26 Şubat 2013 Salı

Aslanı Kuzulara film izle

Aslanı Kuzulara izle Aslanı Kuzulara izle, Aslanı Kuzulara full izle, Aslanı Kuzulara hd izle, Aslanı Kuzulara türkçe dublaj izle Dram 2007 ABD Tom Cruise, Meryl Streep, Robert Redford, Michael Pena Özeti : West Coast Üniversitesi’ndeki iki öğrenci (Derek Luke) ve Ernest (Michael Pena) idealist profesörleri Dr. Stephen Malley’in tavsiyelerini takip ederek edindikleri ilham ile hayatlarında önemli şeyler yapmaya çabalamaktadırlar. Bunun üzerine iki genç, Afganistan’daki savaşa katılmaya karar verirler. Arian ve Ernest Afganistan’da hayatta kalma savaşı verirlerken, başka hikayeler de işin içine girer. California’da, Arian ve Ernest’in tam tersi bir öğrenci olan Todd’a (Andrew Garfield) yaklaşmaya çalışan Dr. Malley. Aynı zamanda, Washington’da, başkanlığa adaylığını koymuş bulunan Senatör Jasper Irving, Afganistan’daki savaşın, dolayısıyla Arian ve Ernest’in hayatlarını kökten değiştirebilecek bomba gibi bir haberi, TV araştırmacısı Janine Roth (Meryl Streep) aracılığı ile halka duyurmaya hazırlanmaktadır. İftiralar, hatıralar ve kurşunlar uçuşurken, bu üç hikaye birbirlerine daha da sıkı sıkıya bağlanmaya başlarlar.

Dürtü Film izle

Dürtü izle Dürtü izle , Dürtü full izle , Dürtü hd izle, Dürtü türkçe dublaj izle Gerilim , Gizem , Psikolojik , Erotik 2008 ABD Angus Macfadyen, Willa Ford, Ron Selmour, Laura Soltis Özeti: Claire Dennison (Willa Ford) kocasının arzuları yüzünden çıkmaza girmiş güzel bir kadındır. Kocası kontrolü elinde tutmak isteyen duygulu ve masum görünüşlü fakat değişken ruhlu bir adamdır.Bir fantezi oyunu planlarlar, kocası Claire’e sahip olmayı beklerken, Onun kurduğu oyuna gelir yada Claire öyle zanneder. Arzu ve tutku ile büyülenen genç kadının yanlış adamı baştan çıkarttığını anlaması uzun sürmez. Kocasına benzeyen bu adamla aralarındaki farkı bir türlü anlayamaz. Umutsuzca bu yabancıya oyunun bittiğini anlatmaya çalışır oysa yabancı için oyun daha yeni başlamıştır.

Neden Evlendim Film izle

Neden Evlendim izle Neden Evlendim izle, Neden Evlendim full izle, Neden Evlendim hd izle, Neden Evlendim türkçe dublaj izle Dram , Komedi , Romantik 2007 ABD Michael Jai White, Janet Jackson, Richard T. Jones Özeti : Kolej günlerinden beri arkadaş olan dört evli çift yıllık buluşmalarını yapmak üzere Colarado’da bir araya gelir. Ancak içlerinden birinin genç bir kadınla ilişkisi olduğunun ortaya çıkması herkesin neşesini kaçırır. Bunun üzerine herkes kendi evliliğinin ne kadar kuvvetli olduğunu merak etmeye başlar. Eşler bir yandan aldatma, dürüstlük ve affetme kavramları üzerine düşünürken bir yandan da kendi hayatlarına gerçekçi bir bakış atacaklardır.

25 Şubat 2013 Pazartesi

Tetikçi 2 :Yüksek Gerilim Film izle

Tetikçi 2 :Yüksek Gerilim izle 2009 ABD Jason Statham, Amy Smart, Dwight Yoakam, Efren Ramirez Özeti: Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron’dan (Clifton Collins, Jr.), ve Çin Suç Örgütü’nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong’dan (David Carradine) kaçmaktadır. Tıbbi yardım için bir kez daha Doktor Miles’a (Dwight Yoakum) başvuran Chev, ayrıca arkadaşı Kaylo’nun ikiz kardeşi Venus’tan da (Efren Ramirez) destek görür. Yaptığı işi artık bilen kız arkadaşı Eve’le (Amy Smart) tekrar bir araya gelen Chev gerçek kalbini bulmaya ve onu çalanlardan intikamını almaya kararlıdır. Böylece hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.

Sır Film izle

Sır izle 2012 ABD, Kanada Jessica Biel, Jodelle Ferland, Samantha Ferris Özeti : “Bir çocuk kaçırıldığında,insanlar kaçırılanın kendi çocukları olmadıkları için kendilerini şanslı sayıyorlardı..Böyle düşünerek kendilerini suçlu hissediyorlardı ama suçluluk duyguları hızlıca geçiyordu..Herkesin ilgilenecek kendi sorunları vardı..İyi ya da kötü olduklarından değil,sadece bu böyle gelmiş böyle gidiyor..”Bakıldığında yoksulluğun kol gezdiği çok aşikar görülen bir yer ve ortadan aniden kaybolan sayısız çocuk..Kimse bu kaybolmaları anlamlandıramıyordu..

Beyaz İntikam Film izle

Beyaz İntikam izle Beyaz İntikam izle, Beyaz İntikam full izle, Beyaz İntikam hd izle, Beyaz İntikam türkçe dublaj izle Dram , Savaş , Tarih 2011 Çin Yifei Liu, Andy On, Anthony Wong Chau-sang, Özeti: Beyaz İntikam, Qin Hanedanı düşüş sırasında üstünlük için çatışan iki kardeşin hikayesini anlatır. M.Ö. 221 ile 206 Beylik Çin’i yönetti. “Isyancı Güller (Rebels Rose)” gibi, ulusta kaos içine düştü. Liu Bang (Leon Lai) ve Xiang Yu (Feng Shaofeng), isyancı ordu liderleri oldu, hem de savaşta kardeş yeminli idiler.Xiang Yu ve Liu Bang ve Chu kralı Huai hizmetkar ve yakın arkadaşlardı. Kral Huai söyleyerek bir komplo kurdular. Guanzhong Qin krallığının yıkılmasını istiyor ve rekabetten yararlanmak için planlar yapıyordu. Xiang Yu ve Liu Bang arasında. Xiang Yu, kendine aşırı güveniyordu. O, Qin ordusunun ana kuvvetine karşı savaşırken Yu Ji (Liu Yifei)’yi sevdiği kadını Liu Bang’a emanet etti.Liu Bang, Yu Ji’ye aşkını itiraf etti ve Qin ordusunun ilk Guanzhong işgal etme şansını elinden aldı. Xiang Yu ordusuna karşı mücadele dışında. Xiang Yu ihanete uğramıştı ve öfkelenmişti. Xiang planlanan bir ziyafette Liu’yu öldürmek için, döneminde mentör olan Zhang Liang (Zhang Hanyu) usta, Liu Bang usta, Fan Zeng usta (Anthony Wong) ve Xiang Yu usta ile doğrudan bir çatışmaya girişir.Ama kim ayakta kalacaktır.

24 Şubat 2013 Pazar

Katil Joe Film izle

Katil Joe izle 2012 ABD Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Gina Gershon, Özeti: Chris Smith’in elinde satmak için bulundurduğu uyuşturucu annesi tarafından çalınınca, en kısa zamanda 6.000 dolar bulmak zorundadır, aksi takdirde öldürülecektir. Chris ve babası Ansel birlikte plân yaparlar. Chris’in annesi hayat boyu sigortalıdır ve bu parayla borç kapatılabilecektir ancak bunun için annenin ölmesi gerekmektedir.Arkadaşlarımızın işleri hayli zorlaşır.

Son Kurgu – The Final Cut Film izle

Son Kurgu – The Final Cut izle 2004 Almanya, ABD, Kanada Robin Williams, James Caviezel, Mira Sorvino, Özeti: Robin Williams, insanlara hafıza çipi takılan bir dünyada, insanların kaydedilmiş hatıralarına son montajı yapan kişilerden biridir ve piyasanın en iyilerindendir. Çalıştığı şirketin yöneticilerinden biri ölünce onun hafızasının montajını yapma işi de yine kendisine verilir. Bu görevle birlikte, hayatında gerilimle dolu bir takip başlar.

Göldeki Hayalet – Drownıng Ghost Film izle

Göldeki Hayalet – Drownıng Ghost izle 2005 Danimarka, İsveç Jenny Ulving, Rebecka Hemse, Jesper Salen, Özeti: Bundan tam 100 sene önce, Özel Hellestad Yatılı Okulu’ndan üç öğrenci, bir çiftçi tarafından katledilmişlerdir. Çiftçi, cinayetleri işledikten sonra göle girip boğulur ama cesedi hiçbir zaman bulunamaz. Yıllar geçtikçe, okulun öğrencileri bu olayı “Göldeki Hayalet” adını vererek bir efsaneye dönüştürürler. Her sene aynı gün, çiftçinin ruhunun okula döndüğüne inanılır ve kutlamalar gerçekleşir. Hellestad’ın bugünlerde atlatması gereken bir başka trajedi daha vardır. Okulun öğrencilerinden Rebecca, kendini çatıdan aşağıya bırakarak intihar etmiştir. Okul müdürü ise bu olayı ve nedenlerini örtbas etmeye çalışmaktadır. Çok önem verdikleri okul itibarının sarsılmasını istemez .

Kadın Şovalye Film izle

Kadın Şovalye izle 2012 HongKong Yu-hang To, Suet Lam, Kevin Cheng, Rose ChanTerri Doty Özeti: 19. yüzyılın sonlarına doğru Qing hükümetinin iyice yozlaşmasıyla birlikte protestolar da çoğalmaya başlar. Bu karışıklıklar döneminde doğan Qiu Jin hızla toplum içerisindeki yerini almaya başlar. Onaylamadığı her şeyi protesto etmektedir.

Kır Zincirlerini Film izle

Kır Zincirlerini izle 2005 ABD , Fransa , HongKong , İngiltere Morgan Freeman, Jet Li, Vincent Regan, Kerry Condon Özeti: Tam 30 yaşına kadar,kendisini annesinden çok küçük yaşta almış Bart adlı adamın ofisinin altındaki küçük bir depoda yaşayan Danny,bir öldürme makinesi olarak eğtilmiştir.Tüm hayatı yaşadığı bu yeraltındaki odadır.Ve ne zaman ihtiyaç duysa Bart’a onun öğrettiği şekilde hizmet etmektedir.Hayatını para satarak kazanan bir tefeci olan Bart, borç verdiği insanlar geri ödemekte zorluk çektiklerinde ya da geciktiklerinde Danny’yi devreye sokar.Onu bir köpek gibi yetiştirmiştir ve her fırsatta silahı olarak kullanmaktadır.Ta ki Bart bir gün kin tutan müşterilerinden biri tarafından tuzağa düşürülene dek.Danny,bu olaydan sonra kendisini sahiplenen sanatçı Sam ve üvey kızı Victoria’nın yanında sevginin ne olduğunu öğrenirken,Bart’ın öldüğüne inanmaktadır.Fakat Bart ölmemiştir ‘köpeğini’ geri almak için döndüğünde Danny’nin eski ve yeni hayatı birbirine girer.

Şeytanın Arabası Film izle

Şeytanın Arabası izle 1977 ABD James Brolin, Kim Richards, Ronny Cox, Doris Dowling Özeti: Wade Parent birkasaba şerifidir.Lauren ile birlikte kasabaya musallat olan siyah rengte kapı kolları olmayan kurşun geçirmeyen şeytanın arabasıyla mücadele verirler.Araba önüne geleni öldürür.Tek zayıf noktası mezarlıklara girememesidir.

Hemingway & Gellhorn Film izle

Hemingway & Gellhorn izle Hemingway & Gellhorn izle, Hemingway & Gellhorn full izle,Hemingway & Gellhorn hd izle, Hemingway & Gellhorn türkçe dublaj izle, Hemingway & Gellhorn direk izle, Dram , Romantik 2012 ABD Nicole Kidman, Clive Owen, Connie Nielsen, Robert DuvallTony Shalhoub, Özeti: Amerika’nın en ünlü çiftlerinden birinin hikayesini anlatan film çiftin Florida’daki barda tanıştığı 1936 yılında başlıyor. Erkek zaten ünlü bir yazardı, kadın ise 20. yüzyılın en iyi savaş muhabirlerinden biriydi. 5 yıllık evlilikleri İspanya’ya yapılan bir seyahat ve orada 1936-1939 İspanya sırasında kaydedilen ünlü röportajlara şahit oldu.Gelhorn Hemingway’den boşanmak isteyen tek kadındı ve onun Çanlar kimin için çalıyor adlı kitabını yazması için ilham kaynağı oldu.

Sihirli Dadı Film izle

Sihirli Dadı izle

Özeti: Birbirinden yaramaz yedi çocuğu olan Bay Brown eşini bir sene önce kaybetmiştir ve afacanlarla yalnız kalmıştır. Türlü yaramazlıkları ile babalarını çileden çıkaran bu çocuklara göz kulak olacak bir dadı bulmak nerdeyse imkansızdır. Maddi olarak da sıkıntı içinde olan Bay Brown’a ancak bir mucize gereklidir. Üstelik çocuklarına bakabilmek için para yardımı aldığı hala bayan Adelaide da yakın bir zamanda evlenmesini şart koşmuştur. Aksi takdirde biriken borçlarını en sert yoldan ödetmeye kararlıdır. Çaresiz Bay Brown kapıdan sihirli bir dadının geleceği günü beklemekten başka bir şey yapamaz.Çocukların evi savaş alanına çevirdiği gecelerden birinde kutsal kurtarıcı dadı McPhee tam zamanında yetişir. Kendine has taktikleri ile kısa bir zaman içinde en büyüyüğünden en küçüğüne çocukları uslandırmayı başarır. Ama elindeki sihirli değnek olmasa ne yaramazlar iflah olacaktır ne de Bay Brown muradına erecektir.Herşey iyiye giderken dadının sırrı evdekileri şüpheye düşürür. Eve geldiği ilk zamanlarda söylediği şifreli sözler zamanla gizemini yitirir ve anlaşılır. Korkunç derecede çirkin olan yüzü çocuklar onu sevdikçe değişir ve güzeller güzeli bir kadına dönüşür. Ama görevi çocuklar onu kabul ettiği zaman bitecektir. Peki ya çocuklar dadılarından vazgeçmek istemezse neler olur?

18 Şubat 2013 Pazartesi

Kardan Adamın Toprakları Film izle

Kardan Adamın Toprakları izle 2010 Almanya Waléra Kanischtscheff, Reiner Schöne, Jürgen Rissmann, Özeti: Tetikçi Walter ve Mickey, suç imparatoru Berger’in dağdaki evini korumak için işe alınırlar. Berger’in genç karısı kazara ölünce ne yapacaklarını şaşırırlar. Karpat Dağları’ndaki risksiz ve sakin geçecek bir ev koruma işi, mafya babası patronun genç karısı yanlışla ölünce Walter ve Mickey için çığrından çıkmaya başlar. Kadının cesedini gömen ikili, intikam için er geç peşlerine düşecek olan Berger’in çaresine bakmak zorundadırlar.

