daniel Sunjata, Annabeth Gish, Dane Dehaan Özeti: Ünlü bir cinayet romanı yazarı siyasi hayallerini daha ileri götürebilmek için eski bir cinayeti çözmeye çalışacaktır.İyi seyirler dileriz..

24 Ocak 2013 Perşembe

Alarm Film izle

Alarm izle 2008 Ruth Bradley, Molly, Aidan Turner, Mal, Owen Roe, Joe / Mossie, Tom Hickey, Frank, Anita Reeves,Jessie, Özeti: Molly gürültü ve karışık olan bir şehirde yaşamaktadır. Babasının korkunç ölümünden sonra psikolojik problemler yaşar. Kafasındaki ev imajını değiştirmek için, babasının arkadaşları Frank ve Jess’in yardımlarıyla Dublin’den ayrılır ve şirin bir kasabaya yerleşir. Bu süreç, psikolojisini daha olumsuz yönde etkiler. Kendisinin saldırıya uğrayarak cinayete kurban gideceğini düşünür ve her şey biraz daha karışmaya başlar.İyi seyirler dileriz..

Şeytan Tohumu Film izle

Şeytan Tohumu izle 2012 ABD Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport, Matisyahu, Grant Show. Özeti: Antika bir kutu alan genç bir kız, kutunun içerisinde çıkan eski çağlara ait bir ruhun kölesi olur. Ailesi ise kızlarını bu ruhun ellerinden kurtarmak için her yola başvurur. Filmin gerçek bir olaydan temellendiği iddia ediliyor.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler.

Doğum Sancıları Film izle

Doğum Sancıları izle 2009 ABD Lindsay Lohan, Aaron Yoo, Bridgit Mendler, Bonnie Somerville, Cheryl Hines Özeti: Patronunun onu kovmasından vazgeçirmek isteyen bir asistanın sahte bir hamimlelik numarasına soyunması sonucu gelişen olaylar ve işini kaybetmemek için olağan üstü çaba harcayan bir bayanın akıl almaz mücadelesini izleyeceksiniz.İyi seyirler dileriz.

Beni Tahrik Etme Erotik Film izle

Beni Tahrik Etme Erotik izle 2000 Jesse Coleman, Jill Thompkins, Kim Dawson, Shauna O’Brien, Michelle Hal Özeti: Dedektif Roy un ofisine bir gün bir adam gelir ve karısının kendisini aldatıp aldatmadıgını ögrenmek istedigini söyler.Adam ile karısının varsa fotograflarını çekmesini de ister.Roy bunun üzerine striptizci kadın ile bir adamın fotografını çeker.Çektikleri fotograflar basına sızınca işler karışır.Kadıının birlikte oldugu adam bir politikacıdır ve Roy şantaj ile suçlanmıştır.Bu olayı daha detaylı araştırmak için işe koyulur. İyi seyirler dileriz.

Felaket Habercisi Film izle

Felaket Habercisi izle 2011 Kanada Magda Apanowicz, Laura Harris, David Cubitt, Michael Hogan, Jeffrey Ballard, Özeti: Mistik bir kürenin hikayesini anlatan film “Felaket Habercisi” John ve Betty ve Ruddy sıradan bir hayatları olan normal bir ailedir. Yılbaşında Ruddy’e kimden geldiği belli olmayan bir yılbaşı hediyesi gelir. Bu hediye bir kar küresidir ve oturdukları kasabanın maketini içinde barındırmaktadır.Bir süre sonra kasabada felaketler meydana gelmeye başlar, Ruddy ise bu kürenin aslında bu felaketleri haber veren bir küre olduğunu fark eder. Şimdi geriye kalan tek şey, bu felaketlerden kurtulmak için bu küreyi yok etmektedir. Fakat bu o kadar kolay olmayacaktır.İyi seyirler dileriz.

Pudor Film izle

Pudor izle 2007 İspanya Celso Bugallo, Natalia Rodríguez, Elvira Mínguez, María Isabel Díaz, Alejandra Llorente. Özeti: Ölmek üzere olan bir adam, tanımadığı birinden sürekli erotik mesajlar alan bir kadın, aşık olabilmek için son şansını yakalayan yaşlı bir adam, en yakın arkadaşına ilgi duymaya başlayan bir genç kız vehayaletler gören bir çocuk.Beraber yaşıyorlar fakat aslında hepsi yalnız.Pudor, en yakınlarımıza bile itiraf edemediğimiz, en özel ve gizli düşüncelerimizin, tutkularımızın, korkularımızın ve hislerimizin gerçek yaşam hikayesidir.İyi seyirler dileriz.

Truva – Troy Film izle

Truva – Troy izle 2004 ABD,İngiltere,Malta Brad Pitt, Orlando Bloom, Eric Bana, Diane Kruger, Sean Bean Özeti: On yıl süren ve bir medeniyetin çöküşüne neden olacak savaşı, Truva prensi Paris ile Isparta Kraliçesi Helen ‘in aşkı başlatır. Paris’in Helen’i kocası Kral Menelaus’tan çalması kabul edilemeyecek bir hakarettir. Aile onuru Menelaus’a yapılan bu yanlış hareketin kardeşi Agamemnon’a da yapıldığını öngörmektedir. Mikene Kralı olarak büyük bir güce sahip olan Agamemnon, Helen’i Truva’dan geri getirerek kardeşinin şerefini kurtarmak için kısa sürede Yunanistan’ın tüm ordularını bir araya toplar.İyi seyirler.

13 Film izle

13 izle 2010 ABD Jason Statham, Mickey Rourke, 50 Cent, Alexander Skarsgård, Emmanuelle Chriqui. Özeti: Genç ve saf bir adam ölü birinin kimliğini temin eder ve kendini yeraltı dünyasının güçlü, vahşi ortamında bulur.. Burası erkeklerin kapalı kapılar arkasında başka insanların hayatları üzerine kumar oynadıkları acımasız bir dünyadır.İyi seyirler dileriz.

Haberciler 2 Film izle

Haberciler 2 izle 2009 ABD Norman Reedus, Heather Stephens, Darcy Fowers, Matthew Mcnulty, Atanas Srebrev Özeti: Korkunç olaylar yaşanarak terkedilmiş bir çiftlik evinde yeni misafirler vardır. Eve yeni taşınan mutlu aile, tarlaya gelen kargalardan rahatsız olurlar. Yaşlı komşuları onlara bir korkuluk kullanmalarını tavsiye eder. Korkuluk beklenenden fazlasını verecektir; ev sahibi sabah kalktığında tüm kargaların ölmüş olduğunu görür. Korkuluk lanetlidir.İyi seyirler dileriz.

23 Ocak 2013 Çarşamba

Korkusuz – Daredevil Film izle

Korkusuz – Daredevil izle 2003 ABD Ben Affleck, Jennifer Garner, Michael Clarke Duncan, Joe Pantoliano, Ellen Pompeo. Özeti: Matt Murdock günlük hayatta başarılı bir avukat olarak kanunları uygulamaktadır. Geceleri ise Daredevil kişiliğine bürünerek kanunu kendi eline almakta ve kötülere karşı savaşmaktadır. Çocukluğunda kimyasal maddelere maruz kaldığı için görme duyusunu yitirmiş, ama diğer duyuları inanılmaz bir gelişme kaydetmiştir. Şehrin en büyük çetesinin lideri olan Kingpin, önünde en büyük engel olarak gördüğü Daredevil’i ortadan kaldırmak için bıçak kullanmadaki ustalığı ile bilinen Bullseye’ı devreye sokar. Bu arada yine Kingpin’in hedeflerinden biri olan atletik Elektra ile Daredevil’ın yolları kesişir.

Resiklo Film izle

Resiklo izle 2007 Filipinler Dingdong Dantes, Jennylyn Mercado, Bryan Revilla, Empress Schuck, Barbie Sabino Özeti: 2021 yılında dünya Balang’lar adı verilen uzaylı varlıklar tarafından istila edilmiştir. İnsanoğlu Balang’lara karşı savaş verirken tüm doğal kaynaklarını tüketmiştir. Filipinler’de direnişçi bir yeraltı örgütü, hem Balang’lara hem de bir zamanlar insan olan, fakat Balang’lar tarafından dönüştürülen Mutanos’lara karşı mücadele etmektedir.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler.

Charlie’nin Melekleri 2 Tam Gaz Film izle

Charlie’nin Melekleri 2 Tam Gaz izle 2003 ABD Bruce Willis, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Shia LaBeouf, Lucy Liu Özeti: Melekler tekrardan iş başında. Tanık koruma programına alınmış insanların kimliklerine erişmek için gerekli olan şifreyi saklayan yüzükler çalınır ve beklendiği gibi melekler bu yüzükleri bulmakla görevlendirilir. Ama bu sefer karşısında mücadele verecekleri kişi, Demi Moore’un canlandırdığı, onları çok iyi tanıyan “düşmüş” bir melektir.İyi seyirler dileriz..