Aynı Ben Film izle

Aynı Ben izle 2010 Arjantin Florencia Miller, Melanie Green, Claudia Fontán, Özeti : Dede olacağının haberini alan Fredy hayat tarzına çeki düzen vermeyi planlar. Barda takılmasının ardından evli kızı olduğunu haberini aldığı genç bir bayana kur yapan Fredy, artık bu yaşama dur deyip olgunluk çağına girmesi gerektiğinin farkına varacak ve yeni düzen ortamını kurmak için çareler arayacaktır…

Neva Savaşı Film izle

Neva Savaşı izle 2008 Rusya Sergey Lysov, Valeri Kukhareshin, Aleksandr Orlovsky Özeti: Genç prens Alexandr iki düşmanla baş etmek zorundadır. Doğu’daki Horde ve Germen boylarıyla ve Batı’da da İsveç ile mücadele etmek zorundadır. Ticaretlerini geliştirmek için Novgorod’u İsveçliler ve Germenlere vermek için yakınındakilerin entrikalar çevirdiklerini öğrenir ve bu arada en yakın arkadaşı şüpheli duruma düşer.

Tutuklu Şeytan Film izle

Tutuklu Şeytan izle 2007 ABD BassOyuncular:Kelly Hu, Cameron Goodman, Gary Busey Özeti : Zamanın varoluşundan bu yana gerçekleşen olaylar eşliğinde adeta olağanüstü bir güce sahip olmakta olan bir kadının gösterdiği çaba, tepki ve türlü olaylar içerisinde yaptığı hamleleri bizlere korku dolu gözle anlatmakta olan bir film. Kim Bass’ın yazıp yönettiği Tutuklu Şeytan, IMDB’de 600 kişi tarafından 3.0 puanını alsa dahi korku filmi izlemek isteyen izleyicilerimiz için oldukça iyi bir alternatif.

Bin Ladin Operasyonu Film izle

Bin Ladin Operasyonu izle 2012 ABD Cam Gigandet, Freddy Rodriguez, Xzibit , Anson Mount Özeti : Usama Bin Ladin’in idam edilmesinden önceki yaklaşık beş aylık süreçte yaşananlar, yaşanılmış gibi gösterilenler ve gerçek yaşanılanları iki farklı yüzde farklı farklı açılarda izleyeceksiniz. Öldürülme sebebi ve Usama Bin Ladin ile ilgili aklınıza takılan her türlü soruya cevap bulabileceğiniz devasa bir aksiyon, suç ve dram filmi.

17 Şubat 2013 Pazar

Uçakta Şenlik var Film izle

Uçakta Şenlik var izle 2004 ABD Arielle Kebbel, Sofia Vergara, Snoop Dogg, Method Man Özeti: Eğlenme amaçlı uçmak varken neden problemli seyahatler geçiresin?. Bir uçak seyahati anında kötü durumlarda kalarak aşağılanan Nashawn Wade, havayolu şirketine karşı dava açar ve kazanır. Yeni servetiyle, çektiği sıkıntıların başkalarının çekmemesi adına düşlerindeki havayolu şirketini kurar. Çekici hostesler, eğlenceli müzik, uçak içinde bir gece kulübü ve lüks tuvaletler ve muhteşem atmosfer..

Dullar Film izle

Dullar izle 2011 Arjantin Valeria Bertuccelli, Rita Cortese, Graciela Borges, Özeti: Hayata gözlerini yummakta olan bir adam, arkasında iki dul bayan bırakacaktır… Geriye sadece kalan eşi ve metresi olacaktır. Bunun yanında dul kadınlar, bu olayın sonucunda hayatlarını değiştirecek olağanüstü hadiselerle karşı karşıya gelmek mecburiyetinde kalacaklardır. Hayata gözlerini yummakta olan bir adam, arkasında iki dul bayan bırakacaktır… Geriye sadece kalan eşi ve metresi olacaktır. Bunun yanında dul kadınlar, bu olayın sonucunda hayatlarını değiştirecek olağanüstü hadiselerle karşı karşıya gelmek mecburiyetinde kalacaklardır.

Aşkın Gurusu Film izle

Aşkın Gurusu izle essica Alba, Justin Timberlake, Ben Kingsley Özeti: Ülkesinden uzakta, gurular tarafından yetiştirilmiş olan Amerikalı Pitka, ülkesine döner ve yaşam koçluğu tarzında iş yapmak için kolları sıvar. İlk denemesi, karısı tarafından terkedilen ünlü bir hokey oyuncusunun aşk hayatındaki problemleri çözmek olacaktır.

Aşk Kızları Film izle

Aşk Kızları izle 2007 İngiltere Gemma Arterton, Colin Firth, Lena Headey, Mischa Barton Özeti : St.Trinian tamamen genç kızlara eğitim veren özel bir okuldur ve büyük bir mali kriz içerisindedir. Okulun borçlu olduğu banka ise okul müdiresi Camilla Fritton’u okulu kapatmak ile tehdit etmektedir. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanı Geoffrey Thwaites’de bu tehdidin altındadır. O, Camilla’nın eski sevgilisi olsa da okula yeni bir disiplin emri getirmeye karar vermiştir.Okul yönetimi bu sorunlar ile uğraşırken, okulda eğitim gören genç kızlar ise bambaşka bir işin peşine düşmüşlerdir.Onlar Ulusal galeri’den ünlü bir ressama ait olan bir tabloyu çalmak için plan yapmışlardır.Hatta bu iş için bir kız çetesi oluşturmuş ve okulun bazı öğretmenlerini de bu plana dahil etmişlerdir.

Zor Hedef Fare Film izle

Zor Hedef Fare izle 1998 Christopher Walken, Lee Evans, Nathan Lane Özeti: Vicki Lewis (April Smuntz) , Maury Chaykin (Alexander Falko) , Eric Christmas (Avukat) , Michael Jeter (Quincy Thorpe) , Debra Christofferson (Ingrid) , Christopher Walken (Caeser) Babalarından kendilerine sadece yıkık dökük bir ev kaldığını öğrenen iki kardeş, ciddi bir hayalkırıklığı yaşadıktan sonra, aslında evin milyonlarca dolar değerinde bir tarihi eser olduğunu öğrenirler. Ancak evi hemen ellerinden çıkarıp biran önce paralarına kavuşmak isteyen kardeşleri ufak bir sorun beklemektedir. Öldürmeyi bir türlü başaramadıkları akıllı bir fare. Fareyle kovalamaca oynamaya başlayan kardeşler, gitgide saçmalamakta ve fare yerine kendilerine zarar vermektedirler.

16 Şubat 2013 Cumartesi

Suç Ağı Film izle

Suç Ağı izle 2009 ABD Ethan Hawke, Mark Ruffalo ve Brian Goodman Özeti: Brian ve Paulie küçüklükten beri Boston’un arka sokaklarında hayatını sürdüren arkadaşlardır. Daha yaşları olgunlaşmadan küçük suçlar işlemeye başlayan ikili, olgunlaştıkça suçlarıda küçüklükten çıkmaktadır. Suç dünyasında kendilerine bir “yer” edinmeye başlayan ikili, gangster Pat Kelly için çalışmaya başlar. Suç dünyasında büyük başarılar sağlasalar ve zafer sarhoşluğu ve uyuşturucunun yönettiği bir dünyada kaybolmaya başlasalar da Brian, bir yandan çok sevdiği eşini (Amanda Peet) üzmenin hüznünü yaşamaktadır. Zamanla bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Sezar Ölmeli Film izle

Sezar Ölmeli izle 2012 İtalya Francesco Carusone, Pasquale Crapetti, Fabio Rizzuto, Özeti: Azılı insanların bulunduğu bir hapishanede, esirlerin rehabilitasyonu gayesiyle bir tiyatro göstersinin sahneye geçmesi amaçlandır. Bu oyun Shakespeare’in Jül Sezar oyunudur. Ancak yapılacak olan bu gösteri, devasa bir dram filmini ortaya çıkaracaktır.

Lanetli Ruh Film izle

Lanetli Ruh izle 2012 İspanya Gia Mantegna, Fiona Glascott, Rick Gonzalez, Kai Lennox Özeti: Eşinin ölümünden sonra çocuklarıyla yeni bir eve taşınan Alan, evde yalnız olmadıklarına dair işaretler fark eder. Çocuklarının hayatından şüphe duymaya başlayan Alan, evde araştırma yapmaları için eve doğaüstü olaylarla ilgilenen bir ekip çağırır. Ekibin üç gün süren çalışmaları süresince tüyler ürpertici görüntüler ve gerçekler ortaya çıkacaktır.

Ateş ile Yangın Film izle

Ateş ile Yangın izle 2012 ABD Bruce Willis, Josh Duhamel, Rosario Dawson Özeti : Bir markette çırağın bir çete elemanı tarafından katil olması hadisesine şahit olmakta olan Jeremy, ordan canını güçle kurtarır ve böylece hadiseler gelişim göstermeye başlar. Çete jeremy’nin kendilerini polise yakalattığı haberini alır bu olayın üzerine şahitlik yapma programına alınır, tanık korumanın yanında olan Talia ile aralarında büyük bir aşk doğar.

Sevimli Gemi Kayıp Hazinenin Peşinde Film izle

Sevimli Gemi Kayıp Hazinenin Peşinde izle 2010 Norveç Özeti : am balık avlama sezonu ama Rahat Körfez’de işler karışık! Bu sezon bol bol balık yakalayamazlarsa kapanabilirler. Tekneler denize çıkar çıkmaz müthiş şaşırır, çünkü büyük ve modern trol gemileri bütün balıkları toplamıştır. Bu büyük gemiler, kuzeydeki limandan gelen Kutup Kraliçesi’ne bağlıdır, asıl amaçları da batık bir hazineyi ele geçirmektir. Küçük kurtarma teknesi Elias işi gücü bırakıp açık denizlere çıkar! Kahramanımız, Rahat Körfez’i kurtarmak için her şeyi yapacaktır!

Yakuza’nın Saldırısı Film izle

Yakuza’nın Saldırısı izle 2008 ABD Lanie Taylor, Jodie Moore, Johnny Yong Bosch Özeti: Eşi pahasına herşeyden vazgeçebilecek ve eşine son deree sadık olan bir adamın eşinin geçmişiyle uğraşmakta olan insanlardan korurken geçirdiği dramatik tabloyu ve aksiyon dolu sahneleri bizlere yansıtmakta olan bir film.

15 Şubat 2013 Cuma

İçime Şeytan Kaçtı Film izle

İçime Şeytan Kaçtı izle 2012 ABD Kathryn Fiore, French Stewart, Danny Woodburn, Özeti: Hollywood’un en sevilen korku filmleriyle dalga geçen filmi izlerken, kahkahadan öleceksiniz! Kendilerini kameraya çekmeden duramayan bir aile, lanetli bir eve taşınır ve evin ejderha dövmeli kızını özgürleştirmek isteyen azgın vampir avcısı bir Devlet Başkanı’nın da dahil olduğu bir sürü tuhaf karakterle tanışırlar.

Missisippi Yanıyor Film izle

Missisippi Yanıyor izle 1988 ABD Tobin Bell, Willem Dafoe, Gene Hackman, Brad DourifMichael Rooker, Özeti: Diğer ırkları kendinden kayıran ve bu zihniyetli namını duyurmuş olan, Amerika Birleşik Devletleri’nin güney bölgesinde bulunan Missisippi’de 1960′lı yıllarda bir zenci için hayat hiç de göründüğü gibi değildir. Bunu değiştirmek adına çaba sarfetmekte olan üç insan hakları propagandacısının ortadan kaybolması iki FBI ajanının harekete geçmesi sebebi olacaktır.

Dört Kardeş Film izle

Dört Kardeş izle 2005 ABD Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, Terrence Howard, Özeti: Bobby, Angel, Jeremiah ve Jack Mercer çocuklukları birlikte geçen bambaşka karakterlere sahip 4 kardeştir. Zamanla hepsi annelerinin yanından ayrılır. Yıllar sonra annelerinin ölümü üzerine cenaze törenine katılmak için bir araya gelirler.Annelerinin ölümünü merak eden kardeşler, olayı araştırmaya başlarlar. Olayı araştırdıkça, Mercer kardeşler birbirlerine daha çok bağlanırlar ve olayı çözmek için var güçleriyle çalışırlar.

Bir Amerikan Kızı Film izle

Bir Amerikan Kızı izle 2009 ABD Jennifer Tilly, Adair Tishler, Kaitlyn Dever, Joanne BaronSammi Hanratty, Özeti: Doğumundan bu yana on bir yıl geçmiş olan Chrissa Maxwell, anne ve babasıyla birlikte Minnesota kentine göç edecektir. Henüz yeni yeni uyum sürecini atlatma çabası içinde bulmuşken kendini, karşısına üç kişilik bir kız çetesi çıkar. Okulun ilk günü diğer arkadaşlarıyla tanışmaktayken karşısına çıkan bu kız çetesi, Chrissa’nın hayatını çok büyük bir şekilde olumsuz olarak etkileyecektir. Ancak bu, küçük Chrissa’nın zekasını kullanarak oluşturduğu bir rekabete dönünce ortaya hoş bir aile filmi çıkar.

Dolly Parton’un Annem Olduğu Sene Film izle

Dolly Parton’un Annem Olduğu Sene izle Dolly Parton’un Annem Olduğu Sene izle, Dolly Parton’un Annem Olduğu Sene full izle, Dolly Parton’un Annem Olduğu Sene hd izle, Dolly Parton’un Annem Olduğu Sene türkçe dublaj izle, Dolly Parton’un Annem Olduğu Sene direk izle Dram , Komedi 2011 Kanada Gil Bellows, Macha Grenon, Chantele Francis, Julia Stone Özeti: Sene 1976, mutlu mesut bir aile ve bu ailenin, hayatının koca bir yalandan ibaret olduğunu 11 yaşında, tüm arkadaşlarının ortasında aniden öğrenecek kızları Elizabeth’in hikâyesi. Okulda kan gruplarının işleyişini öğrendikleri bir günde, Elizabeth, annesinin, babasının ve kendi kan grubunun matematik hesaplaması sırasında, evlatlık olduğunu öğrenir ve annesini aramak için pembe bisikleti, kırmızı ruju ve yeşil tütüsüyle annesi olduğuna inandığı televizyon yıldızı Dolly Parton’un peşinde düşer. Tabii anne olarak kabul etmediği annesi de peşinden. Ve böylece annesini arayan bir kız çocuğunu arayan bir annenin hikâyesine dönüşerek katarsis bir hal alan hikâyeyle eş zamanlı olarak, Elizabeth de gözümüzün önünde küçük bir kız çocuğundan bir kadına dönüşüyor.

14 Şubat 2013 Perşembe

Okuyucu Film izle

Okuyucu izle 2008 ABD,Almanya Kate Winslet, Ralph Fiennes, Bruno Ganz, Karoline Herfurth, Özeti: 2.Dünya Savaşı bitmiştir. Yaralarını sarmaya çalışan Almanya’da Michael adlı genç çocuk tesadüfen tanıştığı, kendisinden yaşça büyük Hanna Schmitz’e aşık olmuştur. Michael’ın bu isteği karşılıksız kalmaz. Gizlilik çerçevesinde yürütülen bu ilişki, Schmitz’in bir anda, ortadan kaybolmasıyla biter. Aradan 8 yıl geçmiştir. Michael çalışkan bir avukat olmuştur. Nazi suçlularının yargılandığı mahkemelerde gözlemcilik yapmaktadır ve bir gün Hanna’yı sanıklar arasında görür.

Kedi Kadın Film izle

Kedi Kadın izle 2004 ABD, Avustralya Halle Berry, Sharon Stone, Benjamin Bratt, Alex Borstein, Özeti: Patience Philips çok duygusal ve kırılgan bir grafik sanatçısıdır. Çalıştığı Hedare Beauty isimli firma, yaşlanmaya karşı yenilikçi bir ürünü lanse etmeye hazırlanan, dünyaca ünlü bir kozmetik devidir. Utangaç genç kadın, şirkette dönen kirli oyunlardan ve karanlık bir sırdan istemeden haberdar olduğunda bütün hayatı değişecektir.Başına gelen bir takım olaylar sonucu birden fazla anlamda ölümden dönecek ve yeni bir hayata başlayacaktır. Kedi gibi dokuz canlı, atletik, çevik ve güçlüdür. Ayrıca tutkulu ve tehlikeli yanlarıyla da Kedikadın ismini alacak olan bu yeni kişiliği, eski Patience’ın tam zıttıdır.Kedikadın hayatını mahfeden kötücül şirketle olduğu kadar diğer kötülerle de savaşacak ve bunu yaparken aşkın dolambaçlı yollarında da şansını deneyecektir.

Aşk Yeniden Film izle

Aşk Yeniden izle 2012 ABD Meryl Streep, Steve Carell, Tommy Lee Jones, Elisabeth Shue Özeti: Kay ve Arnold sadık bir çifttir. Kay evlilik hayatını biraz canlandırmayı ve kocasıyla yeni bir bağ kurmayı istemektedir. Küçük bir kasabada faaliyet gösteren, meşhur bir çift terapistinin adını duyunca, şüpheci ve bildiğinden şaşmayan kocasını, bir hafta evlilik terapisi almak üzere uçağa bindirmek için ikna etmeye kalkışır. Birbirlerine aşık olmalarını sağlayan o kıvılcımı yeniden bulmak istemektedir.

Çizgili Pijamalı Çocuk Film izle

Çizgili Pijamalı Çocuk izle Dram, Savaş, Tarih Asa Butterfield, Zac Mattoon O’Brien, Domonkos Németh, Henry Kingsmill, Vera Farmiga Özeti: Nazi Almanya’sı… Bruno’nun babasını görevli olarak Polonya’ya gönderir. Bruno, kasabadaki toplama kampının tel örgülerinin öbür yanındaki bir çocukla arkadaş olur. Ancak iki çocuk arasında gelişen bu dostluk, özellikle oğlunun bu kampla ilgili gerçeği öğreneceğinden kuşkulanan Alman annenin (Vera Farmiga) endişelerini artıracaktır. Bruno ve ailesinin yeni evleri birbuçuk milyon Yahudinin Nazilerce öldürüldüğü Auschwitz toplama ve yoketme kampının bitişiğindedir. İyi seyirler dileriz.

Aşkın Peşinde Film izle

Aşkın Peşinde izle 2004 ABD , İngiltere Mandy Moore, Matthew Goode, Jeremy Piven, Beatrice Rosen, Özeti: Amerikan Başkanı’nın kızı, diğer yaşıtları gibi gençliğini ve aşkı doyasıya yaşamak ister. Ancak, gizli servis ajanları Avrupa seyahati boyunca onu adım adım izler. Onlardan kurtulmaya çalışan Anna Foster, yakışıklı bir İngiliz gence aşık olur. O da babasının baskısı altında çalışmaktadır. İkisi arasında duygusal bir yakınlaşma başlar.

Anna Karenina Film izle

Anna Karenina izle 2012 İngiltere Keira Knightley, Jude Law, Aaron Johnson, Saoirse Ronan, Özeti: Yüksek bir sosyal konuma sahip Anna Karenina, erkek kardeşi Oblonsky’den evliliğini kurtarmasına yardım etmesine dair aldığı mektup üzerine Moskova’ya hareket eder. Yolculuk sırasında tanıştığı Kontes Vronsky’nin oğlu, subay Vronsky ile karşılaşır, aralarında bir çekim oluşur. Anna, St. Petersburg’a döndüğünde Vronsky de peşinden gelir. Başlayan tutkulu aşk, halk arasında skandal yaratır.

Beş – Five Film izle

Beş – Five izle 2011 ABD Patricia Clarkson, Rosario Dawson, Lyndsy Fonseca, Ginnifer Goodwin, Jeanne Tripplehorn Özeti: Jennifer Aniston, Patty Jenkins, Alicia Keys, Demi Moore ve Penelope Spheeris’in ortaklaşa olarak yönetmenlik koltuğuna oturdukları devasa yapım Five, filmizle.com.tr farkıyla sizlerle. Patricia Clarkson, Rosario Dawson ve Lyndsy Fonseca’in başrollerde yer aldığı dramatik bir komedi filmi.

13 Şubat 2013 Çarşamba

Memleket Film izle

Memleket izle 2011 Fransa , İtalya Donatella Finocchiaro, Martina Codecasa, Beppe Fiorello, Özeti: Anakaradan uzakta, Sicilya açıklarındaki küçük Linosa adası küçük bir balıkçı topluluğuna ev sahipliği yapmaktadır. Yasadışı göçmenlerin gelişiyle buradaki ailelerden birinin düzeni bozuluverir. Balıkçı ailesi, batmakta olan bir gemiden kurtulan Etiyopyalı bir kadın ve çocuğunu, hapse atılma riskine rağmen evlerine alır. Kadın doğum yapıp, bir de ailenin teknesine el konulunca hayat daha da karmaşık hale gelir.

Aşk Seansları Film izle

Aşk Seansları izle 2012 ABD Helen Hunt, Moon Bloodgood, William H. Macy, John Hawkes Özeti: 36 yaşındaki Mark O’Brien küçük yaşta felç olması sebebiyle yatalak olan bir adamdır ve kadınlarla hiç ilişkisi olmamıştır. Kilise rahibinin ve terapistinin sayesinde Cheryl Cohen-Greene isminde profesyonel bir ‘seks vekili’ olan kadınla tanışır. Charyl’in de her insan gibi sıradan dertleri vardır. İkisi arasında samimi ve duygusal bir ilişki başlar.

Kayıp Hazine Film izle

Kayıp Hazine izle 2008 Kanada Jr Bourne, Michael Shanks, Shannen Doherty, Heather Doerksen Özeti: 2008 Amerika yapımı olan orjinal adıyla The Lost Treasure of the Grand Canyon, Türkçe adıyla Kayıp Hazine’nin yönetmenlik koltuğunda Şeytanın Günlüğü, Return to Two Moon Junction filmlerinin başyapıtlarından biri olan Farhad Mann’ın yaptığı fantastik bir gerilim filmi

Onur Savaşı Film izle

Onur Savaşı izle 2007 ABD Terrence Howard, Bernie Mac, Evan Ross, Tom Arnold Özeti: Oldukça etrafındaki insanlara benzemekte olan bir şahsiyetin nasıl olağanüstü vakalar yapabilecek olduğuna tanıklık edeceksiniz! Gerçek hayattan alınmakta olan hadiselerin etkisi altında alınarak yapılmakta olan Onur Savaşı, Jim Ellis adlı oldukça çekici bir yüzme öğretmenin Philadelipa’nın belalı bölgelerinden bir tanesinde afro-amerikan tarzı yüzme takımını bulmasının geniş ve komedi dolu hikayesini anlatıyor. Lakin Ellis adına takımını suç ve ırkçı tutumlardan korumak ve sadece yüzmeye odaklanmalarını sağlamak pek de kolay olmayacaktır.

Tokyo’daki Seslerin Haritası Film izle

Tokyo’daki Seslerin Haritası izle 2009 İspanya Rinko Kikuchi, Sergi López, Takeo Nakahara, Jun Matsuo Özeti: Genç bir kadın, gündüzleri balık pazarında, geceleri de kiralık katil olarak çalışmaktadır. Tokyo’da bir balık pazarında çalışan Ryu, geceleri profesyonel bir kiralık katil olarak çalışmaktadır. Zengin bir iş adamının biricik kızı Midori aşk acısından intihar edince, Midori’yi terk eden David adındaki İspanyol bir şarap satıcısını öldürmesi için Ryu tutulur.

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film izle

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 izle 2012 ABD Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ashley Greene, Taylor Lautner Özeti: Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 izle, 2012 yılında çekilmiş alacakaranlık film serisinin son bölümü olarak nitelendirilen başrollerinde Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner gibi dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı romantik vampir filmidir. Alacakaranlık şafak vakti bölüm 2 izleyicileri tarafından uzun zamandır beklenen ve soluksuz izlenebilen bir türdedir. ABD yapımı olan The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 bu kez hayranları oldukça şaşırtacaktır.izleyicilerimizin nefes bile almadan seyredeceğiniz süper bir film…

Edison Film izle

Edison izle 2005 ABD Morgan Freeman, Justin Timberlake, Kevin Spacey, Özeti: Genç gazeteci Joshua (Justin Timberlake) araştırmaları sonucunda, polis departmanının üst düzey bir birimindeki yasadışı işlere dair bilgilere ulaşır. Bu karanlık ilişkilerin arkasındakileri gün ışığına çıkarmak için, gazeteci Ashford (Morgan Freeman) ve hırslı araştırmacı Wallace ( Kevin Spacey) ile zorlu bir ortaklığa girmesi gerekmektedir. Bu üçlünün en önemli tanığı ise, kendisi de eskiden söz konusu karmaşık çarkın içinde yer almış olan itirafçı polis Deed (LL Cool J)’dir. Ancak bir sorun vardır: Joshua peşinde olduğu insanların acımasızlıklarını fazlasıyla küçümsemektedir ve onların neler yapabileceğinden henüz haberi yoktur…

Faust Film izle

Faust izle 2011 Almanya Hanna Schygulla, Maxim Mehmet, Florian Brückner, Özeti: Tecrübeli Rus yönetmen Alexandre Sokurov’un yönetmenliğini yapmakta olduğu film, “dünyanın sırrına haiz olmak adına” şeytana ruhunu vermekte olan insanoğlunun öyküsünün dile getirildiği Alman klasiği Faust’un farklı bir uyarlamasını filmizlefullhd.org film izleme sitenize aktarıyor.İyi seyirler..

12 Şubat 2013 Salı

Arıza Aşk Film izle

Arıza Aşk izle 2011 ABD Alexandra Boylan, Keghan Hurst, Rebekah Brandes, Özeti: Sıkı dost olan Woodraw ve Aiden’in en büyük hobileri ateşli silahlarla eğlenmektedir. Her ikisi de yakınlarda kıyametin kopacağına inanarak düşsel çeteleri ‘Mother Medusa’nın da önündeki engellerin kalkacağına inanırlar. Ancak Woodraw’ın aniden karizmatik bir kişiliğe sahip olmakta olan sarışın Milly’e aşık olması, bir anda her şeyi alt üste edecektir 2011’de Sundance, Fantasia, Sitges Film Festivalleri gibi festivalleri gezen yapım aşk, sevgi, nefret, ihanet kavramları çerçevesinde gezen fantastik bir film. Yönetmenliğini Evan Glodell’in üstlendiği film ülkemizde !f 2012’nin Hit Filmler kuşağında da gösterilmişti.

Yatak ve Kahvaltı Film izle

Yatak ve Kahvaltı izle 2010 ABD Dean Cain, Juliana Paes ve Bill Engvall Özeti: Aşkı nerede arayacığını bilmezken aslolan aşk; onu tesadüflerin arka arkaya sıralandığı ve müthiş bir zincirin halkalarını tek tek aştığı olağanüstü bir kasabada beklemekteydi. Rio kentinin önde gelen mağazalarından bir tanesinde satıcılık işiyle hayatını kazanmakta olan bir bayan, Kaliforniya eyaletinde bulunduğu kasabaya nazaran oldukça küçük bir kasaba yorumunun yapıldığı bir bölgede vefat eden bir yakınının ardından bir miktar miras kaldığının haberini alır. Lakin bu hadisenin hayatındaki en büyük dönüm noktalarından biri olacağının farkında dahi değildir. Dean Cain ve Juliana Paes’in eşsiz ve olağanüstü uyumu eşliğinde Yatak ve Kahvaltı 4.4′lük romantik komedi!

Mükemmel Bir Gün Film izle

Mükemmel Bir Gün izle 2008 İtalya Serra Yılmaz, Nicole Grimaudo, Stefania Sandrelli, Özeti: Evli ve iki çocuk sahibi olan Emma ile Antonio, bir yıl önce ayrılmışlardır. Antonio, beraber yaşamış oldukları evde artık tek başına oturmaktadır. Emma ise, çocuklarını da alarak annesinin yanına yerleşmiştir. Bir akşam, Antonio’nun dairesinden silah sesleri duyulur. Komşular tarafından çağırılan polisler kapıyı kırarak daireye girmeye hazırlanırken; Mükemmel Bir Gün, o ana kadar geçen son 24 saati anlatır bizlere.

Ölüm Yarışı 3 Film izle

Ölüm Yarışı 3 izle 2013 ABD Danny Trejo, Ving Rhames, Luke Goss, Robin Shou, Özeti: Adamımız, polis düşmanı Carl Lucas öbür adıyla Frankenstein, “Ölüm Yarışı” olarak tanınmakta olan vahşi hapishane yok etme derbisinde olağanüstü düzeye yükselmiş profesyonel bir sürücüdür. Cehennem Kendisi ve yardımcı ekibinin bağımsızlığı adına yanlızca bir zafer kazanması mecburiyetinde olan Lucas, bundan evvel deneyimlediği her şeyden daha tehlikeli bir yarışa girecektir.

Mahşer günü – The Divide Film izle

Mahşer günü – The Divide izle 2011 Almanya Milo Ventimiglia, Lauren German, Michael Biehn, Rosanna Arquette, Ashton Holmes Özeti: New York nükleer bir saldırıyla yerle bir olmak üzeredir. Hengameden bir şekilde kaçmayı başaran 9 kişi, yaşadıkları gökdelen apartmanın bodrum katına sığınırlar. Fakat bu sığınakta yiyecek ve içecek sınırlı, hayatta kalma şansı kısa bir süreyle sınırlıdır.Zaman geçtikçe ve yardım umutları tükendikçe her biri medeni insan kimliğini bir yana bırakacaktır. Erkekler daha da sertleşip, vahşileştikçe, kadınların da psikoloji alt-üst olacak, hiç kimsede ne kendisini ne başkasını idare edecek hal kalmayacaktır.Filmizlefullhdorg iyi seyirler diler..

Kurşunlar Arasında – 6 Bullets Film izle

Kurşunlar Arasında – 6 Bullets izle 2012 ABD Jean-Claude Van Damme, Joe Flanigan, Bianca Van Varenberg, Kristopher Van Varenberg, Özeti: Eski asker Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) bir savaş sırasında her merminin sayıldığını biliyordur. Yaptıkları çaresiz kurbanların ölümüyle sonuçlanmaya başlayınca, savaştan çekilmiştir. Ama şimdi ümitsiz bir babanın son umudur Gaul’dür. Dövüş sanatları ustası Andrew Fayden (Joe Flanigan, Stargate: Atlantis) nasıl dövüşeceğini biliyordur ancak tek başına kaçırılmış kızını bulmak için yabancı bir şehrin sokaklarında mücadeleye etmeye hazır değildir. Fayden ile Gaul masumları avlayan bir grup suçluyu bulup yok etmek için önlerine çıkan her engeli aşacaktır.İyi seyirler dileriz..