Charlie’nin Melekleri Film izle

Charlie’nin Melekleri izle 2000 Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Luke Wilson, Sam Rockwell, Bill Murray. Özeti: Onlar güzel,akıllılar.Görmediğimiz ancak sesini içittiğimiz patron Charlie için çalışıyorlar.Tanınmış müzik klipleri yönetmeni McG tarafından yönetilen filmde Natalie (Cameron Diaz) Dylan (Drew Barrymore) ve Alex (Lucy Liu) Charlie’nin Melekleri.Yakında zengin olacak olan Eric Knox,kendi firması olan Know Technologies’deki ofisinden kaçırılınca ve firma bir milyar doları kaybetme riskine girince ne yapılabilir.Tabii ki Melekler göreve çağrılır.İyi seyirler..

19.Karım Film izle

19.Karım izle 2010 ABD Alexia Fast, Chyler Leigh, Matt Czuchry, Patricia Wettig, Lara Jean Chorostecki. Özeti: Başka kadınlarla birlikte olduğu için öldürüldüğü düşünülen bir adamın bir numaralı katil zanlısı karısıdır. Farklı bir mezhebe bağlı olan BeckyLyn, polygamiyi savunan ve başka kadınlarla beraber olan kocasını öldürmekle suçlanmaktadır. Arkadaşı Queenie ise kadının masum olduğundan emindir ve BeckyLyn’in oğlu Jordan ile annesinin ismini temize çıkarmak için uğraşmaktadır..

Uzay Yolculuğu Film izle

Uzay Yolculuğu izle 2006 Fransa Guillaume Canet, Kad Merad, Marina Foïs, Pierre-françois Martin-laval, Olivier Baroux Özeti: Fransız Uzay Programı, yeni bir araştırma için ilginç bir strateji izler ve seçtiği iki sıradan Fransız vatandaşını,Stéphane ve Yonis’i uzay istasyonuna gönderir Ancak iki amatör astronot arasındaki sorunlar o kadar büyür ki,kısa sürede uzay istasyonundaki olaylar kontrolden çıkar.İyi seyirler..

Yamyam Film izle

Yamyam izle 2011 ABD,Kanada Gary Busey, Adriana O’neil, Marina Stephenson Kerr, Aleks Paunovic, Arne Macpherson Özeti: Küçük bir kasabada, serbest kalan bir kaplan dehşet saçmaktadır.Bu canavardan kurtulmak için;şerif,genç bir çocuk ve avcı harekete geçerler.Bu tehlikeli takip sonucu ağı yaralar alırlar ve kaplanı yakalamayı başarırlar.

Canavar – Cloverfield Film izle

Canavar – Cloverfield izle 2008 ABD Odette Yustman, Mike Vogel, Lizzy Caplan, Jessica Lucas, Ben Feldman. Özeti: New York’taki bir barda kulakları sağır eden bir gürültü duyulur, bardaki kargaşa sırasında davetliler merdivenden aşağıya kaçmaya çalışırken New York caddelerini alev alev yanan yıkıntı ve enkazlar kaplar. Ardından Manhattan tarafında şiddetli bir patlama olur, Özgürlük Heykelinin kafası tıpkı dev bir top güllesi gibi caddeye çarpar. New York’a düzenlenen bir canavar saldırısına tanıklık eden insanların öyküsü.Filmizlefullhd.org İyi seyirler diler..

Usta – The Master Film izle

Usta – The Master izle 1992 Çin Jet Li, Mark Williams, Corey Yuen, Wah Yuen. Özeti: Konu: Shaolin tapınağında genç öğrencilere dövüş dersi veren bir keşiş olan Jet Li arkadaşıyla giriştikleri mücadele üzerine arkadaşının tapınaktan atılmasıyla başlayan olayların anlatıldığı usta oyuncu Jet Li’nin başrolünü oynadığı aksiyon dolu bir yapım.

Pinokyo Film izle

Pinokyo izle 1940 ABD Joseph Sabo, Aurelius Battaglia, William Cottrell, Otto Englander, Ted Sears, Erdman Penner, Webb Smith. Özeti: Tahtadan bir kukla olarak yaratılan Pinokyo’nun tek isteği Gepetto babasının dileği gibi gerçek bir oğlan çocuğu olmaktır.Ama bunu elde edebilmesi için egoist kişiliğinden vazgeçmesi gerekecektir.Bunun için Gepetto’nun sevgi dolu yuvasından ayrılıp dünyayı keşfetmek üzere eğitici bir yolculuğa çıkar.

22 Ocak 2013 Salı

Narnia Günlükleri 3: Şafak Yolculuğu Film izle

Narnia Günlükleri 3: Şafak Yolculuğu izle 2010 ABD Ben Barnes, William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes, Georgie Henley Özeti: Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia’da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan’ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar.Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar.Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur. Ama Eustace’in aklı başına gelince ejderha büyüsü kalkar.Bir Su Yılanı ile karşılaşırlar, savaşırlar ve yolculuğun en sonunda Aslanla karşılaşırlar iki kardeş yine Dünya’ya döner Kaspiyan Ramandu’nun kızı ile evlenir ve Rilian adında bir oğlu olur.İyi seyirler dileriz.

Hızlı-Quick Film izle

Hızlı-Quick izle 2011 GüneyKore Min-gi Lee, In-kwon Kim, Chang-seok Ko, Kang Ye Won, Je-mun Yun Özeti: Cesaretli ve yürekli motorsiklet sürücüsünün patlamak üzere olan bir bombayı etkisiz hale getirmesiyle medyanın günlerce konuşulan kahramanı devlet üstün madalyasıyla ödüllendirilir.kahraman motorcu bundan sonra kötü adamlarla elinden geldiğince aman vermez.adrenalin,heyecan dolu bir film.İyi seyirler..

Umut Dalgaları Film izle

Umut Dalgaları izle 1998 ABD Sandra Bullock, Gena Rowlands, Harry Connick Jr., Michael Paré, Kathy Najimy Özeti: Birdee, hayatını hep umutları ile sürüklemiş, gençlik aşkı ile evlenerek mutlu bir yuvada çocuğu ile yaşayan genç bir kadındır. Oysa ki yaşamındaki hemen herşey bir oyundan ibarettir. Dünyası tıpkı buzdan bir ev gibi eriyip gider. En yakın arakadaşı onu en çok sevdiğiyle aldatmıştır. Bunu da birlikte katıldıkları bir televizyon programında itiraf eder. Gidecek hiç bir yeri yoktur. Doğduğu kasabaya geri döner. Fakat programı burada herkes seyretmiştir. Artık hayattan başka sığınacak yeri yoktur.Kızını alıp büyüdüğü şehre annesinin yanına geri döner. Birdee ve kızı için zor günler başlamıştır. Annesi garip bir kadındır. Babası ise geçirdiği beyin kanaması sonucu hiç kimseyi tanıyamaz hale gelmiştir. Kız kardeş Hollywood’a gitmiş, oğlunu da annesine bırakmıştır.Birdee, eve kapanır ve insanlardan uzaklaşır. Bu arada annesi aracılığıyla tanıştığı Justin de başka yerlerde yaşamayı deneyip başarılı olamayan ve geri dönen biridir. Herşeyin kötü gittiği bir dönemde Justin, Birdee için yeni bir güç ve umut olmuştur.İyi seyirler.

Papi’nin Peşinde Film izle

Papi’nin Peşinde izle 2003 ABD Sofia Vergara, Carlos Ponce, Roselyn Sanchez, Freddy Rodriguez, Maria Conchita Alonso Özeti: Üç şehir, üç kadın eşittir üç bela… İflah olmaz çapkın Thomas, New York`lu ana kuzusu Patricia için onu ailesinden kurtaracak bir kahraman… Chicago`daki entelektüel avukat Loreno için ise idealist bir erkek… Miami`li garson Cici için ise iflah olmaz ateşli bir eş… Bu üç tutkulu kadın ancak “çapkına” sürpriz yapmak amacı ile LA`a uçunca birbirlerinden haberdar olurlar. Thomas`ın başı beladadır… Her çiçekten bal almaya meraklı Thomas`ın komedisi.İyi seyirler.

Cebrail Film izle

Cebrail izle 2007 Avustralya Andy Whitfield, Samantha Noble, Erika Heynatz, Valentino del Toro, Paul Winchester Özeti: Melek Gabriel iyi ile kötünün savaşında tam orta yerde durmaktadır. Araf, Baş Melek ile yeryüzüne gönderilmiş melekler arasındaki iktidar mücadelesine tanıklık etmektedir. Karanlık güçlerin etkin olduğu bu dünyada Gabriel ve diğer Baş Melekler aydınlığa giden yolda insan görünümüne bürünmek zorunda kalırlar.İyi seyirler.

Kayıp Kılıçcı Film izle

Kayıp Kılıçcı izle Aksiyon, Biyografi, Dram, Gerilim, Macera, Savaş, Donnie Yen, Andy On, Betty Sun, Alex Fong, Bo-chieh Wang, Özeti: : Yıllarca omuz omuza savaştığı Liu Bei’nin askeri iken imparatorun ordusuna esir düşen General Guan Yunchang,eski efendisinin ailesinin serbest bırakılması karşılığında,düşman safına geçmeyi kabul eder.

Narnia Günlükleri 2 :Prens Kaspiyan Film izle

Narnia Günlükleri 2 :Prens Kaspiyan izle 2008 ABD,İngiltere Ben Barnes, William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes, Georgie Henley Özeti: Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.İyi seyirler.