Hayatımın Atışı – Trouble With the Curve Film izle

Hayatımın Atışı – Trouble With the Curve izle 2012 ABD Justin Timberlake, Clint Eastwood, Amy Adams, Matthew Lillard, Robert Patrick, Özeti: 2 yetenek avcısının vermiş olduğu bir mücadele var birisi bu işe yıllarını vermiş ve insanları görerek hareket eden..Diğeri ise bilgisayar analizlerinden yola çıkarak hiçbir şekilde görmediği bir futbolcunun üstün olduğunu kabul eder.. Baba ve Kızı ‘ nın yaşamış oldukları. Burada belirtilen gibi baba ve kız olarak başladığımızda bilin ki zor bir dönemden geçtiklerini ve bir baba ‘ nın kızı ile yaşadığı uzaklık,yakınlık,üzüntü ve beraberlik olaylarını hissettiren bir konu daha.. Clint Eastwood a baktığımda genel olarak bir spor içerikli yapımda ise bunun içinde her zaman dram ‘ da olmuştur.Çünkü bu tip bu kişilik komedi de pek fazla görünmez.Kibirli insan veya sakin bir karakteri seven birisidir..Böyle bir yapım genel olarak sadece bir kişi olarak gidemez.Bunun yanına birazda ufak bir cocuk koyarak.Bu ihtiyar ‘ a tamamen yardımcı olmak gerekir ki.Bu yardıma Justin Timberlake geliyor..Ve film ‘ in içine aşk ‘ ta koyularak güzel bir oluşum ‘ u hazırlıyor.

11 Şubat 2013 Pazartesi

Gizemli Ada Film izle

Gizemli Ada izle 2005 ABD Vinnie Jones, Gabrielle Anwar, Patrick Stewart, Özeti: Amerika’nın uzaklarında, hiçbir haritada yer almayan bir ada bulunur. Adanın kıyılarına ayak basıp ta sağ kalabilen adamlar, inanılmaz korkunç öyküler anlatırlar ve bir daha oraya ayak basmamaya yemin ederler ama gene de gelmeye devam ederler.Düzinelercesi gelir her gelen bir öncekinden daha cesur.Hepsi de burada saklı defineyi aramaya gelir. Kimisi adanın lanetli olduğunu kimisi ise daha önce hiç görülmemiş bir canavarın yuvası olduğunu söylerler.Konfederasyonun kampından kaçmayı başaran 5 kişi Gizemli Adaya düşer ve Kaptan Nemo ve ekibinin olduğu bu adaya yaşam mücadelesi başlar.

Amerikan Sapığı Film izle

Amerikan Sapığı izle 2000 ABD, Kanada Christian Bale, Reese Witherspoon, Jared Leto, Özeti: Pskolojik türünde kaliteli çok film izledim bu filmde izlediğim diğer pskolojik yapımların verdiği keyfi vermedi. Bana göre türünün gerisinde kalmış ayrıca sahneler arası geçiş konu bütünlüğü tam sağlanamamış. Filmin havada kalan yerleri de var. Filmi cazip kılan tek şey Chiristian Bale nin performansıdır. Filmde C. Bale zengin herşeye sahip bir adamdır. Ama bi o kadar da saplantılı bir manyak. Kendisinden daha iyi olanlara tahammül edemiyor. Bu hayat bile ona sıkıcı geliyor.Hakederek kazandığı hiçbir şey yok. Öldürmekten haz alıyor bu şekilde kendisini tatmin ediyor. Aslında ona hasta bile demek yanlış olur. Çünkü yaptıklarının farkında. Kasten işliyor hatta iz bırakmamaya çalışıyor ama sonrasında artık tüm bu pskopatlıgına karşı koyamıyor ip kopuyor.

Takip : İstanbul Film izle

Takip : İstanbul izle 2012 Fransa Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Özeti: lk filmde Liam Neeson’ın kızını kaçıran ve yine Neeson tarafından öldürülen çete elemanlarından birinin babası, bu sefer intikam için Neeson’ın İstanbul’da tatil yapan karısını kaçırıyor. Emekli CIA ajanı Bryan Mills de bu sefer kızının yardımıyla bunu yapanları tek tek avlayacak…

Dedective Dee ve Gizemli Alev Film izle

Dedective Dee ve Gizemli Alev izle 2010 HongKonk,Çin, Bingbing Li, Andy Lau, Carina Lau, Sos Haroyan, Jinshan Liu, Özeti: Tang Hanedanı hükümranlığı sırasında geçecek dedektiflik filminde Lau, bir olayı çözmek üzere 8 yıl önce azat edildiği saraya geri çağrılan polis müfettişi rolünde olacak.Aslında aksiyondan çok fantastik bir filmdi diyebiliriz.Oldukça güzel aksiyon sahnelerinin yanısıra çok farklı bir havası var filmin.Çok başarılı bir seneryo ve kurgu hakim filme.İnsanı biran bile sıkmayan ve sonunda beklenmedik bir final yapan sizi şaşırtan sürekli gelişmelerin yaşandığı akıcı bir film.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler..

Düğün Videosu – The Wedding Film izle

Düğün Videosu – The Wedding izle 2012 ABD Norman Korpi, Rachel Campos-duffy, Sean Duffy, Özeti: Ödüllü “Takvim Kızları”nın yönetmeninden bir düğün komedisi … Raif (Rufus Hound) evlenecek erkek kardeşi Tim’in (Robert Webb) sağdıcı olacaktır Raif, evlilere en iyi hediyenin, düğünlerini kameraya çekmek olduğuna karar verir Bu düğün vesilesiyle uzun zaman sonra yeniden kardeşi ile biraraya gelen Raif film için çalışmaya başlar Mutlu çift ve aile üyeleri ile sohbetler, düğün hazırlıkları kısaca her şeyi kayda almaktadır Büyük gün yaklaştıkça kaos da başlar.İyi seyirler dileriz..

Vahşiler Film izle

Vahşiler izle 2012 ABD John Travolta, Blake Lively, Salma Hayek, Özeti: Aaron Johnson zengin ve bir hayli o kadarda hayır sever bir insandır. Kendisini Budizm dinine adamış bir hayır sever bir insandır.. Bir çok arkadaşı vardır fakat içlerinde en samimi oldugu arkadaşının ismi Chun’dur. Chun Kendisinin en sevdigi ve en eski arkadaşlarındandır.Chun Deniz Kuvetlerinde görevli bir Asker’dir.Bu iki dostun bu kadar samimi bu kadar beraber olmalarının sebebi İkiside ortak olarak bir iş yürütmektedirler.Birlikte Marijuana satıcılıgı yapmaktadırlar. Bu iki arkadaş bölgenin en büyük satıcılarındandır Ve bir o kadarda zengindirler.Fakat bir gün bu iki arkadaşa rakip olan Meksikalı Baja Cartel bu iki dosta dünyayı dar eder ve bu iki satıcı ile ugraşmaya başlar.

Esaret Film izle

Esaret izle 2012 Fransa Marie Payen, Noémie Lvovsky, Hélène Fillières, Özeti: 8 yıl tutsaklıktan sonra Gaelle birdenbire kendisini kaçıran Vincent tarafından serbest bırakılır. Yeni özgür hayatı ona farklı bir bakış açısı sağlar. Filmde, kurban ve onu kaçıran kişinin arasındaki uzun süreli ilişkiden, şaşırtıcı şekilde şefkatli ve hatta kafa karıştırıcı inkâr edilemez bir sevginin ortaya çıkışı anlatılıyor.

Bahse Varmısın?- Lay the Favorite Film izle

Bahse Varmısın?- Lay the Favorite izle 2012 ABD Bruce Willis, Catherine Zeta-Jones, Justin Timberlake, Joshua Jackson, Rebecca Hall, Özeti: Dink dünyanın kumar başkenti Las Vegas’ın en başarılı kumarbazlarından biridir. İflah olmaz bir hayalperest olan Şans Meleği Beth rüyalarının peşinden Vegas’a gelir ve Dink için çalışmaya başlar. Ancak Dink ile Beth’in yakınlaşmasından şüphelenen Dink’in karısı Tulip (Catherine Zeta-Jones) geç kalmadan araya girer. Dink’ten ayrılan Beth, New York’ta yasal olmayan işler yürüten Rosie’nin ekibine katılır. Kumarın karanlık yüzü nedeniyle masum erkek arkadaşı (Joshua Jackson) hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca Beth, Dink’le yeniden güçleri birleştirip, Tulip’le yüzleşmek ve riskleri göze almak zorunda kalır. Beth, arapsaçına dönen işleri düzeltmenin çabası içinde mücadelesine devam eder.İyi seyirler dileriz..

10 Şubat 2013 Pazar

İlk ve Son Aşkım Film izle

İlk ve Son Aşkım izle 2012 ABD Keira Knightley, Adam Brody, Steve Carell, Melanie Lynskey, Rob Corddry, Özeti: Çarptığında dünyayı yok edeceği kesin olan Matilda adlı asteroit, gezegene git gide yaklaşmaktadır. Bütün çareler tükenmiştir ve bilim adamlarının dahi ellerinde hiçbir çözüm yoktur. Yalnız ölmek dokunur en çok insana; aslında zaten ebediyete yalnız gitmiyor muyuz; ama işte o anı düşününce yanında birisinin olmasını isteriz sanki dayanma,sığınma gibi.İyi seyirler dileriz..

Sokak Dansı 4 – Step Up Revolution Film izle

Sokak Dansı 4 – Step Up Revolution izle 2012 ABD Adam G. Sevani, Ryan Guzman, Chadd Smith, Christopher Scott, Stephen Boss, Özeti: Emily profesyonel bir dansçı olmanın hevesi ve hayaliyle birlikte Miami’ye gelmiştir. Sean isimli bir genç ile tanışır. Sean civarın ünlü bir dans ekibinin lideridir. Emily’nin babası ise kısa bir süre sonra Sean için kendi emelleri uğruna bir tehdit oluşturmaya başlayacaktır. Emily ise dans etmenin arzusuyla kavrulmaya devam edecektir.Diğer filmdekiler gibi danslar çok iyi koreografi ile hazırlanmış.izlerken dansın içine katılmak geçiyor içinizden. dansların başladığı her an kendinizi kıpır kıpır hissediyorsunuz .filmin romantizmide çok keyif verici.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler..

Ölümcül Geçmiş – No Tell Motel Film izle

Ölümcül Geçmiş – No Tell Motel izle 2012 ABD Angel McCord, Chelsey Reist, Heath Whitelock, James Tyce, Stephanie Van Dyck, Özeti: Geceyi terk edilmiş bir motelde geçirmek zorunda kalan Megan ve 4 arkadaşı motelin istemedikleri gibi bir mekan olduğundan habersizdirler… Megan ve arkadaşları fazla vakit geçmeden motelde yalnız olmadıklarını anlarlar… Küçük Angela’nın hayaletinin dehşet saçtığı bu mekandan canlı kurtulmanın tek yolu hayaletli motelin karanlık geçmişindeki sırları açığa çıkarmaktır…

Taşıyıcı 2 Transporter Film izle

Taşıyıcı 2 Transporter izle 2005 ABD,Fransa Jason Statham, Annalynne Mccord, Amber Valletta, Kate NautaFrançois Berléand, Özeti: .Film taşıyıcı Frank Martinin hikâyesinin kaldığı yerden devam etmesini konu almaktadır. Frank Martin taşıyıcılığı bırakmış, şimdi Miami de bir ailenin şöförlüğünü yapmaktadır. Ancak ailenin çocuğu kaçırılınca, Frank onu kaçıranlardan zann edilir. Frank kendisini temize çıkarmak ve Jacki bulmak için uğraşır. Ancak onu kaçıran suçluların aklında hem Jackin ailesinden fidye isterken, aynı zamanda başka bir şey de vardır. Eski özel kuvvetler uzmanı ve asker olan fakat daha sonra işini taşıyıcılığa vermiş Frank Martin (Jason Statham) emeklilik amaçlı Fransada uğraştığı insan taşıyıcılığına son vermişdir. En son başında gelen Asyadan insan kaçakçılığının karşısını almış olan Frank Martin bir nevi tatil için Miamiye gitmiş, burada zengin ve ünlü bir adamın ailesinin daha doğrusu oğlunun şöförlülüğünü yapmaktadır. Hayatı ara sıra ona saldıran hırsızlar dışında oldukça sakindir ve ünlü üç kuralının üzerine bu sefer 1 kural daha eklemişdir. Tabi ki bu kurallar kendisinin taşıyıcılığa yaptığı paket için değil taşıdığı Jack içindir.

Soluksuz Gece – Sleeples Night Film izle

Soluksuz Gece – Sleeples Night izle 2011 Belçika, Lüksemburg, Fransa, Birol Ünel, Tomer Sisley, Julien Boisselier, Joey Starr, Serge Riaboukine, Özeti: Uzun zamandır azılı uyuşturucu satıcılarının peşinde olan Vincent’a bir gece çeteden yüklü oranda kokain çalar ama bu kısa sürede fark edilir. Vincent yakayı ele verince, çete oğlunu kaçırır ve uyuşturucuyu geri getirmediği takdirde onu ölümle tehdit eder. Paris’in kenar mahallerinden birinde bir gece kulübüne oğlunun takası için giden Vincent’in işi her zamankinden daha da zordur.İyi seyirler..

Afacan Kardeşim Ramona Film izle

Afacan Kardeşim Ramona izle 2010 ABD Josh Duhamel, Selena Gomez, Bridget Moynahan, Ginnifer Goodwin, Hutch Dano, Özeti: Beverly Cleary’nin Ramona isimli çocuk kitapları serisinden uyarlanan filmde, hayal gücü geniş, enerji dolu Ramona ve ablası Beezus’un komik maceraları anlatılmaktadır. Her ne kadar bu iki kız mutlu gözükse de ailenin oturduğu evi kurtarmak kolay olmayacaktır.Ailece izleyebileceğiniz güzel bir film..

Simpsonlar Sinema Film izle

Simpsonlar Sinema izle 2077 ABD Yeardley Smith, Marcia Wallace, Billie Joe Armstrong , Özeti: Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlikte olan Simpson ailesi, dizinin aslına sadık kalınarak yapılan sinema filmi ile Temmuz ayında gösterime girecek. Springfield kasabasında yaşayan bu aileyi tanımayan pek kalmadı gibi. Kel, şişman, biraz aptal ama ailesini herşeyden çok seven Homer, aileyi bir arada tutan sürekli endişeli Marge, aklını yaramazlık dışında hiç bir şeye çalıştırmayan dördüncü sınıf öğencisi Bart, entellektüel saksafon virtüözü Liza ve küçük bebekleri Maggie’nin başından geçen maceralar on altı sezondur ülkemizde de yayınlanmakta. Diziler gibi film de Matt Groening’in imzasını taşıyor. Futurama ve Life In Hell gibi başka ödüllü projeleri de olan Groening, orjinal Simpsons tasarımını tamamen koruyup, dizilere sadık kalarak filmin yapıldığını söylüyor. Homer her zamanki sakarlıklarıyla bu sefer tüm dünyanın başını belaya sokar. Dünyayı kurtarmak gibi bir görev üstlenen Homer, bir yandan da ailesinin çevresinde gelişen olayları halletmek zorundadır.İyi seyirler dileriz..

Bekarlığa Veda Partisi 2 Film izle

Bekarlığa Veda Partisi 2 izle 2008 ABD Sara Foster, Josh Cooke, Sandra Seeling, Warren Christie, Harland Williams, Özeti: Yeni nesil bekarlar bu ateşli filmde en sıradışı partiyi vermeye ve her yanı kahkahalara boğmaya hazırlanıyorlar. Ron ve Melinda mutlu bir nişanlılık dönemi geçiriyor olabilirler ama Melinda’nın dalavereci kayınbiraderi Todd aileye yeni birinin katılmasına henüz hazır değildir. Bu yüzden Ron’a, Miami Beach’de son bir bekarlık darbesi vurmak istemektedir.İyi seyirler dileriz..

Asterix Vikinglere Karşı Film izle

Asterix Vikinglere Karşı izle 2007 Danimarka,Fransa, Stefan Fjeldmark,Jesper Moller,Jean-Luc Goossens,Philip LaZebnik, Özeti: Galya’nın en sevdiğimiz köyünde büyük olaylar gelişiyor: Şefin ağabeyi köye gelir, oğlu Kuduriks’i (Justforkix) kardeşine, onu bir erkek ve cesur bir savaşçı yapmak amacıyla teslim eder. Şef de en çok güvendiği iki savaşçısı, Asteriks ve Hopdediks’e bu görevi verir. Gel gelelim Kuduriks son model arabasıyla, tam bir şehir züppesidir. Ayrıca gölgesinden bile korkmaktadır. Bu sırada Vikingler korkunun ne olduğunu keşfetmek için -korkunun kanatlandırdığını ve insanları uçurabildiğini düşünmektedirler- deniz aşırı ülkelere sefere çıkarlar. Yolları Asteriks’in köyüne düşer, Kuduriks’in “korkaklar şampiyonu” olduğunu öğrenirler ve ondan, kendilerine korkmayı öğretmesini isterler. Tabi bunu Kuduriks’i kaçırarak yaparlar. Kuduriks Viking şefinin dünyalar güzeli kızı Abba ile tanışır ve bir kültür şoku geçirir… Fakat aşk bir tokat gibi yüzünde patlayacaktır.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler..

9 Şubat 2013 Cumartesi

İskoçyalı 2 Film izle

İskoçyalı 2 izle 1991 Arjantin,Fransa,İngiltere, Sean Connery, Virginia Madsen, Christopher Lambert, John C. McGinley, Michael Ironside, Özeti: Yıl 2024.. Endüstriyel kirlilik ozon tabakasını yok etmiş, dünya güneşin mor ötesi ışınlarının insafına kalmıştı. Artık dünyayı elektro manyetik bir kalkan koruyordu, ancak küçük bir insan grubu deliğin kendini onardığına ve kalkan olmadığına inanıyordu… Ne varki hiç kimse hiçbir şeyden emin değildi. Efsanevi Highlander serisinin bu ikinci filminde İskoçyalı karakteriyle Christopher Lambert ve Sean Conner’nin yanı sıra Micheal Ironside Virginia Madsen gibi usta oyuncular da yer alıyor. Kaçırılmaması gereken ve özel efektleri ile göz kamaştıran bir fantastik kurgu şöleni.İyi seyirler dileriz..

Scoobydoo Phantosaur Efsanesi Film izle

Scoobydoo Phantosaur Efsanesi izle 2011 ABD Özeti: Scoobydoo yine heyecan veren maceraları ile sizlerle buluşuyor,İyi seyirler..

Pokemon :İlk Film izle

Pokemon :İlk izle 1999 ABD,Japonya, Özeti: Bir grup bilimadamı, gizli bir laboratuvarda tüm zamanların en güçlü Pokemon’unu yaratmaya çalışmaktadırlar. Bunun için efsanevi Pokemon Mew’in fosilinde buldukları DNA’yı kullanarak bir dizi biyo-mühendislik çalışmasından sonra Mewtwo’yu meydana getirirler. Yarattıkları şeyin gücünden habersiz olan bilim adamları ve laboratuvarları, Mewtwo’nun uyanışıyla yok olurlar. Kendisini Frankenstein’ın canavarına benzer bir canavar Pokemon olarak yarattıkları için yaratıcılarına kızan Mewtwo, dünyadan intikamını almaya karar verir.Acemi bir eğitici, kendisini bir Pokemon dövüşüne davet ettiği sırada Ash Ketchum ve iki arkadaşı Misty ve Brock dinlenmektedirler. Ash, ilk ve favori Pokemonu olan Pikachu sayesinde eğiticiyi rahatlıkla alt eder. Güzel bir kızın hologramı belirir ve üçlüyü New Island’a ustası ‘dünyanın en büyük Pokemon eğiticisi’ nin ev sahipliği yaptığı bir partiye davet eder. Üçlü bu daveti kabul eder. Bu sırada Ash’in başlıca rakipleri Team Rocket (Jessi ve James ikilisi ve Pokemon maskotları Meowth’tan oluşan grup) gizlice hologramı seyretmişlerdir ve onlar da partiye katılmak istemektedirler.Partiye katılacak bütün eğiticiler, feribot iskelesinde toplanırlar. Büyük bir fırtına feribot servisini görev dışı bırakır ancak bazı eğiticiler (Ash, Misty, Brock ve Team Rocket) Pokemon’larını kullanarak tehlikeli suları aşmayı başarırlar.Kaleye geldiklerinde, hologramdaki güzel kız Joy, eğiticilere büyük holü gösterir ve onları ev sahibi usta eğitici ve dünyanın en güçlü Pokemon’u Mewtwo’yla tanıştırır.Bundan sonra, tüm zamanların en büyük Pokemon maçı başlar. Bu mücadele, Mewtwo ve Mew’in teke tek dövüşüyle sona erecektir.

Tamirci Manny Film izle

Tamirci Manny izle 2006 ABD Dee Bradley Baker, Wilmer Valderrama, Tom Kenny, Carlos Alazraqui, Shelley Morrison, Özeti: tamirci ustasının yardımseverliği herkes tarafından takdirle karşılanır.Sevimli ustanın bir motoru vardır bunu tamir ederek yarışmalara katılmaya karar verir.İyi seyirler dileriz.

Davetsiz – The Uninvited Film izle

Davetsiz – The Uninvited izle 2009 ABD,Almanya,Canada, Emily Browning, Arielle Kebbel, Elizabeth Banks, David Strathairn, Jesse Moss, Özeti: Anna, annesinin ölümünden sonra kaldırıldığı psikiyatri kliniğinden eve geri dönmüştür. Ablası Alex (Arielle Kebbel) onun geri döndüğüne çok sevinmiştir. Tabi Anna’nın bilmediği bir şey vardır; o yokken babası bir kadınla nişanlanmıştır. Rachael adındaki bu kadının Anna’yı rahatsız eden gizemli bir yanı vardır. Eve geri döndükten sonra her şeyin iyiye gideceğini ümit eden Anna rüyalarında görmeye başladığı çocukların aslında birer hayalet olduklarını öğrendiğinde işler daha da kötüye gitmeye başlar. İki kız kardeş bir yandan Rachael’ın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da hayaletlerle dolu olan bu evde hayatta kalmaya çalışacaklardır.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler..

Golgatha Dosyaları – The Golgatha Files Film izle

Golgatha Dosyaları – The Golgatha Files izle 2010 Almanya, Katharina Schüttler, Rolf Kanies, Özeti: Ünlü arkeolog Schlesinger (Gerd Silberbauer) Orta Doğu’daki antik bir yerleşim bölgesinde önemli bir keşif yapar Ardında ülkesi Almanya’ya döner ve başarısız geçen organ nakli sonucu ölür Yazar olan kızı Felicia (Katharina Schüttler) bunun normal bir ölüm değil cinayet olduğunu anlar Bilimadamı Gregor Gropius (Marco Girnth) ile birlikte babasının ölümünün ardındaki gerçekleri araştırmaya başlar İpuçları onları Kudüs’ten Vatikan’a kadar götürür Peşinde oldukları sır, Hıristiyanlığın temellerini sarsacak nitelikte güzel bir film.İyi seyirler dileriz..

Işıltılı Hayatlar – Sparkle Film izle

Işıltılı Hayatlar – Sparkle izle 2012 ABD Whitney Houston, Mike Epps, Derek Luke, Tika Sumpter, Özeti: Üç Kızkardeş. İki Yol. Tek Şans. Sparkle, aile bağları, başarıya ulaşma çabaları ve müziğin gücü hakkında ölümsüz bir hikaye. Jordin Sparks, hayalleri nerdeyse imkansız görünen genç kadın Sparkle olarak karşımıza çıkıyor. Korumacı annesi (Whitney Houston) tarafından müzik dünyasının tehlikeleri hakkında uyarılan Sparkle, iki kızkardeşiyle birlikte bir grup kurar Ne var ki, grup gittikçe ünlenirken, kıskançlık ve kendinden şüphe de artar.

İyi Doktor – The Good Doctor Film izle

İyi Doktor – The Good Doctor izle 2011 ABD Orlando Bloom, Wade Williams, Michael Pena, Taraji P. Henson, Özeti: Dr. Martin Ploeck’in hayatı takdir edilme üzerine kuruludur. Yeni tanıştığı 18 yaşındaki kız Diane böbrek hastasıdır ve hayatına devam etmesi için destek makinesine ihtiyacı vardır. Fakat bir süre sonra Diane iyileşmeye başlar, ancak Martin onu kaybetmekten korktuğu için hastalığını tetikleyip Diane’i hasta tutarak hastanede yanında kalmasını sağlar.

8 Şubat 2013 Cuma

Çernobil’in Sırları – Chernobyl Diaries Film izle

Çernobil’in Sırları – Chernobyl Diaries izle 2012 ABD Jesse McCartney, Ingrid Bolsø Berdal, Nathan Phillips, Jonathan Sadowski Özeti: Avrupa’da tatile çıkan altı kişilik bir arkadaş grubu, gezilerinde rehberlik etmesi için ekstrem bir tur rehberi tutarlar. Rehber, onları Chernobil nükleer faciasından önce işçilerin ikamet ettiği ama artık terk edilmiş olan Pripyat şehrine götürür.buraya girmeleri tehlikeli ve yasak olasına rağmen girerler. Yıkıntıların arasında gezerken turist kafilesi aslında yalnız olmadıklarını fark edecektir.

Peki Şimdi Nereye ? – Where Do We Go Now ? film izle

Peki Şimdi Nereye ? – Where Do We Go Now ? izle 2011 Fransa Nadine Labaki, Sasseen Kawzally, Mostafa Al Sakka, Özeti: 2011 Toronto Halk ÖdülüKaramel’in olağanüstü başarısının ardından Nadine Labaki, senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenip rol aldığı son filminde dinsel çatışmaları ve savaşın anlamsızlığını kadınların kıvrak zekâsı üzerinden eleştiriyor. Cannes’daki dünya prömiyerinde dakikalarca ayakta alkışlanan Labaki’nin mizah ve içtenlikle dolu son filmi, memleketi Lübnan’da hiçliğin ortasındaki küçük bir köyde geçiyor. Savaşın ardından yaralarını sarmaya çabalayan köylüler Müslümanı, Hıristiyanı huzur içinde, omuz omuza birlikteliklerini sürdürmekteler. Ne var ki, dini çatışma haberleri, zaten hassas olan dengeleri bozmak üzeredir. Şiddet girdabına kapılmamaları için erkeklere hâkim olma görevini, ne pahasına olursa olsun, yine kadınlar üstlenecektir.

Ölüm Uykusu – Mientras duermes film izle

Ölüm Uykusu – Mientras duermes izle 2011 İspanya Luis Tosar, Marta Etura, Carlos Lasarte, Tony Corvillo, Amparo Fernández, Özeti: Cesar mutlu olamamaktan muzdarip bir apartman görevlisidir. İnsanlar mutlulukları paylaşadursun, o da etrafındaki herkesle mutsuzluğunu paylaşıyor. Bir kapıcı olarak çalıştığı için de apartman sakinlerini mutsuzluğuna hedef seçiyor. Cesar, sürekli mutluluk saçan ve gülümseyen Clara’yı mutsuz etmeyi kafaya koyuyor. Sonra işler biraz çatallanıyor. Mutsuzluğun insan hayatına nasıl da kolayca sokulduğunu ve bir daha gitmemek üzere yerleştiğini hayretle göreceğiniz güzel bir film.İyi seyirler dileriz..

Babam İçin – Will Film izle

Babam İçin – Will izle 2011 İngiltere Damian Lewis, Bob Hoskins, Canan Ergüder, Steven Gerrard, Özeti: Will Brennan, yakın zamanda annesini kaybetmiş, babası ise bir süre önce ortadan kaybolmuş 11 yaşında kimsesiz kalmış bir çocuktur. Hayattaki en büyük tutkularından bir ise İngiliz futbol takımı Liverpool’dur. Will’in futbol karşı ilgisi ve bilgisi ise çevresindeki herkesten daha fazladır. Bir gün kayıp babası Gareth bir anda ortaya çıkar; hem de oğlunun gönlünü almak için İstanbul’da oynanacak Liverpool –A.C. Milan, Şampiyonlar Ligi Final maçına cebine iki biletle gelmiştir. Will babasına hemen güvenemese de, Gareth onu bir daha terk etmeyeceğinin ve yeni bir hayata başlayacaklarının sözünü verir. Fakat Türkiye yolculuğuna hazırlandıkları sırada Will’in babası aniden ölür, Will kendisini yatılı okulda tamamen terk edilmiş bulur. Ama vazgeçmeye niyetli değildir. Hem babasının anısını yaşatmak için hem de gönülden bağlı olduğu futbol takımına destek vermek için bu yolculuğa çıkmaya kararlıdır. Yola koyulduğunda ise ülkesinde yaşanan savaş yılları sonrasında futbolu bırakan ve travmatik bir geçmişi olan Boşnak Alek ile tanışır. Alek başta gönülsüz olsa da, kendisini Will’in heyecanına ve azmine kapılmış olarak İstanbul yollarında bulur..

Parçam -Katty Perry :Part Of Me Film izle

Parçam -Katty Perry :Part Of Me izle 2012 ABD Katy Perry, Shannon Woodward, Rachael Markarian, Özeti: Katy’nin hayallerini gerçekleştirmek için yaptığı bu güne gelmek icin çok caba harcamış bir insan ve psikoloji alt üst durumda olsa bile sahneye çıkıp konser vermiş. O gerçekten çok güçlü bir kadın.İyi seyirler dileriz.