Narnia Günlükleri:Aslan Cadı Ve Dolap Film izle

Narnia Günlükleri:Aslan Cadı Ve Dolap izle 2005 ABD,İngiltere James McAvoy, William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes, Georgie Henley, Özeti: İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanların Londra’ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuk ailelerinden ayrı düşerler. Güvenlik amacıyla ülkelerine gönderilen Peter, Susan, Edmund ve Lucy, orada sihirli bir gardrop bulurlar. Gardrobun içine girince Narnia adlı mistik bir ülkeye geçiş yaparlar. Bir zamanlar barış ve huzur dolu bir ülke olan Narnia’nın özelliği konuşan canavarların, cücelerin ve devlerin ülkesi olmasıdır. Ancak, şeytani güçlere sahip Beyaz Cadı tarafından dondurulmuştur. Küçük dostlarımız büyüyü bozup Narnia’yı eski haline getirmek için bir aslandan yardım alırlar.

Simon’un Laneti Film izle

Simon’un Laneti izle 2006 ABD Blake Lively, Crispin Glover, Margo Harshman, Bart Johnson, Kelly Vitz Özeti: İkiside birbirinden deli ve akıl hastası olan tek yumurta ikizleri Stenley ve Simon ailelerinden kalma eski bir dükkanda onlara göre zevkli ve eğlenceli oyunlar oynayabileceği arkadaşlar daha doğrusu kurbanlar beklemektedirler. Küçüklükten beri yaşadıklarının bir sonucu olarak “şiddet” , hastalıklı dünyalarına karşı gördükleri her tehdit için çözüm haline gelmiştir. İkizler bu eski dükkanda hiç bir şeyden habersiz kurbanlarıyla karşılaştıkça kötülüğün ve sınır tanımaz psikopatlığın içinde kaybolurlar.

Ölümcül Bedel Film izle

Ölümcül Bedel izle 2001 ABD Katherine Heigl, Denise Richards, David Boreanaz, Marley Shelton, Johnny Whitworth, Özeti: Sevgililer gününde herkesin görmezden geldiği çocuğu hatırladınız mı ? O sizi hatırlıyor…Sevgililer Günü öncesinde yakın bir arkadaşlarının cenazesi için biraraya gelen dört arkadaş cenaze sonrasında garip, rahatsız edici Sevgililer Günü mesajları alırlar. Kadınlar bu iğneleyici tebriklerin şaka olduğunu düşünerek bunları dikkate almazlar.Ancak iş işten geçer ve intikam duygusu başlar hepsi teker teker ölmeyi hak eder.

21 Ocak 2013 Pazartesi

Barbar Conan Film izle

Barbar Conan izle 2011 ABD Rose McGowan, Ron Perlman, Rachel Nichols, Jason Momoa, Said Taghmaoui Özeti: Başrolünde Jason Mamoa yı izleyeceğimiz film,Hyboria’nın tek umudu Kimmeryalı Conan’ın, babasının ve talan edilen köyünün intikamını almak için dehşet verici canavarlar,güçlü rakipler ve kötülüğün her türlü vücut bulmuş haliyle savaşmasını anlatıyor.

Küçük Adam Film izle

Küçük Adam izle 2006 ABD Marlon Wayans, Shawn Wayans, Kerry Washington, Chazz Palminteri, Tracy Morgan Özeti: Yıllarca hapis yattıktan sonra, şartlı tahliyeyle serbest bırakılan, aşırı kısa boylu ama çetin ceviz mücevher hırsızı Calvın Sıms artık hırsızlıktan emekli olmanın zamanı geldiğine, ama önce son bir vurgun yapması gerektiğine karar verir. Ünlü bir suç patronu, Calvin ve eski ortağı PERCY P’ye ünlü Queen Diamond (Kraliçe Elmas) için 100.000 dolar önerir. Calvin mücevher mağazasının güvenliğindeki bir gedikten dolayı, bu işin çocuk oyuncağı olacağını düşünür. Ama soygunda bir aksilik olur ve Calvin mücevheri VANESSA EDWARDS’ın el çantasına atmak zorunda kalır. Vanessa ve kocası DARRYL büyük bir soygunda piyon olduklarından habersiz, Chicago banliyösündeki evlerine dönerler.Elmasları nasıl geri alacağının planlarını yaparlar.İyi seyirler dileriz.

Fleet Sokağının Şeytan Berberi Film izle

Fleet Sokağının Şeytan Berberi izle 2007 ABD,İngiltere Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Jamie Campbell Bower, Sacha Baron Cohen, Özeti: Bayan Lovett, Barker’a, Yargıç Turpin tarafından iğfal edilen karısının kendisini zehirlediğini söyler. Bu arada, rakibi olan gösterişli İtalyan berber Pirelli , Barker’ı kimliğini ifşa etmekle tehdit edince, Barker onu boğazını keserek öldürür. Cesetle ne yapacağını bilemezken, Bayan Lovett bu krizi, sallantıda olan işini kurtarmak için çözüm olarak görür ve turtalarını insan etiyle doldurmayı önerir. Sweeney, yargıcın gözlerini Johanna’ya , yani Sweeney’nin ergenlik çağına gelmiş kızına diktiğini fark eder. Yargıç, Johanna’nın vesayetini elinde tutmaktadır. Evde hapis hayatı yaşayan Johanna bir gün Sweeney’yi denizden kurtarmış olan genç denizci Anthony tarafından fark edilir. Genç kıza delice aşık olan Anthony onu kurtarıp evlenmeye yemin eder.İyi seyirler.

Son Kale Film izle

Son Kale izle 2001 ABD Mark Ruffalo, Robert Redford, Delroy Lindo, Clifton Collins Jr., Brian Goodman, Özeti: Rütbeli bir generalin işlediği bir suç yüzünden askeri mahkemece hapis cezası ile yargılanır. Hepishanede tek tük arkadaş edinmeye başlayan General mahkumları dize getirerek toplu h^^alde haraket etmelerini sağlar ve eskiden Kale olan ve şuanda ceza evi olarak kullanılan hapishaneyi ele geçirerek hapishane yönetimini ve askerleri ufak ama etkili bir operasyonla kovarlar.İyi seyirler dileriz.

Issız Ev Film izle

Issız Ev izle 2011 ABD Elizabeth Olsen, Adam Trese, Haley Murphy, Julia Taylor Ross, Eric Sheffer Stevens, Özeti: Kasabanın dışındaki ıssız bir arazide yer alan evini satılığa çıkarmaya karar veren Nestor evi temizletmek için eski dostu Wilson ve kızı Laura’yı buraya getirir. Temizliğe erkenden başlayabilmek için eve akşamdan gelen baba-kız, elektriğin bile olmadığı eski evi kabaca gözden geçirip ertesi gün için temizlik planları yaptıktan sonra uyumak üzere köşelerine çekilirler. Lakin Laura, Nestor’un onları çıkmamaları için özellikle uyardığı üst kattan gelen tuhaf sesler duymaya başlayınca o gecenin sabahına kadar nihayetlenecek olan dehşet verici olaylar da başlangıcını yapmış olur.İyi seyirler.

Otel 2 Film izle

Otel 2 izle Aksiyon, Casusluk, Gerilim, Gizem, Korku, Suç, Psikolojik, Erotik, Lauren German, Jay Hernandez, Stanislav Ianevski, Bijou Phillips, Heather Matarazzo, Özeti: Otel 2”de, Roma’da seyahat eden üç genç Amerikalı haftasonunu geçirmek üzere güzeller güzeli, sofistike bir Avrupalı tarafından egzotik ve doğal bir ‘spa’ya davet edilir. Kadın orada gevşeyecekleri, yenilenecekleri ve arkadaşlıklarını pekiştireceklerine dair gençleri temin eder. Genç kızlar aradıkları vahayı orada bulacaklar mı? Yoksa bir açık arttırmanın kurbanları olmaya, dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen hastalıklı ve ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkumlar mı?İyi seyirler dileriz.

Kanlı Orman Film izle

Kanlı Orman izle 2007 ABD Veronica Sywak, Nick Richey, Jeran Pascascio, Darren Thomas, Rich Morris, Özeti:1961 yılında kaybolan Rockefeller ailesinin son varisi Michael Rockefeller’ı bulmak için iki genç çift Yeni Gine’nin vahşi ormanlarına giderler.Bu orman tahmin ettikleri gibi sadece doğal güzellikleri ile dolu değildir.Bir gurup tarafından hoş geldiniz saldırısına uğrarlar.Çok şaşıran gençler ne yapacaklarını şaşır ve birbirlerine sataşmaya başlarlar.Heyecanla izleyeceğiniz bir film.İyi seyirler..

Şeytanla Yarış Film izle

Şeytanla Yarış izle 2010 ABD Brandon Jay Mclaren, Sebastian Gacki, Miguel Ferrer, Brad Kelly, Katherine ısabelle, Özeti:Teksas çölündeki otobanda bir grup kampçi, korkunç bir olaya tanik olur. Bu olay, seytani bir grubun kurban etme ayinidir. Simdi o grup motosikletleriyle kampçilarin pesine düsmüstür. Onlar iyi ile kötü arasindaki ezeli ve ebedi savasin yeni oyuncularidir artik. Hayalet bir kasabadaki eski bir kilisede karsilastiklari papaz ile genç bir çocuk, kampçilarin cehenneme dogru giden hayatlarinda önemli bir rol oynayacaktir.Bebeğini kurtarmaya çalışan bir annenin mücadelesini çırpınışlarını nefesinizi tutarak izleyeceksiniz.İyi seyirler..

Çıplak Tatil Film izle

Çıplak Tatil izle 2005 Fransa Barbara Schulz, Magali Muxart, Angélique Thomas, Alexandre Brasseur, Camille Bonardi, Özeti:Bütün kış çalışmaktan bunalan Olivier ve Sophie’nin en büyük hayali bir yazlık ev alabilmektir. Bir gün gazete Fransız Riviera’sındaki bir adada onda bir fiyatına satılığa çıkan bir yazlık ev ilanı görürler. Olivier, Sophie’nin şüpheci yaklaşımlarına aldırmaksızın evi satın alır ve ailecek tatile çıkarlar. Fakat acele ettikleri için ufak bir detayı gözden kaçırmışlardır. Evin bulunduğu ada çıplaklar adasıdır.Aile bu duruma çok şaşırlar ve bu durumu temize çıkarmak için neler yapabileceklerini düşünürler.

Otel 1 Film izle

Otel 1 izle 2006 ABD Jay Hernandez, Barbara Nedeljakova, Takashi Miike, Jana Kaderabkova, Derek Richardson, Özeti: Üniversite mezunu iki gencin sırt çantalarıyla yaptıkları Avrupa gezisini konu alıyor. Paxton ve Josh, sonunda sırt çantalı Amerikalıların nirvanası olarak bilinen öğrenci pansiyonuna gelirler. Bu özel yer bir Slovak kasabasının dışındadır ve güzel oldukları kadar da çaresiz Doğu Avrupalı kadınlarla doludur. İkili çok geçmeden egzotik güzeller Natalya ve Svetlana’yla yakınlaşırlar.İyi seyirler dileriz.

20 Ocak 2013 Pazar

Hayatın Benim Film izle

Hayatın Benim izle 2004 ABD, Avustralya, Kanada, Angelina Jolie, Ethan Hawke, Kiefer Sutherland, Justin Chatwin, Shawn Roberts, Özeti:Güzel FBI ajanı Illeana Scott, özellikle çözülemeyen cinayetler konusunda uzmanlaşmış bir analizcidir. Suç araştırması konusunda sıradan yöntemlere güvenmemekte ve kendi yöntemleriyle en zor dosyaları bile çözüme kavuşturmaktadır.Montreal polisi bir seri katilin işlediği cinayetlere engel olamayınca, dışardan birinden, Ajan Scott’tan yardım isterler. Montreal’e gelen Scott, yerel polisten dedektiflerin de yardımıyla araştırmaya başlar. Seri katil, bir tür bukelamun gibidir, insanları öldürüp yaşantılarını çalmaktadır. Bir süre onların yerine geçip onlar gibi yaşayan katil, sonraki hedefini öldürdükten sonra da o yaşam tarzına geçmektedir.Scott’ın sıradışı yöntemleri, onu polisin hiç ipucu bulamadığı katile yaklaştırmıştır. Ancak katilin peşine düştüğüne inandıkları genç bir adamla duygusal yakınlaşması işiyle arasına girer. Güzel ajan kendisini sürprizlerle dolu bir cinayet davasının tam ortasında bulacaktır.

Play The Game Film izle

Play The Game izle 2008 ABD Marla Sokoloff, Paul Campbell, Michelle Pierce, Doris Roberts, Andy Griffith, Özeti:Genç torunu dedesinin bu hayattaki yalnızlığına ortak olacak ve birbirlerini sevecek bir kadın bulma arayışına girer.Fakat bu durumdan dedesi haberdar değildir ve o anlamadan bu işi ustalıkla halletmesi gerekmektedir.Büyük çaba harcar ve başarır.

Kanlı Tepeler Film izle

Kanlı Tepeler izle 2009 ABD, Avustralya, Sophie Monk, Tad Hilgenbrink, William Sadler, Janet Montgomery, Itai Diakov, Özeti:Takıntılı bir film müptelası olan Tyler bir slasher filminden görüntülerin yer aldığı kayıtlar bulur. Yanına üç arkadaşını alarak filmin çekimlerinin yapıldığı ormana gelen gençler adet olduğu üzere türlü çılgınlıklar yaparlar. Ancak gençlerin farkında olmadıkları birşey vardır; filmdeki katliam henüz bitmemiştir!.Filmin Jasonvari yüzü deforme olmuş psikopat katili ”Babyface” ve ailesi, ormana gelenleri öldürmeye ve filme almaya devam etmektedirler. Artık genç arkadaşlar ya bu katliamdan kurtulacaklar ya da kendileri bir teen slasher filmine konu olacaklardır…

Seks Oyunları 3 Erotik Film izle

Seks Oyunları 3 Erotik izle 2004 ABD Kerr Smith, Kristina Anapau, Natalie Ramsey, Melissa Yvonne Lewis, Tom Parker, Özeti:The It Factor ve Patrick ile tanışın. Bu üç ahlaksız kolej öğrencisi, seks ile ilgili bir çok bahise girip, sınıf arkadaşlarının hayatlarını mahvetmekten haince zevk almaktadırlar. Kolay avlanmaktan sıkılan Jason ve Patrick, son bir iddiaya girmeye karar verirler. Kazanan, baştan çıkarma ve intikam oyununun galibi olacak ve büyük ödül olarak Cassieyi kazanacak, kaybeden ise ömür boyu hapse mahkum olacaktır..İyi seyirler dileriz.

Hep Seni Düşünüyorum Film izle

Hep Seni Düşünüyorum izle 2009 ABD,Kanada, Hayden Panettiere, Shawn Roberts, Marie Avgeropoulos, Emily Tennant, Anna Mae Routledge, Özeti:Çılgın bir öğrenci olan Denis Cooverman mezuniyet konuşmasında,okulun en seksi ve popüler kızı olan Beth Cooper’ a ilan-ı aşk edince,olaylar gelişir.pisikolojik sorunları olduğunu kendisini konuşmalarında aşağılayan,cinsel istismara uğradığını işkence gördüğünü açıkça beyan eder.Kadınsız bir gey olduğunu itiraf eder.hal böyle olunca yinede aşkını haykırmaktan çekinmez.İyi seyirler dileriz.

Lanetli Ada Film izle

Lanetli Ada izle 2006 Almanya, ABD, Kanada, Nicolas Cage, James Franco, Leelee Sobieski, Ellen Burstyn, Christa Campbell, Özeti: Kaliforniya otoyol devriyesi olarak görev yapan polis memuru Edward Malus annesiyle seyahat eden küçük bir kızın kayıp oyuncak bebeğini geri vermek için arabalarını durdur. Oyuncak bebeği geri verirken, kontrolden çıkan bir kamyon duran arabaya çarparak alev almasına neden olur. Edward içinde sıkışanları kurtaramadan şiddetli bir patlama meydana gelir ve otomobil alevler içinde kalır. Bunalıma giren Edward, anne ve kızın son bakışlarının resmini kafasından silebilmek için ilaçlarla dolu birkaç ay geçirir. Ama, hayat Edward”a ikinci bir şans verecektir. Eski nişanlısı Willow’dan aldığı damgasız mektup onu Summersisle adlı bir adaya sürükleyecektir. Willow, yıllar önce Edward’ın hayatına girmiş ve aniden ortadan kaybolmuştur. Mektubunda, küçük kızı Rowan’ın kayıp olduğunu ve onu bulması için bir tek ona güvenebiliceğini yazar. Summersisle adası özel mülkiyet olmakla beraber, sakinleri eski unutulmuş gelenekleri yaşatmakta ve kendileri de bu şekilde yaşamaktadırlar. Edward bunu hayatını yeniden rayına koyabilmek için bir fırsat olarak değerlendirir ve gitmeye karar verir.İyi seyirler.wwwfilmizlefullhdorg

Suikastçı 2011 Film izle

Suikastçı 2011 izle 2010 ABD,İngiltere, James McAvoy, Justin Long, Evan Rachel Wood, Alexis Bledel, Norman Reedus, Özeti:Ailesini korumak için her şeyi yapmaya hazır bir kadının ve onu korumak için her şeyi riske eden bir adamın gerçek hikâyesini anlatıyor. Abraham Lincoln suikastinden sonra, yedi adam ve bir kadın, başkanı, başkan yardımcısını ve içişleri bakanını öldürmek için komplo kurmak suçundan tutuklanır. Aralarındaki tek kadın Mary Surratt, John Wilkes Booth ve diğerlerinin buluşup eşzamanlı saldırıları hazırladıkları pansiyonun sahibidir. Henüz yeni avukat çıkmış Frederick Aiken onu askeri mahkeme karşısında savunmayı başlangıçta gönülsüzce kabul etmişken, dava ilerledikçe müvekkilinin suçsuz olabileceğini fark eder.İçtenlikleve var gücüyle müvekkilini savunur.