Yaşam Savaşı – Declaration of war Film izle

Yaşam Savaşı – Declaration of war izle 2011 Fransa Jennifer Decker, Bastien Bouillon, Elina Löwensohn, Özeti: Roméo ve Juliette iki genç oyuncudur. İlk görüşte birbirlerine aşık olurlar, beraber yaşamaya başlarlar ve bir çocukları olur. Başta Adam’ın bazı huyları onlara garip gelse de üstünde durmazlar, onun normal bir çocuk olduğunu iddia ederler. Ama kısa süre içerisinde gerçeği kabullenmek zorunda kalırlar. Zira Adam’a beynindeki bir tümörden dolayı kanser teşhisi konmuştur. Şimdi genç çift hastalığı kabul edip ona ve çocuklarının ölümüne karşı canla başla bir savaşa girişeceklerdir…

Miss Bala Film izle

Miss Bala izle 2011 Meksika Stephanie Sigman, James Russo, Irene Azuela, Özeti: Laura Guerrero Meksikalı genç, güzel ve hırslı bir kadındır. Hayattaki en büyük ideali ise güzellik yarışmasında birinci gelmektir. Tesadüf eseri bir gece kulübünde narkotik polislerince işlenen bir katliama tanık olunca, hayallerine ulaşmasının yegane yolunun uyuşturucu şebekesiyle işbirliği yapmaktan geçtiğini anlar.

Şirinler – The Smurfs Film izle

Şirinler – The Smurfs izle 2011 ABD, Belçika, Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara, Özeti: efsanevi cizgi film şiirinlerin hayatının anlatıldığıözellikle kötü bir büyücü kendi sinsi amaçları için onları yakalama saplantı uğraşmaları gerektiğini küçük mavi yaratıkları bir efsanevi yarış maceraları anlatılmaktadır.

7 Şubat 2013 Perşembe

Baskı – Pressed Film izle

Baskı – Pressed izle 2011 Kanada Luke Goss, Michael Eklund, Tyler Johnston, Erica Carroll, Özeti: .Arabayla gezmeye çıkan Jesse ve Sam- arabanın arka koltuğunda yaşamlarını ömür boyu değiştirecek bir şeyin gizlendiğini fark ederler. Ve herşey artık eskisi gibi olmayacaktır.Pressed hırs, aldatma, cinayet ve zenginlik unsurlarını barındıran bir suç-gerilim filmi.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler..

Sır – The Tall Man Film izle

Sır – The Tall Man izle 2012 ABD,Kanada Jessica Biel, Jodelle Ferland, Samantha Ferris, Özeti: “Bir çocuk kaçırıldığında,insanlar kaçırılanın kendi çocukları olmadıkları için kendilerini şanslı sayıyorlardı..Böyle düşünerek kendilerini suçlu hissediyorlardı ama suçluluk duyguları hızlıca geçiyordu..Herkesin ilgilenecek kendi sorunları vardı..İyi ya da kötü olduklarından değil,sadece bu böyle gelmiş böyle gidiyor..”Bakıldığında yoksulluğun kol gezdiği çok aşikar görülen bir yer ve ortadan aniden kaybolan sayısız çocuk..Kimse bu kaybolmaları anlamlandıramıyordu..İlk başlarda yapılan konuşmaların gerçeğini anlamak için filmimiz 36 saat öncesine dönerek başlıyor..Her şey normal zannederken doğum anından sonra duyulan sözler ilk çöküşün habericisi gibi karşınıza dikliyor..Sonra hemşire Julia’nın başına gelen talihsiz olayla bir kez daha olaylar farklı boyuta taşınıyor..Bir annenin evladının peşinden onu geri kazanmak için yaptığı çırpınışları izliyorsunuz…Bi ara gördüğünüz yüzleşme esnasında ikilemde bile kalıyorsunuz..Kimin doğru kimin yalan söylediğini anlamak o anda pek mümkün olmuyor şöyle durup bi düşünüyorsunuz..Arada o kadar farklı olaylar dönüyor ki izlerken sizde hiçbir şeyin göründüğü gibi değil aksine kurulan tezgahın çok farklı olduğunu anlayabiliyorsunuz.

Kanıma Gir Let Me In Film izle

Kanıma Gir Let Me In izle 2010 ABD,İngiltere Chloe Moretz, Elias Koteas, Sasha Barrese, Richard Jenkins, Kodi Smit-mcphee Özeti: İskandinav sinemasının son dönem çıkardığı en iyi filmlerden biri olan Let the Right One In’in Hollywood versiyonu..Owen içine kapanık ve arkadaş edinmekte zorlanan bir çocuktur. Yeni taşınan Abby ile dost olurlar. Aslında bir vampir olan Abby, Owen’ı herkese karşı korumaktadır. Elbette Owen bunu fark edecektir.İyi seyirler dileriz..

Üzerimizdeki Gökyüzü Film izle

Üzerimizdeki Gökyüzü izle 2011 Almanya Kathrin Wehlisch,Felix Schmidt-Knopp,Clemens Dönicke, Laura Sundermann Özeti: Kendisine 5 yıl önce Berlin Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran “Requiem”den hatırlayabileceğiniz Sandra Hüller, “Üzerimizdeki Gökyüzü”nde de müthiş bir performans sergiliyor. Hüller’in canlandırdığı Martha, kocası Paul’ü Marsilya’ya yolcu ettikten kısa süre sonra şoke edici bir haberle sarsılıyor. Bu haber ertesinde aslında yıllardır beraber olduğu erkeğin tanıdığından çok farklı bir insan olduğunu fark eden Martha, kafasındaki soru işaretlerine cevap ararken Alexander ile karşılaşıyor. Bir mimiğiyle kendisine Paul’ü anımsatan bu erkeğin kocasının yerini alıp alamayacağını test etmeye koyuluyor.

Çakal – Jackal Film izle

Çakal – Jackal Film izle 1997 ABD,Almanya,Fransa, İngiltere, Japonya, Bruce Willis, Richard Gere, Jack Black, J.K. Simmons, Özeti: Çakalın öykü akışındaki temel unsur, FBI Başkan Yardımcısı Carter Prestn, (Sidney Poiter) yer altı örgüt üyesi Irlandalı Declan Mulqueen (Richard Gere) ve Rus istihbarat görevlisi Valentina Koslova (Diane Gere) arasında kurulan zoraki bir ittifaktır.Çakal (Bruce Willis) takma adıyla ün salmış geçen yüzyılın en acımasız teröristinin izini sürmek amacıyla biraraya gelmişlerdir. Birbirlerine karşı tam anlamıyla yabancı olan bu üçül, zaman içinde hayatta kalabilmek amacıyla birbirlerine destek olmak zorundadırlar. Birbirlerine güvenmek ve aralarında sıkı bir işbirliği bulunması gerektiğini anlarlar.Peşlerinde oldukları bu esrarengiz katilin geride bıraktığın elektronik ipuçlarının peşine düşerler. Tıpkı korku almış bir tazı gibi… Ancak her defasında bu ipuçları onlara hiçbir fayda sağlayamaz. Bu arada geriye sayım hızla devam etmekte. Çakal söylediği terör eylemini gerçekleştirmek için olanca gücüyle çalışmaktadır. Çakalın Günü Filminde de Benzer bir konu işlenmiş ama o film bu kadar heyecan ve gerilim dolu olmamıştır.

Barbie Moda Masalı Film izle

Barbie Moda Masalı izle ABD William Lau, Elise Allen, Özeti: Bütün barbieler gibi gerçekten harika bir barbie. Konusu diğerlerinden farklı, özen gösterilerek itinayla hazırlanmış izlenmeye değer güzel bir film.İyi seyirler dileriz..

Azrail’i Beklerken – Poulet Aux Prunes Film izle

Azrail’i Beklerken – Poulet Aux Prunes izle 2011 Almanya Fransa, Jamel Debbouze, Mathieu Amalric, Maria de Medeiros, Edouard Baer, Chiara Mastroianni, Özeti: Enstrümanı kırılan bir müzisyenin onun yerine koyabileceği başka bir enstrüman olmadığı için ölmeyi istemesini beyaz perdeye taşıyacak.

6 Şubat 2013 Çarşamba

Çifte Soygun – Flypaper Film izle

Çifte Soygun – Flypaper izle 2011 ABD,Almanya, Patrick Dempsey, Ashley Judd, Mekhi Phifer, Pruitt Taylor Vince, Tim Blake Nelson, Özeti: Tripp Kennedy(Patrick Dempsey) kapanma saatine yakın bir bankaya girer ve birden ortalık karışır.İki farklı çete aynı anda bankayı soymaya çalışmaktadır!Bir tarafta profesyonel banka hırsızları,öbür tarafta ise beceriksiz iki kafadar…Banka çalışanlarıyla müştereleri rehin alan iki çete bir yandan kavga ederken bir yandan da bankayı soymaya çalışmaktadır.Tripp, kısa sürede ters giden bir şeyler olduğunu anlar.Bu karşılaşma basit bir tesadüften ibaret değildir.

Herşey Lila İçin Film izle

Herşey Lila İçin izle 2010 Avusturya, Kostja Ullmann, Anna Fischer, Ben Braun, Sina Tkotsch, Josef Mattes, Özeti: Alman sinemasından ödüllü bir romantik komedi .. Lilla ögrenci degisim programıyla gittigi Amerika’dan Berlin’e geri döner.Populer bir rock grubunun solisti Chriz (Kostja Ullmann) ile tanısır ve ikilin arasında bir ask filizlenir.Ancak önlerinde büyük bir engel vardır Chriz , sanat hayatını etkilememesi icin bekar kalacagına dair bir sözlesme imzalamıstır.Bu sözleşme gereği evlilği unutmak zorunda kalır..

Gerçekler – Beautiful Boy Film izle

Gerçekler – Beautiful Boy izle 2010 ABD Michael Sheen, Maria Bello, Kyle Gallner, Moon Bloodgood, Austin Nichols, Özeti: Bill ve Kate üniversitedeki oğulları için duygusuz bir evliliği sürdüren bir çifttir.. Oğulları pek mutlu görünmese de onun okuldaki 17 kişiyi (hocalarını, arkadaşlarını ve kendisini) öldürdüğünü duyduklarında şok olurlar. Herkes ve basın onları canavarlar olarak görürken acılarıyla baş etme ve hayatlarına devam etme mücadelesi verirler. Kavgaları sürdükçe birbirlerinden başka kimseleri olmadığını daha da iyi anlarlar.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler..

Meryem Ana : Hz.İsa’nın Doğuşu Film izle

Meryem Ana : Hz.İsa’nın Doğuşu izle 2006 ABD Shohreh Aghdashloo, Ciaran Hinds, Tomer Sisley, Oscar Isaac, Alexander Siddig, Özeti: Bir aile: Meryem ve Yusuf. Bir Çocuk: Tanrı tarafından müjdelenen, Tanrıdan gelen Hz. İsa. İnsanlık tarihini değiştirecek bir yolculuk. Karanlık bir dönemin parlayan umut ışığı. İnsanlığa ışık tutan umut veren ve yeni bir dönemin açılmasının habercisi bir doğum. Karanlıkların aydınlığa kavuşması verilen büyük mücadele. Aşkın, ihanetin, hırs ve öfkenin çatıştığı, karanlıkların aydınlığa kavuşması için verilen büyük mücadele. Aşkın, sevginin, hırs ve öfke ile çatıştığı ibret verici bir öykü.

Tehlikeli Takip – End Of Watch Film izle

Tehlikeli Takip – End Of Watch izle 2010 ABD America Ferrera, Michael Pena, Jake Gyllenhaal, Anna Kendrick,Natalie Martinez, Özeti: Los Angeles polis departmanında çalışan iki genç polisin bir operasyondaki keşiflerinden sonra uyuşturucu mafyasının hedefi haline gelmelerini konu alırken, dostluğun, ailenin ve cesaretin önemini anlatıyor. Yakın dost olan Taylor ve Zavala, hergün çıktıkları devriye esnasında yaşadıkları bir olay onları geri dönülmez bir yola sokacak, hayatlarını alt üst edecektir.

Savaşın Çiçekleri – The Flowers of War Film izle

Savaşın Çiçekleri – The Flowers of War izle 2011 Çin,HongKonk, stian Bale, Atsuro Watabe, Shawn Dou, Yuan Nie, Kefan Cao, Özeti: 1937 yılında Japonya, Çin’in başkenti olan Nanjing’i işgal eder. Burada resmi olmayan rakamlara göre üç yüz bin Çinli’yi katleder. Film, bu katliamı anlatmaktadır. 1937 yılında Çin’de, ikinci Çin-Japon savaşı sırasında, bir cenaze, bir rahip, John (Christian Bale) defin hazırlamak için Nanjing’deki Katolik kilisesine gelir. Vardıklarında kendisini yalnız yetişkin manastır kız öğrencileri ve Yakın bir yerde genelev fahişelerden oluşan bir grup arasında bulur. Her iki grubun arasında kendini istemediği bir pozisyonda bulsada, işgalci Japon ordusunun dehşet koruyucusu, fedakarlık ve onurun anlamını keşfeder.filmizlefullhd.org iyi seyirler diler.

Şanslı Biri – The Lucky One Film izle

Şanslı Biri – The Lucky One izle 2010 ABD Courtney J. Clark, Adam Lefevre,Taylor Schilling, Zac Efron, Özeti: Film Irak’ta 3 kez ölümden dönen bir denizcinin , hiç tanışmadığı bir kadının fotoğrafını taşımasıyla şansının iyiye dönmesinin hikayesini anlatıyor.Eve dönen denizci şans meleğini aramaya başlar.Başrollerinde Zac Efron ve Taylor Schilling’in rol aldığı ve 2012 de vizyona girecek olan film hikayenin tam geçtiği yerde , New Orleans’da çekildi.

Lily – Pieds nus sur Les Limaces Film izle

Lily – Pieds nus sur Les Limaces izle 2010 Fransa Diane Kruger, Ludivine Sagnier, Brigitte Catillon, Denis Menochet, Anne Benoît, Özeti: Lily (Ludivine Sagnier) diğer kızlar gibi değildir. Özgür bir ruha sahip olan Lily anı yaşar ve kimsenin kendisine ne yapacağını söylemesine izin vermez. Doğa ile uyum içinde yaşadığı bir dünyası vardır. Ablası Clara (Diane Kruger) evlenmek ve büyük şehirde yaşamak için uzun zaman önce evden ayrılmıştır. Fakat anneleri öldüğünde, Clara miras işleriyle ve kendisine bile bakamayan kız kardeşi Lily ile ilgilenmek için eve geri döner. Kır manzarası, özgür hissettiren hayaller ve kız kardeş sevgisi bu birbirinden farklı karakterlerin mutluluğu bulmalarına yardım edecektir.

5 Şubat 2013 Salı

Hazine Bekçileri – Treasure Buddıes Film izle

Hazine Bekçileri – Treasure Buddıes izle 2012 ABD,Kanada, Özeti: Sevimli dostlar eski Mısır`da çılgın aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarlar. Mısır`ın egzotik ortamında sevimli köpekler ve arkadaşları bir bebek deve Cammy, Babi adlı kurnaz bir maymunun yardımı ile bubi tuzaklarını antik bulmacaları zekaları ile çözerek gizemli bir kolyeyi bulmak için Mısır`ın kayıp mezarı bulmak adına maceraya atılırlar.İyi seyirler dileriz..