Gizli Ortak Film izle

Gizli Ortak izle 2002 ABD, ÇekCumhuriyeti, Anthony Hopkins, Peter Stormare, Chris Rock, Gabriel Macht, Kerry Washington, Özeti:Emektar CIA ajanı Gaylord Oakes’i zorlu bir görev beklemektedir. Bir sokak serserisi olan Jake Hayes’in tıpatıp benzeri olan ajan kardeşi Kevin Pope öldürülmüştür. Hayes’den bir ajan yaratıp öldürülen kardeşinin yerini almasını sağlamak zorundadır. Üstelik bu zor işi başarmak için önünde sadece dokuz günlük süre vardır. Aksi takdirde hassas nükleer silahlarla ilgili bir anlaşmanın görüşmeleri başlayacak, bunu başaramaması halinde ise herşey için çok geç olacaktır.Gaylord bu kısa süre içerisinde gecesini gündüzüne katarak büyük çaba harcar ve başarır.heyecanla izleyeceğiniz bir film.İyi seyirler dileriz.

Aslan Yürek Film izle

Aslan Yürek izle 1990 ABD Jean-Claude Van Damme, Brian Thompson, Ashley Johnson, Abdel Qissi, Lisa Pelikan, Özeti:Los Angeles’ta yaşayan erkek kardeşinin kötü bir şekilde dövüldüğünü ve ağır yaralı olduğunu öğrenen paralı asker Lyon Gaultier, Kuzey Afrika’daki Fransız lejyonundan firar eder. Peşindekilerden kurtulur kurtulmaz kardeşinin ailesine yardım edecek parayı kazanmak için yasa dışı sokak dövüşlerine katılır. Elbette intikam düşüncesi aklından hiç çıkmamaktadır.İyi seyirler dileriz.

Ölümsüzler Film izle

Ölümsüzler izle 2011 ABD Kellan Lutz, Mickey Rourke, Freida Pinto, John Hurt, Henry Cavill, Özeti:Theseus ölümlü bir adamdır.Zeus tarafından acımasız Kral Hyperion’a karşı savaşması için seçilmiştir.Kral Hyperion insanlıgı yok edebilecek bir silahı ele geçirmk için yola çıkmıştır.İyi seyirler.

19 Ocak 2013 Cumartesi

Yabancı-Outlander Film izle

Yabancı-Outlander izle 2008 ABD,Almanya John Hurt, James Caviezel, Ron Perlman, Sophia Myles, Jack Huston, Özeti:Vikingler’in hükümdarlık sürdüğü bir dönemde,başka dünyadan gelmiş bir savaşçı olan Kainan’ın gemisi büyük bir şiddetle İskandinav kıyılarına vurur.Ve fark eder ki gemiden tek sağ kalan kendisi değildir.İkinci bir yolcu,Moorwen olarak bilinen vahşi yaratıkta enkaz altından belirir.Amacı kendine uygulanan şiddetin öcünü almak olan kana susamış Moorwen yoluna çıkan herşeyi öldürmektedir.Kainan,Vikinglerle ortak çalışıp kendi teknolojisini Demir Çağı’nın silahlarıyla birleştirip her şeyi yok etmeden önce yaratığı etkisiz hale getirmelidir.İyi seyirler.

Ölüm Melekleri – Naked Weapon Film izle

Ölüm Melekleri – Naked Weapon izle 2002 Çin, HongKong, Maggie Q, Daniel Wu, Dennis Chan, Almen Wong Pui-ha, Anya, Özeti:Madame M tarafından küçüklüklerinden yetimhanelerden toplanan kızlar yıllarca askeri eğitime tabi tutulur. Birbirinden güzel bu ölüm meleklerinden ikisi bu özel suikast için Hong Kong’a giderler. Yıllarca bu özel Timin peşinden koşan dedektif Jack ise ölüm meleklerinin bu seferki planını bozmak için peşlerindedir.

Mavi Göle Dönüş Film izle

Mavi Göle Dönüş izle 1991 ABD Milla Jovovich, Brian Krause, Lisa Pelikan, Courtney Phillips, Emma James, Özeti:Mavi Göle Dönüş’te dul bir kadın olan Sarah kızı Lilli (Milla Jovovich) ve 1980 versiyonundaki aşıkların yetim bıraktığı Richard (Brian Krause) ile birlikte bir adada mahsur kalır. Sarah ölünce Richard ve Lilli beraber büyürler ve zamanla birbirlerine aşık olurlar. Kendi hallerinde adada mutlu bir yaşam sürerken adaya gelen korsanlar yüzünden medeniyetle tanışmak zorunda kalırlar ve mutlulukları tehlikeye girer.Yuvasını kurtarmak için büyük çaba sarf eder.İyi seyirler.

Hint Denizi Korsanları Film izle

Hint Denizi Korsanları izle 2008 Tayland Ananda Everingham, Dan Chupong, Winai Kraibutr, Sorapong Chatree, Attaporn Teemakorn, Özeti:Zamanımızdan 400 yıl önce kraliçe Raja güçlü bir liman şehri olan Langasuka’nın hükümdarıdır.Ancak çevre bölgelerdeki asiler ve korsanlar bu varlıklı toprakların kontrolünü ele geçirmek istemektedirler.Budist yılı 2136′da bir Alman silah dehası elindeki en güçlü topu topraklarını koruması için Raja’ya vermek üzere Langasuka’ya doğru yola çıkar Ne var ki yolda korsanların saldırısına uğrar ve gemisi bombalanan Alman usta ölürken, top da denize düşer Prens Ravai ve sağ kolu olan kara büyücü ‘Black Raven’ önderliğindeki vahşi korsanlar tehditlerini giderek arttırır ve kraliçeye sarayında bir suikast düzenlerler.Müthiş savaşçılar tarafından korunan Kraliçe ve hükümdarlığı bu saldırıyı atlattıktan sonra düşmanlarıyla amansız bir savaşın içine girerler.

Ong Bak-Süper Dövüşçü 3 Film izle

Ong Bak-Süper Dövüşçü 3 izle 2010 Tayland Tony Jaa, Primrata Det-udom, Phetthai Wongkhamlao, Chumporn Theppituk, Sorapong Chatree, Özeti:Tien kurtulmadan evvel yakalanmıştı ve öldüresiye dayak yemişti ve Kana Khone köyü yerlileri onu sahiplenip kurtarmıştı. Kurtarılmasıyla birlikte yerlilerden dövüş ve meditasyon teknikleri öğrenen Ong Bak artık öğrendiği teknik ve meditaasyonlara daha çok vakit ayırması gerektiğini anlayacaktır. Bir yandanda karmasıyla hesaplaşacaktır. Artık son dövüş için tamamen hazırdır.İyi seyirler.

Ong Bak-Süper Dövüşçü 1 Film izle

Ong Bak-Süper Dövüşçü 1 izle 2003 Tayland Tony Jaa, Petchtai Wongkamlao, Suchao Pongwilai, Woravit Tanochitsirikul, Arirat Ratanakaitkosol, Özeti:Kutsal Buda heykelinin kafası fakir bir köyden çalındığı zaman, köy halkı sefalet içine sürüklenir. Buda heykeli inanışa köye bereket getirmekte ve köyü korumaktadır. Onsuz köy kuraklık ve sefalet içindedir. Genç Ting, köy halkı arasından Bangkok’a gidip heykelin baş kısmını bulup geri götürme görevi için seçilir. Ting tapınak merdivenlerinde bebekken bulunmuş ve keşişler tarafından büyütülmüştür. Bu kişiler ona muay thai adı verilen dövüş tekniğini öğretmiş, ama bunu kullanarak dövüşmesini yasaklamıştır.

Ong Bak-Süper Dövüşçü 2 Film izle

Ong Bak-Süper Dövüşçü 2 izle 2008 Tayland Tony Jaa, Pongpat Wachirabunjong, Janista Choochuaisuwan, Patthama Panthong, Nirut Sirichanya, Özeti:Kral Naresuan hükümdarlığı sırasında, Tien küçük yaşta ailesi öldürülmüş bir çocuktur. Krallık sınırları içerisinde sadece asillerin kullandığı bir dans türü olan Khon adı verilen bir dansı öğrenen Tien, ilerde bunu kullanacaktır. Hırsızlar tarafından büyütülen ve çalmayı öğrenen Tien, kısa zamanda aynı hırsızlar sayesinde savaşmayı da öğrenerek krallık şövalyelerinden biri olur. Şimdi sıra ailesini katledenlere gelmiştir, kendisini yetiştirenlerin yardımıyla katillerin peşine takılır. Tony Jaa’nın sürükleyici aksiyon sahneleriyle Ong Bak 2 nefeslerinizi kesecek.İyi seyirler dileriz..

The Human Centipede 1 Film izle

The Human Centipede 1 izle 2009 Hollanda, Almanya, Dieter Laser, Ashlynn Yennie, Ashley C. Williams, Akihiro Kitamura, Andreas Leupold, Özeti:Amerikalı iki genç kız Avrupa tatiline çıkarlar. Almanya’da yaptıkları bir gezi esnasında arabaları bozulur, hava kararmıştır ve yardıma ihtiyaçları vardır. Bir ormanın ortasında mahsur kalan genç kızların karşılarına bir villa çıkar. Sabah olduğunda kendilerini eski bir mahsende bulan genç kızlar, hiç tanımadıkları bir Japon turistle karşılaşırlar. Kıstırılmış oldukları mahsende onlara ev sahipliği yapacak olan kişi, eski bir cerrah olan Dr. Hieter’dir. Zamanında siyam ikizlerini ayırma konusundaki başarısı ile tanınan doktor, kendi hastalıklı düşlerini üç tutsağı üstünde denemeye kalkacaktır.İyi seyirler.

Uyku Hastalığı Film izle

Uyku Hastalığı izle 2011 Pierre Bokma, Jean-Christophe Folly ve Jenny Schily Özeti:Marcus, normal bir insan gibi uyku hastalığına yakalanmıştır. Marcus günün birinde kendini bir mezarlıkta uyanırken bulur. Bu durum çok dikkat çekicidir ve bu sorunla ilgili hiçbir fikri yoktur. Dünyada en az görülen bir uyku hastalığı mevcuttur kendinde. Bu durumun en kötü yanı ise günün birinde bir kanlı bıçakla uyanmış olması ve en yakın arkadaşını bıçaklayarak öldürmüş olmasıdır. İşin ilginç tarafı ise bütün bu olayları hatırlamamaktadır. Arkadaşının karısını öldürdüğüne bir türlü karar veremeyen marcus sonunda bu durumu araştırmaya karar verir ve çok değişik olayların geçtiğinin farkına varır.İyi seyirler.

Altına Güveniyoruz Film izle

Altına Güveniyoruz izle 2010 Clovis Cornillac, Audrey Dana ve Patrick Chesnais Özeti:Bir takım soyguncu, büyük bir plan yaparlar, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen ekip, büyük vurgun için hazırlıklara başlarlar. Çalıştıkları altın madeninden tam 600 kilo altın çalacaklardır. Hatta bunun için bir kaçış helikopteri bile hazırlamışlardır. Bulundukları yer silahlı paralı askerler ile korunmaktadır. İlk önce büyük bir kargaşa çıkaracaklar daha sonra ise altını çalmak için hareket edeceklerdir. Ortamı ısındıran gurup hemen çalma işlemine geçerler. Yükledikler 600 kilo altın ile helikoptere binip kaçarlar. Tam ormanın ortasında helikopterleri bozulur ve yere zorunlu iniş yapmak zorunda kalırlar. İşte burada başları büyük derde girecektir.İyi seyirler.

18 Ocak 2013 Cuma

Yanılsama Film izle

Yanılsama izle 2010 Eduardo Noriega, Félix Gómez ve Bárbara Goenaga Özeti:Joana, isimli genç kadın agnosia hastalığına yakalanmıştır. Duyu organlarında bir bozukluk yoktur. Fakat sinir sisteminin belli bir yerindeki doku bozukluğu sonucunda görsel algıyı sinirsel olarak etkilemektedir. Babasının ani bir ölüm ile kaybettikten sonra, babasının işleri eline almıştır. Fakat işin ilginç tarafı iş yeri ile ilgili bir takım sırların olmasıdır ve bunu öğrenmek isteyen bir takım adamlarında bu iş için kolları sıvamış olmasıdır.İyi seyirler.

Kayıp yol Film izle

Kayıp yol izle 2008 Kate Beckinsale, Forest Whitaker ve Guy Pearce Özeti:Amerika sokakları tehlikeli bir hal almıştır. Amerika da yaşayan insanların hayatları tehlike altındadır. Bir çete tamamı yabancılardan oluşan restoranlara rastgele ateş etmektedir. Amaçları belli olmayan bu çeteler bir restoranda insanları sıkıştırır ve onlara eziyet ederler. İçinde bulundukları durumdan haz almayan insanlar bir dayanışma içerisine gireceklerdir. Çaresizce yardımlaşmayı öğreneceklerdir. Bu çetelerin elinden kurtulmak için ellerinden geleni yaparak sağ kalmaya çalışacaklardır. Büyük bir trajedi insanları beklemektedir.İyi seyirler.

Çılgınlar Gibi Film izle

Çılgınlar Gibi izle 2011 Felicity Jones, Anton Yelchin ve Jennifer Lawrence Özeti:Bir üniversite öğrencisi olan Anna, eğitimi için Amerika’ya gelir ve burada okulunu bitirmek için derslerine çalışır. Kendisi gibi bir öğrenci olan Jacob ile tanışır ve ona sırılsıklam aşık olur. Aşık çift birbirlerini ölesiye sevmişlerdir ki, her şeyi unuturlar ve bir gün Anna’nın vizesi dolar ve bir kaçak gibi sınır dışı edilir. Bu aşk uğruna birbirlerini asla bırakmayacaklardır. Fakat kurlar onları ayırsa da onlar aşklarını uzak mesafelerden yaşayacaklardır. Kavuşmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Uzak yollar onların aşkını asla bitiremeyecektir.

Kara Ekmek Film izle

Kara Ekmek izle 2010 Francesc Colomer, Marina Comas ve Nora Navas Özeti:Küçük yaşta olan Andreu henüz bir çocuktur ve babasının ölüm anlarına şahit olmuştur. Bu durum onu derinden etkilemiş ve kalbinde bir iz bırakmıştır. Fakat bu ölümün faili olarak 11 yaşındaki çocuk gösterilmektedir. Annesi Andreu ile ilgilenmemektedir. Çareyi kaçmakta bulan Andreu, bir yandan hayat mücadelesi verirken, diğer yanda da babasının gerçek katilini bulmak için çaba sarf etmektedir. Hayatı boyunca zor anlar yaşayan andreu için hayatta kalmak zorlaşacaktır. Tek isteği ve arzusu ona bu anları yaşatan katili bulmak ve cezasını elleri ile vermektir.

Alev Kapanı Film izle

Alev Kapanı izle 1991 Kurt Russell, William Baldwin ve Robert De Niro Özeti:Bir yangın sonucunda babalarını kaybeden iki adam aynı zamanda iki birer cesur itfaiyecidir. Brian McCafferty ve Steven iki kardeşlerdir. Bunlar babalarını kaybettikten sonra ayrı düşmüşlerdir. Fakat daha sonra ikisi de aynı itfaiyede işe başlayınca, iki kardeş arasında bazı sürtüşmeler meydana gelmiştir. Bir yandan ise sokakları ve evleri kundaklayan deli bir adam vardır. İki kardeş sürtüşmeleri bir kenara bırakıp, dedektife yardım edeceklerdir. Bu akıl hastası kundakçı birçok kişinin ölümüne sebep olmuştur.İyi seyirler dileriz..

Aşk Üçgeni Film izle

Aşk Üçgeni izle 2010 Gemma Arterton, Luke Evans ve Dominic Cooper Özeti:. Genç bir gazeteci olan tamara bir olay yüzünden İngiltere’deki evine geri dönmek zorunda kalır. Fakat döndüğünde bir de ne görsün. Evinin satılık olduğunu görür ve bu durumu engellemek için tüm hukuki işlemlere baş vurur.İyi seyirler dileriz.

İnanılmaz Aile Film izle

İnanılmaz Aile izle 2004 Craig T. Nelson, Samuel L. Jackson ve Holly Hunter Özeti:Zamanının en iyi süper kahramanlarından bir tanesi olan Bob, kötüler ile savaşarak şehrini zalimlere karşı savunmaktadırlar. İnsanlığın dostu, hırsızların ve kötülerin düşmanı Bob, bir olaydan sonra her şeyden elini çekmiştir. Bob, artık ailesi ile birlikte sakin ve huzurlu bir hayat yaşamaktadır. Fakat 15 yıl sonra büyük bir görev çağrısı gelir ve mecburen görevi üstlenmek zorunda kalır. Bob ve ailesi süper güçlere sahip olduğundan, insanlığı kurtarmak için beraber mücadele edeceklerdir. İyi seyirler dileriz.www.filmizlefullhd.org

Hayalet Kurtarma Operasyonu Film izle

Hayalet Kurtarma Operasyonu izle 2011 Jason Isaacs, Emma Fielding ve Georgia Groome Özeti:Humphrey, bir yetimhanede yetişen çocuktur. Günün birinde bir yetim hanede en yakın arkadaşı ile oyun oynarken çatıya doğru çıkarlar ve bir kaza sonucu humphrey çatıdan düşerek hayatını kaybeder. Aslında o ölmemiştir. Bir hayalet olarak yaşamına devam etmektedir ve herkes tarafından görülmektedir. Onu görenler korkudan kaçarlar. Yetimhane duvarlarında yaşayan birkaç hayalet daha vardır. Onlar çocuğu yanına alarak bir aile gibi bakarlar. Bu sırada yetimhanenin hayaletli olduğunu öğrenen insanlar zamanla orayı yıkarak alış veriş merkezi yapacaklardır ve önüne gelen hayaletleri evlerinden atıp oraya yerleşeceklerdir. Genç çocuk bütün bunları engellemek için tüm gayretiyle mücadele edecektir.İyi seyirler dileriz.

Poseidon Macerası Film izle

Poseidon Macerası izle 1979 Gene Hackman, Ernest Borgnine ve Shelley Winters Özeti:Poseidon eski ve büyük bir yolcu gemisidir. Son yolculuğuna çıkmadan önce yorgun omurgasını iyice onarırlar. Fakat son yolculuğunda da denize yenik düşerek, su almaya başlar ve içindeki yolcular tedirgin bir şekilde geminin yüzeyinde kalmaya çalışır. Bir papazın örgütlediği bir gurup adam hayatta kalanlarla yaşam mücadelesi içine gireceklerdir. Geminin büyük olması ve içinin bir labirent gibi olması insanların denizler sayesinde kurtulma şanslarını arttırması demektir.Her ülkeden insanların feryatları,hayatta kalma mücadeleleri yeterli olacakmı? iyi seyirler..