Cinnet Gecesi – The Incident Film izle

Cinnet Gecesi – The Incident izle 2011 Avusturya,Kanada, Dave Legeno, Anna Skellern, Rupert Evans, Kenny Doughty, Eric Godon, Özeti: Washington D.C. Toplum için tehlike oluşturan akıl hastalarının barındırıldığı yüksek güvenlikli bir akıl hastanesinde ahçı olarak çalışan George, aynı zamanda bir rock grubunda çalmaktadır. Bir gün grup elemanlarını hastaneye geçici olarak çalışmak üzere davet eder. Bu sırada büyük bir fırtına kopar ve hastanenin trafosu devre dışı kalır, hastaları bakıcılardan ayıran merkezi sistemle çalışan kapıların hepsi açılır ve tımarhanede yaşayan hastaların hepsi serbest kalır.İyi seyirler dileriz…

Kara Büyü – Needle Film izle

Kara Büyü – Needle izle 2010 Avustralya Michael Dorman, Tahyna Tozzi, Ben Mendelsohn, Jessica Marais, Travis Fimmel, Özeti: Bir Katil Saint Mary Koleji öğrencilerini doğaüstü güçleri olan 18.yüzyıl bir iğne makinesi ile tehdit etmeye başlar.İğne Michael Dorman, Jessica Marais, Travis Fimmel, Fötr Glover, ve Ben Mendelsohn oynadığı bir 2010 bağımsız doğaüstü korku filmi ve John V. yönettiği Soto [2] İğne on zanlılardan biri işaret altı farklı ipuçları ile bir cinayet gizemini şekilde yapılandırılmıştır;. Römork kasten yanıltıcı olduğunu [3] filmi Ağustos 2010 yılında Cinefest OZ galası, [4] ve o zamandan beri ekranlı gelmiştir.İngiliz Korku Film Festivali’nde [5] ve Screamfest Korku Film Festivali; [6] hem de Melbourne Sağlayan Film Festivali. İğne Temmuz 28th, 2011 tarihinde Avustralya sinemalarında sınırlı sekiz ekran açıklaması vardı.Film aynı zamanda 62 ekranlarında gişede No.4 açıldı 29 Temmuz 2011 tarihinde, Türkiye’de başarılı bir açıklaması vardı. İğne 13 hafta sonunda hasılat USD $ 259,185 [7] oynadı. Eylül 1st, 2012 At, İğne Lionsgate (ABD), Yüksek Fliers (İngiltere), Telepool (Almanya), Playarte (Brezilya), SND (Fransa), Shochiku giden ana toprakları hakları ile dünya çapında 82 ülkede satıldı (Japonya) ve Sony (Avustralya) [8] [9] İğne Perth, Batı Avustralya altı hafta boyunca çekildi.İyi seyirler dileriz..

Güneş Prensesi – Princess Of The Sun Film izle

Güneş Prensesi – Princess Of The Sun izle 2007 Belçika, Macaristan, Fransa, Finlandiya, Philippe Allard,Catherine Conet,Alexandra Corréa,Jean-Marc Delhausse, Özeti: Antik Mısırda 14 yaşındaki Prenses Akhesa,babasının diktatörlüğüne karşı isyan eder.Saraydaki konforlu yaşamı terk eder ve annesi Kraliçe Nefertitinin neden sürgüne gönderildiğini öğrenmek için Elephantise Adasına doğru yola çıkar.Prens Thoutun yardımıyla annesini bulmayı ümit etmektedir.Bu yolculuk onu sıradaşı kaderine dahada yaklaştıracaktır.İyi seyirler dileriz..

Şeytandan Sevgilerle – Greetings To Devil Film izle

Şeytandan Sevgilerle – Greetings To Devil izle 2011 Édgar Ramírez, Ángel Sotavento Ricardo Vélez, Leder Carolina Gómez, Helena Salvador del Solar, Moris Patrick Delmas, Özeti: Eski bir gerilla olan Angel (Édgar Ramírez) suç ve şiddetten arınmış bir hayat yaşamak, yeni bir başlangıç yapmak niyetindedir Ancak geçmişi bir türlü peşini bırakmaz Eski kurbanlarından biri kızını kaçırır Angel’ın kızını kurtarmak için sadece 72 saati vardır Bu zaman zarfında eskiden bağlı olduğu gerilla birliğinin üyelerini bulmalı ve onları öldürmelidir..

Made in Europe Film izle

Made in Europe izle 2007 Türkiye Ahmet Mümtaz Taylan, Teoman Kumbaracıbaşı, Emin Gürsoy, İnan Temelkuran, Özeti: Amerikan ordusunun Afganistan’a girdiği gece Avrupa’nın üç şehrinde bir grup Türk bir araya gelir. Avrupa’da yaşayan Türk toplumunun küçük bir örneklemesi olan gruplardaki bireyler yıllardır Avrupa’da gezinmektedirler. Hepsi birarada göçmenlerin dünyasının şizofrenik doğasını oluştururken izleyiciye de, Avrupa’da yaşayan “insanlar” olduklarını hatırlatırlar.iyi seyirler dileriz..

Büyük Yarış – The Big Year Film izle

Büyük Yarış – The Big Year izle 2011 Laura Perico, Edgar Ramirez, Andres Sandoval, Simón Rivera, Özeti: Birbirine rakip olan üç farklı adam, Kuzey Amerika’nın en az rastlanan, nadir kuşlarını gözlemledikleri bir “kuş-izleme” yarışına katılırlar. Ama doğada karşılaştıkları her güçlük aslında günlük hayatlarından birer yansımadır.Mark Obmascik’in 1998 yılında yazdığı “The Big Year: A Tale of Man, Nature and Fowl Obsession,” adlı kitaptan uyarlanan filmin baş rollerinde Owen Wilson, Jim Parsons ve Jack Black yer alıyor.İyi seyirler dileriz..

4 Şubat 2013 Pazartesi

Red – Hızlı ve Emekli Film izle

Red – Hızlı ve Emekli izle 2010 ABD,Kanada, Morgan Freeman, Bruce Willis, Karl Urban, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Justine Wachsberger, Rebecca Pidgeon, Chris Owens, Özeti: CIA’den emekli olan Frank Moses sakin ve huzurlu bir emeklilik yaşamaktadır. Fakat bir gün karşısına, kendisini tehdit eden ve yüksek teknoloji silahlarla donanmış bir suikastçı çıkar. Artık hayatı tehlikede olan Frank eski takım arkadaşlarını toplar.Onun hayatı bozulur, bir isabet takım baskınlar gece yarısı evine. Frank onlar Sarah korumak için Kansas City gider, onun telefon aday olurdu bilerek, suikastçılar ve öldürür. Onu öldürmek ve yardım için onun eski siyah ops ekip izini çalışıyor kim olduğunu bulmak için çalışır.

Bucky Larson : Bir Yıldız Doğuyor Film izle

Bucky Larson : Bir Yıldız Doğuyor izle 2011 ABD Christina Ricci, Stephen Dorff, Meredith Giangrande, Don Johnson, Nick Swardson, Özeti: 1970′lerde ünlü porno yıldızları vardı. Bu onu onların izinden ve dünyanın en büyük yetişkin film yıldızı olarak kaderini umuduyla Hollywood’a kuzey Iowa bırakmak için motive eder. Ne yazık ki, o kadar anne ve babası gibi bir porno yıldızı olmak için hiçbir fikri yok, ve penisini çok küçük kalmaktadır. Yanlış anlamaların bir dizi sayesinde, o solmaya yönetmen Miles Derin (Don Johnson) bir porno aktörü olarak bir iş alır. O birçok film yapar, ve onun küçük penis kadınların eşlerinin bağış takdir yaptığında belli bir şöhret elde eder. Yol boyunca tanıştığı ve Kathy iyi kalpli bir garson aşık. Inanılmaz ünlü olduktan sonra, Bucky o Kathy ile olmak istiyor adiller öğrenir; ona kırık bırakarak, ancak, açıklama yapmadan onu reddeder. Bir film çekimi sırasında, Miles o tek başına yaptığı ödül yıldızı olabilir bu yüzden Bucky bırakmak Kathy söylemiş olduğunu itiraf eder. Bucky affeder Miles ve başka bir porno yıldızı, iyi donatılmış Dick Gölge (Stephen Dorff) ile korkunç bir tarihte ise, Kathy peşinden gider. Bucky aşkını ilan eder, ve iki evli olsun. Bir yıl sonra, Bucky kendi ünlü lokantası açar.

Aşk ve Para – One For The Money Film izle

Aşk ve Para – One For The Money izle 2012 ABD Katherine Heigl, John Leguizamo, Jason O’mara, Leonardo Nam, Daniel Sunjata, Özeti: Stephanie Plum banliyö New Jersey’de yaşayan ve son zamanlarda Macy ‘s, o bir iç çamaşırı borç yön Bulunduğu yerden atılmıştır. Annesiyle yine evlenme ihtiyacı söyler bir ailenin akşam yemeği için eve gider, babasının o bir işe ihtiyacı söyler ve onu alıngan büyükannem sadece bazı eylem ihtiyacı söyler. Onlar biraz gürültü dışarıdan duymak ve Stephanie arabasına ellerinden alınmaktadır. Büyükanne kuzeni Vinnie (Patrick Fischler) dosyaları ile ofiste biraz yardıma ihtiyacı var, bu yüzden tarafından durdurmak ve onu görmek gerektiğini söyler.

Çılgınlar Gibi – Like Crazy Film izle

Çılgınlar Gibi – Like Crazy izle 2011 ABD Jennifer Lawrence, Anton Yelchin, Charlie Bewley, Keeley Hazell, Alex Kingston, Özeti: Aslen İngiltereli, üniversite öğrencisi olan Anna, eğitim için geldiği Amerika da kendisi gibi öğrenci olan Jacob’a aşık olur. Aşklarını doyasıya yaşarken, Anna’nın Amerika’da kalacağı yasal zamanı aşarlar ve Anna vizesi dolan bir kaçak olarak sınır dışı edilir.Birbirlere aşık olan çifti ülkelerin sınırları ya da kuralları ayıramayacaktır. Aşklarını uzak mesafeden sürdürmeye çalışan Anna ve Jacob, birbirlerini ‘deli gibi’ özlerler. Jacob ve Anna bir çift haline Los Angeles üniversite öğrencileri vardır. Anna, Jacob, bir tasarım öğrencisi aşık olan, bir İngiliz değişim öğrencisi olduğu bu mezuniyet süresi vardı sonra onun öğrenci vizesi overstaying, onunla yaz geçiriyor. Bir garip içine çift atma ve, O bir aile yükümlülük için Londra’ya, memleketine geri döner, ve o tutuklu bir turist, inkar girdi olarak Los Angeles’a geri uçtuğu zaman, arkasını döndü, ve Los Angeles havaalanında göçmenlik yetkilileri tarafından İngiltere’ye geri gönderildi gergin uzun mesafeli bir ilişki. Anna onu orijinal vize overstayed olan bu önceden ihlali için ABD’ye girişi yasaklandı. Çiftin derin sevgi Jacob İngiltere Anna ziyaret için Los Angeles’a yaptığı başarılı tasarım iş zaman uzak yapabilir dışında birbirlerini görmek mümkün değil varlık mesafe ve hayal kırıklığı nedeniyle de zorlanmaktadır.İyi syirler dileriz…

Elsiz Adamın Laneti Film izle

Elsiz Adamın Laneti izle 2009 Belçika Cécile De France, Ulrich Tukur, Tamar Van Den Dop, Bouli Lanners, Edouard Piessevaux, Özeti: Eva 25 yaşında ve bir olimpiyat dalgıç olduğunu. Babası, Peter, onu eğitimci ve akıl hocası gibi fonksiyonlar. Bir spor yarışması sırasında, o iki elinin yaralandı alır. O yine de devam etmeye karar verir. Onun hakkında sıçrama var, o havuzun dibinde bir adam var olduğu izlenimi vardır. Bu vizyon ona denge ve tramplen karşı o diken başını kaybetmek yapar: o bir kara deliğe düşüyor. O hastanede uyanır. Babası işe geri dönmeyi hemen onu ve görüşmeler ile. Ama hiçbir şey artık aynı ve o geri gelmek ve onu ve babası arasındaki sessizlik duvarı yıkmak için onun anısına zorlamak için karar verir.

Aşkın Renkleri – La Delicatesse Film izle

Aşkın Renkleri – La Delicatesse izle 2011 Fransa Audrey Tautou, François Damiens, Ariane Ascarid, Bruno Todeschini, Alexandre Pavloff, Özeti: Paris’te yaşayan genç ve güzel Nathalie hayatının aşkıyla tanışarak onunla harika bir evlilik yapmıştır. Ancak kocasının talihsiz bir kazada ölmesiyle hayatı altüst olur. Kocasına duyduğu aşkı içine gömen Nathalie, hislerini gösteremeyen, içine kapanık birine dönüşür. Bir gün hiç hesapta yokken kendini çalışma arkadaşlarından biri olan Markus’la öpüşürken bulur. Kimsenin çekici diyemeyeceği, çok çirkin bir adam olan Markus’la bir geleceği olabilecek midir? David Foenkinos’un Uluslararası çok satan romanından uyarlama, hayata küsen bir kadının aşk sayesinde yeniden doğuş öyküsüdür.

Battleship – Savaş Gemisi Film izle

Battleship – Savaş Gemisi izle 2012 ABD Liam Neeson, Rihanna, Alexander Skarsgård, Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Özeti: Yapımcılığını ve yönetmenliğini Peter Berg’in (Hancock) üstlendiği destansı aksiyon-macera filmi Battleship’te gezegenimiz; denizde, gözyüzünde ve karada üstün bir güce karşı hayatta kalma savaşı veriyor. Hasbro’nun klasik donanma savaş oyunu Amiral Battı’dan uyarlanan filmde, USS John Paul Jones’ta görevlendirilen bir Donanma subayı olan Teğmen Alex Hopper rolünde Taylor Kitsch karşımıza çıkıyor. Fizyoterapist ve Hopper’ın nişanlısı Sam Shane rolünde Brooklyn Decker; USS Sampson’ın komutanı ve Hopper’ın ağabeyi Stone rolünde Alexander Skarsgard ve Hopper’ın silah arkadaşı USS John Paul Jones’ta silah uzmanı olarak görev yapan Deniz Astsubayı Raikes rolünde ise Rihanna yer alıyor. Hopper ve Stone’un amiri (ve Sam’in babası) Amiral Shane’i ise uluslararası bir yıldız olan Liam Neeson canlandırıyor.

3 Şubat 2013 Pazar

Ip Man 3 Efsane Doğuyor – The Legend Is Born Film izle

Ip Man 3 Efsane Doğuyor – The Legend Is Born izle 2010 Çin,ÇekCumhuriyeti,HongKonk, Sammo Hung Kam-bo, Biao Yuen, Bernice Liu, Yu-hang To, Siu-wong Fan, Özeti: Çocukken, Ip Man ile Ip Tin-chi (Ip Man’ın üvey kardeşi) ve Lee Mei-wai. Araya Wah-shun Chan Wing Chun öğrenir Bir hastalık Chan ölümünden sonra Ip Man sonunda Foshan Hong Kong çalışmaya ayrılmadan önce, onun üst düzey, Ng Chung-sok gelen Wing Chun öğrenmek için devam ediyor. Hong Kong, alan hokeyi maçından sonra, Ip Man ve onun okul ırksal bir Batılı tarafından aşağılanıyor. Ip Man dile suç alır. Westerner sonra hakaretler bunları Çince. Ip Man bir mücadele Batılı meydan okur ve onu yendi. Ip Man’ın ün ve popülerlik olaydan sonra süzülür. Şimdi arkadaş olarak başvurduğu Batılı tedavisi için ilaç alıyorsanız da, o aslında Leung Jan’ın oğlu, Chan Wah-shun öğretmeni olan usta Leung Bik, karşılamaktadır. Ip Man Leung gelen Wing Chun farklı, gelişmiş stil öğrenir ve dövüş sanatları onun yiğitliği muazzam artırır. Bu arada Foshan, Ip Tin-chi başka Wing Chun dövüş sanatları derneği altında tanınmış bir işadamı haline yükseldi.İyi seyirler dileriz.