Siyah Giyen Adamlar Film izle

Siyah Giyen Adamlar izle 2012 ABD Will Smith, Tommy Lee Jones ve Josh Brolin, Özeti: Hayvan boris tutuklu olduğu uzay hapishanesinden kaçarak dünyaya gelir ve yarım kaldığı işi tamamlamak için geçmişe yolculuk yaparak, Ajan K’yı öldürür. Ortağının öldürüldüğünün sonradan farkına varan Ajan j bir imkan bulup geçmişe gider ve o durumu engellemeye çalışır. Büyük bir savaş mücadelesi veren ekip bu yolculukta birçok düşmanlarla mücadele edeceklerdir.

17 Ocak 2013 Perşembe

Efsane Avcısı Film izle

Efsane Avcısı izle 2006 ABD Gabrielle Anwar, Noah Wyle, Erick Avari, Bob Newhart, Olympia Dukakis, Özeti: Flynn Carsen büyük bir şehirde tarihi eserleri koyan bir kütüphanecidir. Normal ve sıradan bir hayatı olan Flynn’ın ta ki kütüphaneden Kral Solomon’un efsanevi hazine haritası çalınınca, normal geçen hayatı birden değişecektir. Onun görevi haritayı bulup yerine geri getirmektir. Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Haritayı ele geçirenler çok kötü ve güçlü insanlardır kahramanımızın bunlarla baş etmesi biraz zor olacaktır. Bir yandan da Flynn bu gizemli yolculuğu sırasında güzel bir arkeolog olan Emily ile tanışacaktır ve onunla birlikte macera dolu yolculuğuna devam edecektir.İyi seyirler.

Ölüme Davet Film izle

Ölüme Davet izle 2009 Tayvan, Maria Ozawa, Bryant Chang, Jerry Huang, Vivi Ho, Joseph Ma, Özeti:Sıradan gençler ve kadınlar çoğunlukla, ulaşamaz zengin olma hayalleri kurup dururlar. Wade, Richard, Hitomi, Holly and Lin de onlardan birileridir .Zengin ünlü insanların oluşturduğu bir gruptan bir davet alırlar. Onların gördüğü en mükemmel bir partidir. Ve partidekiler bir oyun oynamaya başlarlar. Ve bu oyun birden zengin sadist izleyicilerin oluşturduğu insan vücutlarına işkence yapılan bir oyuna dönüşür. Ve artık kurdukları tek hayal oradan kaçıp sağ kalmak olacaktır.İyi seyirler..

Güzel Tanık Film izle

Güzel Tanık izle 2011 ABD Paz Vega, Scott Mechlowicz, Tony Curran, Karel Roden, Janet McTeer, Özeti:Anthony ünlü bir şef olmayı hayal etmiştir. Julian ise aklı fikri kadınlardadır. İki çocukluk arkadaşı, dedektiflik bürosu açmaya karar verir. Ancak daha ilk işlerinde her şey arapsaçına dönüşür. Çünkü elinde büyük bir skandala dair delil bulunan eskort kızı Cat’i korumaya çalışan iki kafadarın peşine mafya, yozlaşmış bir senatör ve bir kadın suikastçı düşmüştür. İşte tam burada iki arkadaşında başı beladadır.İyi seyirler..

Prometheus Film izle

Prometheus izle 2012 ABD Charlize Theron, Guy Pearce, Ben Foster, Michael Fassbender, Patrick Wilson, Özeti: Alien” ve “Blade Runner”ın yönetmeni Ridley Scott tanımlanmasına katkı sağladığı türe geri dönüyor. Prometheus ile Scott ezber bozan bir mitoloji yaratıyor. Bu mitolojik dünyanın içinde bir grup kaşif, Dünya üzerindeki insanoğlunun kökenine dair bir ipucu keşfediyor. Bu ipucu gruptakileri evrenin en karanlık köşelerine heyecanlı bir yolculuk yapmaya zorluyor. Ancak yolculuğun sonunda insan ırkının geleceğini kurtarmak için korkunç bir savaşa katılmaları gerekiyor.İyi seyirler..

Kartal Kondu Film izle

Kartal Kondu izle 1976 İngiltere, Michael Caine, Robert Duvall, Donald Sutherland, Jenny Agutter, Özeti:Bir Nazi vurucu timi, Norfolk’ta dinlenen İngiliz Başbakanı Churchill’e suikast yapmayı amaçlar. Albay Radl tarafından planlanan suikastin başarıya ulaşması durumunda savaşın kaderi değişecektir. Radl, Albay Steiner ve Liam Devlin’in yardımını ister. Polonyalı havacılar kılığında İngiliz topraklarına inen vurucu tim,beklenmedik bir olayın kimliklerini açığa çıkarmasıyla zorda kalır.İyi seyirler..

Gerçek Sevgi Film izle

Gerçek Sevgi izle 2011 ABD Shawn Roberts, Burt Reynolds, Natalie Lisinska, Leann Rimes, Benjamin Ayres, Özeti:Lars, internet ortamında tanışmış olduğu kız arkadaşını, ailesi ile tanıştırmak ister. Bunun için bir aile yemeği vererek, erkek kardeşi Gus ve eşi olan Karin’i davet eder. Tanışma günü geldiğinde, herkes sabırsızlıkla kızı tanımak için bekler ve sonunda Lars kız arkadaşını takdim eder, fakat onu gören herkes büyük bir şok geçirir, çünkü o bir oyuncak bir bebekten ibarettir. Kardeşinin akıl sağlığından şüphelenen Gus onu aile doktorları olan Dagmar’e götüreceklerdir.

Uzatmalı Nişanlım Film izle

Uzatmalı Nişanlım izle 2012 ABD Emily Blunt, Jason Segel, Kevin Hart, Rhys Ifans, Chris Pratt, Özeti:Birbirlerine deliler gibi aşık olan iki çift, Tom ve Violet artık evlenmek için gün sayarken büyük bir şansızlık ortaya çıkar, Tom’un başka bir yere tayini çıkar ve düğünü ertelemek zorunda kalırlar ve nişanlanırlar. 2 yıl boyunca ayrı yerlerde olacakları için bu ilk başlarda birbirlerine özlem duygusunun hoşuna gitmesini sağlayacaktır. Fakat Violet terfi alınca yine işler değişecektir ve evlilikleri yine uzayacaktır. Birtürlü evlenemeyen çiftin önüne değişik türde aksilikler çıkmaktadır. Bu durumda nişanlılığın devamlı uzamasına sebebiyet vermektedir.İyi seyirler..

Senin İçin Film izle

Senin İçin izle 2011 ABD Mia Wasikowska, Jane Adams, Lusia Strus, Henry Hopper, Chin Han, Özeti:Talihsiz genç kız olan Annabel Pamuk hayatının en güzel anılarına gölge gibi düşen bu hastalık onu günden güne eritmektedir. Fakat hiçbir şeyi takmayarak en iyisini yapıyordur, hayatı doyasıya yaşamak istiyordur. Birde onun erkek arkadaşı olan, Enoch Brae vardır. Onun en garip yanı ise cenazelere gitmekten hoşlanmasıdır. Birde her gittiği cenazeye ikinci dünya savaşında kamikaze pilotu olan Japon bir adamın hayaletini de yanında götürmektedir.İyi seyirler.

Pamuk Prensesin Maceraları:Ayna Ayna Söyle Bana Film izle

Pamuk Prensesin Maceraları:Ayna Ayna Söyle Bana izle 2012 İngiltere Julia Roberts, Sean Bean, Lily Collins, Armie Hammer, Martin Klebba, Özeti:Pamuk prensesin babası kral kaybolmuştur ve hiç bir yerde bulunamamıştır. Kötü kraliçe kralın yerine geçerek halka büyük işkenceler çektirmektedir. Kar beyaz (pamuk prenses) 18 yaşına gelmiştir ve kraliçe onu çekememektedir. Zalim kraliçe kar beyazı sürgün etmiştir. Oda ormanda yolunu kaybederek cücelerin evini bulmuştur. İlk başlarda onlarla kavga etmiştir ve daha sonrasında cüceler onu olumlu ve iyi biri olduğunu anlayıp yanlarına almıştır. Bu arada zalim kraliçe prens ile evlenmek için ona bir takım büyüler yapmaktadır. Sırf onunla evlenip kendi krallığını büyütmek için. Diğer yandan prensin kar beyaza olan aşkı büyümektedir. Onu bulmak için her yeri dolaşmıştır. Kar beyaz cücelerden kılıç dersleri almaktadır böylece onlarında yardımı ile hak ettiği tahtı zalim kraliçeden geri alabilecektir.İyi seyirler..