Rambo 3 Film izle

Rambo 3 izle 1988 ABD,İsrail,Pakistan,Tayland Sylvester Stallone, Kurtwood Smith, Richard Crenna, Alon Abutbul, Harold Diamond. Özeti: Vietnam gazisi ve eski Yeşil Bereli John Rambo, başından geçen tatsız deneyimler sonucu şimdi artık inzivaya çekilmiş(!), para karşılığı dövüşerek budistlere yardım etmektedir. Eski komutanı Albay Trautman bir kez daha talebesinin hayatına girer ve yardımını ister. Sovyet işgalindeki Afganistan’da, ABD’nin yardım edip kolladığı mücahitlerle omuz omuza çarpışması gerekmektedir. Rambo Albay’ın teklifini reddeder. Bir kez daha devleti tarafından oyuna getirilmekten korkar. Trautman Afganistan’a döner ve Ruslar tarafından kaçırılıp işkence görür. Olayın kişiselleşmesi Rambo’nun soluğu Afganistan’da alması için yeterlidir. Burada Rusların yerel halka nasıl eziyet ettiğini gördüğünde, savaş onun için yeniden başlamak zorundadır artık. Komik derecede inandırıcılıktan uzak olan Rambo 3 , sadece İlk Kan gibi esaslı bir filmin mirasını daha da suistimal etmekle kalmamış, aynı zamanda Rusya’nın Afganistan’dan çekilmeye başladığı bir dönemde vizyona girerek politik olarak yanlış ve talihsiz bir başlangıç da yapmıştır.

Rambo 2 Film izle

Rambo 2 izle 1985 ABD Sylvester Stallone, Julia Nickson-soul, Richard Crenna, Steven Berkoff, Martin Kove Özeti: Özel operasyonlar konusunda uzman olan Vietnam gazisi John Rambo (Sylvester Stallone) manevi babası Albay Trautman (Richard Crenna) tarafından hapisten çıkarılmış ve tekrar orduya katılarak özel bir görev için Vietnam’a gönderilmiştir.Görevi,askeri haber alma tarafından esir tutuldukları belirlenen Amerikan askerlerinin izini bulmaktır.Yapılan plana göre Rambo, düşmanla sıcak temasa girmeden sadece fotoğraf çekip bölgeden ayrılacaktır.Rambo bir süre sonra korkunç gerçeğin farkına varır:Kendi kuvvetleri tarafından ihanete uğramıştır.Oyunu kendi kurallarına göre oynamaya karar veren Rambo,verilen emirleri çiğneyerek esir tutulan ınsanları kurtarmaya karar verir.Kendisine yardım eden Vietnamlı Co Bao(Julia Nickson)’nun da yardımıyla Rambo, gerilla taktikleri kullanarak ölümcül düşmanlarını alt etmeye çalışır.İyi seyirler..

Ejder Topu Evrim Film izl

Ejder Topu Evrim izle 2009 ABD,HonkKong,İngiltere,Japonya Emmy Rossum, Justin Chatwin, Jamie Chung, Yun-Fat Chow, Ernie Hudson Özeti: Göze çok fazla hitap eden inanılmaz dövüş sahneleriyle dolu ve yabancı ülkelerde küçük-büyük hayran kitleleri yaratabilen “Dragonball” adlı çizgi filmden beyaz perdeye uyarlanan filmde Ejder Tanrısı nın dünyaya mirası olan 7 ejder topunu onları biraraya getiren kişiye istediği bir dileği gerçekleştirme şansı tanımaktadır. “Namek” adlı gezegende mutluluğu bulamayan “Piccolo” dünyayı ziyaret ederek bu gücün farkına varacaktır. Fakat onun bilmediği engel “Saiyan” adlı yokolmuş bir gezegenden henüz bebekken dünyaya gönderilen ve içinde bir Saiyan savaşçısı ruhu taşıyan “Goku”nun gücünü dünyadaki ustası “Master Roshi”nin de yardımıyla keşfetmesi olacaktır.İyi seyirler dileriz..

Rambo 1 Film izle

Rambo 1 izle 1992 ABD Sylvester Stallone, David Caruso, Brian Dennehy, Richard Crenna, Bill McKinney Özeti: MEHDİDENİZİ Vietnam gazisi John Rambo küçük bir kasabanın şerifi tarafından taciz edilince kontrolden çıkar. Eski bir Yeşil Bereli olduğu farkedilinceye kadar iş işten geçer. Rambo bir polisi öldürüp kırsal alana kaçar. Görevlilerin, bu genç adamın köşeye sıkıştırıldığında tam bir ölüm makinasına dönüştüğünü anlamaları için mıntıkadaki silahlı personelin çoğunun hayatını kaybetmesini beklemek gerekecektir. Yardım için bölgeye Rambo’nun Vietnam’daki komutanı Albay Trautman gelir. Kendi yetiştirdiği ölüm makinasını yakından tanıyan tecrübeli askerin, yetkililere tek bir önerisi olacaktır:

Usta – The Master Film izle

Usta – The Master izle 1992 Çin Jet Li, Mark Williams, Corey Yuen, Wah Yuen. Özeti: Konu: Shaolin tapınağında genç öğrencilere dövüş dersi veren bir keşiş olan Jet Li arkadaşıyla giriştikleri mücadele üzerine arkadaşının tapınaktan atılmasıyla başlayan olayların anlatıldığı usta oyuncu Jet Li’nin başrolünü oynadığı aksiyon dolu bir yapım.

Pinokyo Film izle

Pinokyo izle 1940 ABD Joseph Sabo, Aurelius Battaglia, William Cottrell, Otto Englander, Ted Sears, Erdman Penner, Webb Smith. Özeti: Tahtadan bir kukla olarak yaratılan Pinokyo’nun tek isteği Gepetto babasının dileği gibi gerçek bir oğlan çocuğu olmaktır.Ama bunu elde edebilmesi için egoist kişiliğinden vazgeçmesi gerekecektir.Bunun için Gepetto’nun sevgi dolu yuvasından ayrılıp dünyayı keşfetmek üzere eğitici bir yolculuğa çıkar.

Ultraviolet Film izle

Ultraviolet izle 2006 ABD Milla Jovovich, William Fichtner, Cameron Bright, Nick Chinlund, Clay Cullen. Özeti: 21. yüzyıl sonlarında insanlık çok değişmiştir. Hemofaj denilen hastalık dolayısıyla genetik olarak değişmiş yeni bir insan türü ortaya çıkar. Bu değişiklik onların çok daha hızlı, inanılmaz derecede kuvvetli ve keskin bir zekaya sahip olanlarını sağlar. Onlar ‘normal’ ve ‘sağlıklı’ insanlardan ayrı düştüklerinde dünya insanlar ve hemofajlar arasında yepyeni bir sivil savaşın eşiğine gelir. Bu savaşta amaç ‘hastalıklı’ olanların yok edilmesidir. Bu çapraz ateşin arasında kalan bir hemofaj olan Ultraviolet bir anda kendini hükümet tarafından işaretlenmiş dokuz yaşında bir çocuğu onlardan korumaya çalışırken bulur…

2 Şubat 2013 Cumartesi

Son Gözcü Film izle

Son Gözcü izle 2007 ABD Keith David, Steven Bauer, Katee Sackhoff Özeti: Dünya, bir zamanlar düzeni korumak için insan eliyle yaratılmış Drone’ların denetimden çıkıp insanoğluna savaş açmasıyla sessiz ve ıssız bir yere dönüşmüştür. Drone’lara karşı savaşan son birlikten hayatta kalan son asker Tallis, saklandığı yerde inzivaya çekilmiştir. Bir gün yaralı bir kadın savaşçı kurtarmasıyla her şey değişir. İnsanlığın son umudu olan ikili Drone’lara karşı yeniden savaşmaya başlar.

Tanrılar Çıldırmış Olmalı 2 Film izle

Tanrılar Çıldırmış Olmalı 2 izle 1989 ABD, Botsvana, GüneyAfrika Nixau, Hans Strydom, Erick Bowen, Lena Farugia, Pierre Van Pletzen Özeti: Xi nin ismi Xixo olmuştur. Xixo’nun iki çocuğu Kalahari’de büyük bir kamyonu keşfetmeye çalışırken, çocuklardan biri kamyon hareket ettiğinde zıplayamamış ve kamyonun içinde kalmıştır. Babaları Xixo onları bulmak için uzun bir yola başlar. Bu arada kamyondaki batılılarında planladıkları başka şeyler vardır.

Trafik Film izle

Trafik izle 2000 ABD,Almanya Catherine Zeta-Jones, Benicio Del Toro, Michael Douglas, Dennis Quaid, Don Cheadle Özeti: Amerika’nın uyuşturucu ile mücadelesinden ve giderek uluslararası bir ticaret ağı kuran uyuşturucu çetelerinden bahseden, karmaşık kurgusu ile içiçe geçmiş pek çok öyküyü perdeye taşıyan ve uyuşturusu dünyasının mafya ve devlat taraflarından dikey kesitler sunan ‘Traffic’ yılın en başarılı yapımları arasında gösteriliyor. Soderbergh’in omuz kamerası ile çektiği filmindeki ana karakterlerin öyküleri şöyle: Hakim Robert Wakefield uyuşturucu ile mücadele komisyonunun başına atanır. Sert ve muhafazakar yanı ile tanınan hakim bir yandan uyuşturucu mafyası ile uğraşırken, bir yandan da kızının bağımlı olduğunu öğrenip şok geçirir. Kocasının tutuklanması üzerine şaşkına dönen ve onun asıl işinin uyuşturucu ticareti olduğunu öğrenen Helena Ayala, bir anda yabancısı olduğu bir dünyanın içinde bulur kendini. Meksika’da ise bir polis ahlaki ikilemler içinde yanıp kıvranmaktadır.İyi seyirler..

Umut Dalgaları Film izle

Umut Dalgaları izle 1998 ABD Sandra Bullock, Gena Rowlands, Harry Connick Jr., Michael Paré, Kathy Najimy Özeti: Birdee, hayatını hep umutları ile sürüklemiş, gençlik aşkı ile evlenerek mutlu bir yuvada çocuğu ile yaşayan genç bir kadındır. Oysa ki yaşamındaki hemen herşey bir oyundan ibarettir. Dünyası tıpkı buzdan bir ev gibi eriyip gider. En yakın arakadaşı onu en çok sevdiğiyle aldatmıştır. Bunu da birlikte katıldıkları bir televizyon programında itiraf eder. Gidecek hiç bir yeri yoktur. Doğduğu kasabaya geri döner. Fakat programı burada herkes seyretmiştir. Artık hayattan başka sığınacak yeri yoktur.Kızını alıp büyüdüğü şehre annesinin yanına geri döner. Birdee ve kızı için zor günler başlamıştır. Annesi garip bir kadındır. Babası ise geçirdiği beyin kanaması sonucu hiç kimseyi tanıyamaz hale gelmiştir. Kız kardeş Hollywood’a gitmiş, oğlunu da annesine bırakmıştır.Birdee, eve kapanır ve insanlardan uzaklaşır. Bu arada annesi aracılığıyla tanıştığı Justin de başka yerlerde yaşamayı deneyip başarılı olamayan ve geri dönen biridir. Herşeyin kötü gittiği bir dönemde Justin, Birdee için yeni bir güç ve umut olmuştur.İyi seyirler.

Kayıp Kılıçcı Film izle

Kayıp Kılıçcı izle onnie Yen, Andy On, Betty Sun, Alex Fong, Bo-chieh Wang, Özeti: : Yıllarca omuz omuza savaştığı Liu Bei’nin askeri iken imparatorun ordusuna esir düşen General Guan Yunchang,eski efendisinin ailesinin serbest bırakılması karşılığında,düşman safına geçmeyi kabul eder.

Narnia Günlükleri 3: Şafak Yolculuğu Film izle

Narnia Günlükleri 3: Şafak Yolculuğu izle 2010 ABD Ben Barnes, William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes, Georgie Henley Özeti: Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia’da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan’ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar.Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar.Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur. Ama Eustace’in aklı başına gelince ejderha büyüsü kalkar.Bir Su Yılanı ile karşılaşırlar, savaşırlar ve yolculuğun en sonunda Aslanla karşılaşırlar iki kardeş yine Dünya’ya döner Kaspiyan Ramandu’nun kızı ile evlenir ve Rilian adında bir oğlu olur.İyi seyirler dileriz.

Narnıa Günlükleri:Aslan Cadı Ve Dolap Film izle

Narnıa Günlükleri:Aslan Cadı Ve Dolap izle 2005 ABD,İngiltere James McAvoy, William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes, Georgie Henley, Özeti: İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanların Londra’ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuk ailelerinden ayrı düşerler. Güvenlik amacıyla ülkelerine gönderilen Peter, Susan, Edmund ve Lucy, orada sihirli bir gardrop bulurlar. Gardrobun içine girince Narnia adlı mistik bir ülkeye geçiş yaparlar. Bir zamanlar barış ve huzur dolu bir ülke olan Narnia’nın özelliği konuşan canavarların, cücelerin ve devlerin ülkesi olmasıdır. Ancak, şeytani güçlere sahip Beyaz Cadı tarafından dondurulmuştur. Küçük dostlarımız büyüyü bozup Narnia’yı eski haline getirmek için bir aslandan yardım alırlar.

1 Şubat 2013 Cuma

Kasap – The Butcher Film izle

Kasap – The Butcher izle GüneyKore Eric Roberts as Merle Hench, Robert Davi as Murdoch, Keith David as Larry Cobb, Geoffrey Lewis as Naylor, Özeti: Yirmi yıllık boks kariyerinin ardından, mafya işleriyle uğraşan Murdoch için çalışmaya başlayan Merle, istemeden de olsa insanlara şiddet uygulamak zorunda kaldığı bu işten memnun değildir.

Polis Akademisi 5 Film izle

Polis Akademisi 5 izle 1988 ABD Bubba Smith, Michael Winslow, David Graf, G.W. Bailey, George Gaynes, Özeti: Kahramanlarımız bu kez bir ödül törenine davetlidir. Ancak havaalanında Lassard yanlışlıkla 3 milyon dolar değerinde elmas bulunan çantayı alınca hırsızlar paniğe kapılır ve soyguncular elmasları kurtarabilmek için Lassard’ı kaçırırlar.filmizlefullhd.org

Vasiyetname – Last Will Film izle

Vasiyetname – Last Will izle 2010 ABD Peter Coyote, Tom Berenger, Patrick Muldoon, James Brolin, Moon Unit Zappa,

ZhuZhu Film izle

ZhuZhu izle 2011 ABD Özeti: Şirin farelerin birkik ve beraberlikleriyle çok önemli işler başardıklarını izleyeceksiniz.