Şişman Dik Film izle

Şişman Dik izle 2010 Hollanda, Loes Haverkort, Julien Van Soest, Michael Nierse, Thijs Römer, Eva Van Der Gucht, Özeti: Dik TROM, kendi halinde şakacı ve eğlenceli bir çocuktur, biraz da kilo sorunu olsa da, yine de istediği yemekleri yiyebilmektedir. Dik ve ailesi konfor dolu yaşamlarını bırakarak Thinhaven’e taşınırlar. Tarsus’a beslenme konularında biraz kıt bir yerdir. Bizim afacan dostumuz için orada biraz sıkıntılı günler başlayacaktır. Bakalım dik bu konuda neler yapacaktır.İyi seyirler..

16 Ocak 2013 Çarşamba

Korku Evi Film izle

Korku Evi izle 2005 Almanya, Fransa, Romanya, İngiltere, Kelly Brook, Dennis Hopper, Susie Amy, Ashley Walters, Morven Christie, Özeti:Dokuz Yabancı, Bir Ev, Yalnız Biri Dışarı Çıkacak…9 Yabancı… rahip, dansçı, tasarımcı, acemi rapçi, eski profesyonel tenisçi, suçtan dolayı gözaltına alınmış bir kadın, başarısız bir besteci, karısı ve bir dedektif zengin bir manyak tarafından rastgele zorla bir evde alıkonur. Onlara bu evin içinde 75 kamera tarafından izlendikleri ve aralarından sadece birinin kurtulup susması için 5 milyon dolar alacağı bilgisi verilir. Hırs ve korku dolu psikolojik oyun başlamak üzere.İyi seyirler..

Bir Noel Öpücüğü Film izle

Bir Noel Öpücüğü izle 2011 ABD Laura Breckenridge, Brendan Fehr, Elisabeth Röhm, Laura Spencer, Mark Joy, Özeti:Wendy, arkadaşlarıyla buluşacağı gün üzerinde gösterişli bir kostümle asansörde kaldığı adamı korkudan öper. Öptüğü kişi ise, Wendy’nin huysuz müdürünün uzatmalı sevgilisi çıkar fakat kostümsüz Wendy’i tanımıaz. Huysuz müdür ise yılbaşı partisi düzenler. Wendy, tekrardan aynı kostümü giyerek, yılbaşı günü aynı öpücüğü alabilecek mi?İyi seyirler.

İntihar Çetesi Film izle

İntihar Çetesi izle 2011 İngiltere, İrlanda, Robert Sheehan, Jennie Jacques, Ashley Walters, Patrick Baladi, Reggie Yates, Özeti:İntihar eden genç bir kızın ardından Archie ve arkadaşları da topluca intihar etmeye karar verir fakat arkadaşları teker teker ölmeye başlayınca Archie ölenlerin intihar etmediğini, maskeli bir katilin kurbanı oldukları fark eder. Ölmeye yemin etmiş olan Archie artık hayatta kalmak ve sevdiği kızı kurtarmak için büyük bir mücadele vermektedir.İyi seyirler..

Manhattan’da Sihir Film izle

Manhattan’da Sihir izle 2007 ABD Amy Adams, James Marsden, Patrick Dempsey, Susan Sarandon, Julie Andrews, Özeti:Peri masallarının büyüleyici dünyasında mutlu bir şekilde yaşayan güzel prenses Giselle, kötü ruhlu kraliçenin gazabına uğrar. Aniden içine düştüğü yeni ve zorlu çevresinde hiçbir şeyin peri masallarındaki “sonsuza kadar mutluluk” kavramına uygun işlemediğini görünce şok olur. Kısa süre sonra yardımına gelen yakışıklı bir dul avukatla tanışınca hayata ve sevgiye bakış açısı değişmeye başlar.İyi seyirler..

Şafak Film izle

Şafak izle 2010 Hollanda, Matthijs Van De Sande Bakhuyzen, Melody Klaver, Gaite Jansen, Gerson Oratmangoen, Roos Netjes, Özeti:Bir gurup genç yaz ayını fırsat bilerek nehir kıyısında güzel bir yere tatile gitmişlerdir. Her şey yolunda giderken birden bire arkadaşlarından biri nehirde ölü olarak bulunur. Gençler büyük bir telaş içerisinde birbirlerinden şüphelenmişlerdir. Hiç kimse ne yapacağını bilemiyor ve herkes birbiri ile kavga ediyor gurup ikiye bölünmüştür ve faili meçhul cinayetten kim sorumludur bilinemiyor bu yüzden temkinli davranıyorlar. Acaba cinayeti kim işledi, yoksa yabancı bir katil mi? Dolaşıyor çevrede nehir evinde tek başlarına korku içinde kalan gençlerin hikâyesidir.İyi seyirler..

Kimseye Söyleme Film izle

Kimseye Söyleme izle 2007 Fransa, Guillaume Canet, Kristin Scott Thomas, François Berléand, François Cluzet, Gilles Lellouche, Özeti:Margot Beck sekiz yıl önce seri bir katil tarafından öldürülmüştür. Katil işlemiş olduğu bütün cinayetleri itiraf etmesine rağmen Margot’u öldürdüğünü hep inkar etmiştir. Margot’nun cesedi üzerinde yapılan bütün araştırmalar ise katilin aynı kişi olduğunu göstermektedir. Aradan sekiz yıl geçmesine rağmen, Margot’nun kocası Alexander, karısının yokluğuna hala alışamamış ve sadece işi ile avunan bir adam haline gelmiştir. Margot’nun cesedinin bulunduğu yerin yakınlarında, aynı şekilde öldürülmüş iki kadın cesedinin daha bulunması soruşturmayı tekrar başlatacak ve Alexander’e gelen bir e-mail ile nefes kesen bir kovalamaca başlayacaktır.İyi seyirler..

Kara Altın Film izle

Kara Altın izle 2011 Tunus, Fransa, Antonio Banderas, Freida Pinto, Mark Strong, Julianna Rose Mauriello, Corey Johnson, Özeti:930 yılında Arabistan’da geçen petrol merkezli bir hikayeyi anlatacak olan Black Gold; petrolün bulunmasını ve ardından yavaş yavaş altın değerinde önem kazanmasını, petrolün yol açtığı rekabeti yeni bir boyuta taşıyan genç bir prensin gözünden anlatacak.

Suç Çıkmazı Film izle

Suç Çıkmazı izle 2008 ABD Val Kilmer, Stephen Dorff, Harold Perrineau Jr., Johnny Lewis, Marisol Nichols, Özeti:Hayatı ve işi yolunda giden biri ailenin, bir gece evine hırsızın girmesiyle aile babası Wade Porter hırsızı bir sopa darbesiyle öldürür. Film buradan sonra hapishanede gecmektedir. Hapishanenin dışarıdan görünmedigi gibi oldugunu ve hapishane gardiyanlarının pisliklerini gözler önüne seren bir film.İyi seyirler..

Acımasız Film izle

Acımasız izle 2008 Fas, Fransa, İspanya, Roschdy Zem, Marie Payen, Olivier Gourmet, David Saracino, Catalina Denis, Özeti:Marek, uyuşturucu çetesi tarafından öldürülen en iyi dostu ve aynı zamanda partnerinin intikamını almaya yemin eder. Bu Sırada “Go Fast” yöntemini kullanarak Fas’tan haşhaşları çıkartan çeteyi hedef alan bir görevde gizli ajan olarak çalışması teklif edilir. İçinde uyuşturucu olan ağır ve sert arabalarla İspanya’dan Fransa’ya yarış başlar.filmizlefullhd.org,iyi seyirler diler..

11:14 Film izle

11:14 izle 2003 ABD,Kanada Hilary Swank, Jason Segel, Ben Foster, Patrick Swayze, Colin Hanks, Özeti:Akşam saat 11:14te gerçekleşen bir araba kazasından başlayarak sondan başa doğru ilerleyen film, bağımsız gibi görünen bir dizi olayın gerçekte nasıl birbirlerini etkilediği ve sonuçta birbirlerine bağlandığını gösteriyor. Greg Marcksın yazıp yönettiği 11:14te beş farklı karakter ve beş farklı olay aracılığıyla izleyiciye aktarılıyor.İyi seyirler..

15 Ocak 2013 Salı

Zorlu Dosya Film izle

Zorlu Dosya izle 2009 Belçika Greg Timmermans, Hilde De Baerdemaeker, Katelijne Verbeke, Marieke Dilles, Sven De Ridder, Özeti: Vincke ve Verstuyft isimli polisler Antwerp’teki Tunus mafyasıyla uğraşırken, kendi polis departmanlarındaki bazı gizli ilişkilerin de farkına varırlar. Kendilerini ihanet ve intikam dolu olayların içinde bulurlar.iki polis kanka organize bir çalışmayla herkaranlık olayları aydınlatırlar.İyi seyirler.

Yıldırım Çarpmış Film izle

Yıldırım Çarpmış izle 2012 ABD Brandon T. Jackson, James Belushi, Larramie Doc Shaw, Nicole Barré, Lorrie Chilcoat, Özeti:Durant nedeni bilinmeyen bir şekilde 16 yaşındaki yeteneksiz hayranı Brian ile yeteneklerini değiştiriyor. Bu sayede Brian lisesinin basketbol starı haline gelirken, Durant’ın attığı şutlar girmemeye başlıyor.NBA Play-off ları yaklaşırken, Brian gerçek yeteneğin aslında çalışmak olduğunu anlıyor. Kahramanı korkunç bir sezon sonuna doğru sürüklenmeden önce işleri yoluna koymaya girişiyor.İyi seyirler..